Author |
Forum Polska |
blase Joined: Jan 08, 2004 Posts: 7 PM, WWW
|
Dwa obrazki 500kB?! To co to za obrazki? Musialyby miec niezly format i rozdzielczosc:-D Cos pokreciles chyba:)
Guy, kto to ten laffen i gdzie go szukac? (Admin pewnie?)
This message was posted from a T300 |
|
bohdan Joined: Aug 15, 2003 Posts: 138 From: Poland PM, WWW
|
Quote:
| Dlaczego ja mam bez przerwy przy nicju (4 posts) skoro dodalem na calym forum juz ponad 20 postow???
This message was posted from a T300
|
|
Moze dlatego, ze 5 wyslales z pc a reszte z t300?? Ale glowy nei dam za moja mysl;]
|
|
Mozliwe. Dziwne,ze naliczane sa tylko te z kompa. Wszak i tu i tam loguje sie na jeden nick. Co tam. Trudno :)
Guy89 Joined: May 18, 2003 Posts: > 500 From: PL PM |
Laffen to załozyciel tej strony wiec chyba on ci moze pomoc.
wyslij mu Private Message(PM) i powiedz co sie stalo.
Kurde nie moge sie doczekac az czarny t630 bedzie w PL
 P905  |
markot Joined: Jan 23, 2004 Posts: 0 From: Poland, Kalisz PM |
Nic nie pokrecilem, poprostu Plus gsm dodal do oprogramowania dwa gify jeden ma 261kB (powitanie) a drugi 239kB (wygaszacz). Cos strasznego bo nie mozna ich wyrzucić, szukalme na różnych forach ale nic to nie pomoglo, może ktoś mi tutaj coś poradzi. W plusie mipowiedzieli że usunięcie jest niemożliwe, ale nie ma zeczy nie mozliwych tylko są trudne do zrobienia.
|
zrob MASTER RESET(znaczy ze wywali wszystko oprocz predefined picsow, poli, obrazkow, gier
 P905  |
appaloosa Joined: Jan 25, 2004 Posts: 0 From: PM, WWW
|
Quote:
|
On 2004-01-25 14:33:58, markot wrote:
Nic nie pokrecilem, poprostu Plus gsm dodal do oprogramowania dwa gify jeden ma 261kB (powitanie) a drugi 239kB (wygaszacz). Cos strasznego bo nie mozna ich wyrzucić, szukalme na różnych forach ale nic to nie pomoglo, może kto� mi tutaj co� poradzi. W plusie mipowiedzieli że usunięcie jest niemożliwe, ale nie ma zeczy nie mozliwych tylko są trudne do zrobienia.
|
|
To jest możliwe - sam mialem te dwa badziewiaste obrazki ale się ich pozbyłem
Musisz zrobić master reset - a póĽniej wej¶ć do menu z obrazkami - zanim się załaduja ( wtedy s± klepsydry) i pousuwać te których nie chcesz pozdr |
Zrobilem master reset, skasowalem obrazki, niby ich nie bylo ale miejsce sie nie zwolnilo. moze ja mam jakies lipne oprogramowanie. Ja mam R3C002 prgCXC12-5572_EMEA_1.
appaloosa jak mozesz to powiedz jaki masz soft bo nie wiem czy dalej próbować. |
MARKOT CHYBA MUSISZ WGRAC NOWY SOFT.
 P905  |
wiecie kiedy wujdzie czarny t630?
 P905  |
bohdan Joined: Aug 15, 2003 Posts: 138 From: Poland PM, WWW
|
Wyjdzie kiedy bedzie na niego promocja w t-mobile (czyli rowniez w erze) |
Pokombinowalem troche i udalo mi sie wytargac 1929kB, wiecej sie nieda (przynajmniej z tego aparatu) bo jak włączam telefon to i tak pokazuje mi sie powitanie wgrane przez plusa, którego nie mam juz w mojich obrazach. Troche dziwne i irytujące, ale zobacze co sie da jeszcze zrobic przez kabel bo narazie mam IRDA, Jezeli znacie jakies stronki gdzie mozna ściągnąć jakieś programy do takich i podobnych rzeczy napiszcie, chodzi mi o simlocki i podgląd oprogramowania. |
|
Aha. Animacje. Myslalem,ze statyczne obrazki. To faktycznie plus przyszalal. Nie dosc,ze drukuja swoje logo na obudowie to jeszcze wgrywaja tak duze elementy na sile. Jak nic nie pomoze to zmien soft. Ogolnie calkowity reset pamieci rzadko cos daje w przypadku elementow predefiniowanych. A i moze wplynac niekorzystnie na dzialanie telefonu, moze usunac elementy predefiniowane jednak pozostaja one ukryte w pamieci. Najlepiej chyba zmienic soft.
Jak narazie to mi styka, ale chyba jednak kupie NOKIE 6600, troche duża ale niezła. Porównywałem zdjęcia z SE t610 z NOKIA 6600- bez porównania (Nokia robi 640x460 a SE 288x352). Zobacze ile mi zawołają za zmiane softu i wtedy jeszcze to przemysle.
Czarny t630 ma wyjść w lutym
[ This Message was edited by: markot on 2004-01-26 11:29 ] |
|
6600 nie obsluguje omnixa. Strata nie wielka ale radio i tv w omnix mozna by wyprobowac gdyby nie to. (Ciagle mam te 4 posts. Co za gowno;-))
|