Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Ved zabava musi byt, no nie? Citam, ze si pokusny kralik :-D. @Afrodite No co, uz si dozehlila
This message was posted from a T300 |
|
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
@Elrond - co sa tyka Atlisa tak hej!!! Co sa tyka oblecenia este nie, nezehlila som 2 tyzdne, iba prala a prala, vies si predstavit tu perfektne velku kopu...zle sa na nu pozera, ale ubuda z nej.... A ty co si robil vcera?Este ta trapi chrbatik?:)
@Atlis - hallo,utiekol si mi?:P |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Tak to teda dozehlila! Skusal si sa hrat s tymi obrazkami?
This message was posted from a Z600 |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
@ Elrond - YOUR SITE IS GREAT... 
[ This Message was edited by: roobi on 2004-04-11 11:38 ] |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
To za Husaka to boli iné Velikonoce. V nedelu sme piekli husy a kacice a pondelok sme pili tu màst z nich. To aby sme sa nenadrbali. Vecer sme aj tak vracali. V utorok polovica národa vracala doma a Tì co to stihli tak v robote. Teraz ki máme tak hovno na tej TA 3.
This message was posted from a T610 |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@Afrodite Ja som pozeral film, chrbatik ma este stale trapi, ale momentalne ma to velmi neboli. @Atlis Vcera vecer som Ti poslal este 1 MMS s upravennou temou. Dosla Ti? @roobi Thanks.
This message was posted from a T300 |
|
@boto43 - jo kamo tak to bol life, pamatam si riadne zranice. Teraz na to kazdy kasle. A skus prist nadrbany do roboty... Afrodite ale slubila hody v maji... Lubim madarsku kuchynu... :-)
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Chod te do Vozokan Ven Diofa alebo motorest Havran - ten vagón a dajte si drzkovy perkelt s haluskami. Ona to bude poznat.
This message was posted from a T610 |
|
Hmmm! Znie to dobre... Zistime...ale po dvojitej porci reznov a zemiakovom salate by som uz teraz do seba nedostal nincs
@Atlis - slubi sa plnia,to vies... V maji mame rosambo,hody jak svet, to sa bude u nas pij,jest 3 dni.... A moja madarska kuchyna je bozska,to viem,dakujem....
|
@Boto poznam to tam velmi dobre,je to odomna vzdialene necelych 10km zo zacviatku som tam chodievala skoro kazdy vikend...
Poznas restauraciu Queen?  |
|
Poznas to co spominal boto? Tvoja kuchyna je urcite vyborna, ale doteraz varila maminka... ;-)
@Atlis - nekecej milashku... co moje kuracie kridelka?Hmmm?
ano poznam to velmi dobre...preco,chces tam ist? Je to tam velmi pekne,Ven diofa je vlastne penzion,nadherny....  |
|
Oh pardon. Musim uznat, tie boli fantasticke. Na ten perkelt by sme mohli ist... Mñam mñam mñam!
@Atlis - oki,tak vybavim rezervaciu,cez tyzden a cez week. pojdeme do Ven D. dobre? Bude sa ti tam pacit,Boto nam dal super napad.Vidis,aky je nas dedek hlavicka?  |
|