Author |
Jugoslovenski forum |
BlackAdder III Joined: Feb 29, 2004 Posts: 4 PM |
No, ali je po funkcijama, navodno, isti kao T610! Sve mu je isto, ne znam jedino za memoriju i kameru. Izgled mu je cudan, ne kazem da ga nebi nosio, ali ova moja masina mi se vise svidja, z600 je, cini mi se, vise fancy!
This message was posted from a T610 |
|
stewie Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Croatia PM |
Z600 je po meni mnogo jaka sprava. Skoro je isti kao t610,samo ima bolji ekran,glasniju zvonjavu i jos nesto,ne mogu da se setim sad sta. Jedino to sto je na preklapanje. A memorija i kamera su iste. Jako mi se svidja sprava,i kupio bih je. Ali ima nedostatak - cena. Oko 280 jevreja! Nadam se samo da ce cena pasti kad izadju ove nove SE mashine...
This message was posted from a T68i |
Sam sebe kontradiktujes, ako je potpuno isti, onda je isti, kazes samo mu je ekran bolji, znaci da su maltene isti!!!!!!!! Samo im je maska drukcija i kada ga rasklopis imas telefon od pola metra! |
Bas je zanimljivo na ovome forumu zadnjih dana :-(
Da li neko ima iskustva sa post paid paketima nasih operatera? Neka preporuka?
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
Odes na www.mts064.telekom.yu preko kompa, i imas u detalje o postpaid paketima. Oni BEL paketi nisu losi. Uglavnom pogledaj sajt. . :-)
This message was posted from a T300 |
stewie Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Croatia PM |
Ja sam probao onaj 063 MobiFun paket,cista pljacka. Jel neko cuo za to ili mozda probao?
This message was posted from a T68i |
Sta kazete za novi dizajn mobtelovog wap sajta na adresi wap.mobtel.co.yu? Ja mislim da je lepo uradjeno. :-D
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Gojnik jel imas mms na 064 i kako tebi ukljucise i gprs Ja sam zvao mts da mi ukljuce mms i kaze da su mi ukljucili mms a za gprs pitam kazu da jos nije dostupno za pripejd korisnike A koliko ja znam ako nemas ukljucen gprs nemozes ni slati mms
Vojo, pa da radi mi mms na 064. Ako ti radi mms, radice i wap, samo stavi za apn mms. A glupi su ti na 789, ja sam cak i napravio snimak razgovora sa jednom glupacom dok sam trazio da mi aktiviraju mms. Inace zvanicno nema wap za prepaid, ali postoji ta rupa na apn pa se moze uspesno koristiti. ;-)
Znam ja za to ali sta mi vredi kad ni MMS nemogu podesiti Meni kada idem na STATUS pise GPRS not allowed i sad kako da koristim gprs i mms kad nema uopste one plave crte za gprs
A sad znam sta je problem. Pa ocigledno ti jos nisu aktivirali gprs pristup. Zovi ih ponovo i trazi da ti aktiviraju mms. Ja sam 3 puta zvao i 1 put sam poslao e-mail. Kad sam poslao e-mail sutradan mi je stigao odgovor da ce mms usluga biti aktivirana u toku ovog dana. I zaista bilo je tako, uvece se pojavio taj plavi trougao i sve lepo radilo. Inace, od prvog poziva na 789 pa do aktivacije sam cekao 10 dana.
Zvao sam ih dosad najmanje 10 puta kazu da su mi aktivirali mms 28.10 Sta da radim nevredi se sa njima svadjati uskljucice mi br A to za e-mail jel ga saljes sa mts064 web sajta
A saljes im redovan e-mail. Valjda je adresa korisnicki.mts064@telekom.yu , nisam siguran, proveri na njihovom sajtu.
|