Author |
Slovak forum V.2 |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ludia, ako v igo spravim screenshot mapy? alebo da sa spavit export jpg?
http://www.zlyprezident.sk/ |
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
uz mam.
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Quote:
|
On 2006-12-07 17:28:00, brakin wrote:
Mike bol som v KK, Alenka mi odporucila hp 1150 laserku, len este cakam na cenu, kuknes sa mi potom na nu? Ak ju bude treba vycistit, jo a este budem musiet dakde zohnat do nej napln, hadam v robote daco najdem
btw kupil si tie folie v sharku?
|
|
Za aku cenu bola ta tlaciaren? Nechcel si povodne farebne nieco? Btw je to celkom velka krava, co si pamatam co som videl LJ 1200.
Folie som nekupil, lebo nemali a celkovo su nejake drahe v sharku, skor asi objednam presne na rozmer M600. Aj puzdro som si uz akotak nasiel, origos SE sice ale uvidime aka bude cena.
Idem pred chvilou som dosiel z prace.. |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
B1, ako ?
@sipe
ja som chcel ciernobielu, daku lacnu, tak som premyslal nad tpu 5652, ale Alenka mi povedala, ze ak chcem tlacit len CB, tak laserovka je
cena, bola 2200 bez dane, ale povedala, ze to je moc, ze dnes kupis new uz od 3500 s DPH a aj s naplnou ...
vraj skusi daco s cenou este
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
nazdar(vcul som skoncil) a nazdaar (idzem spat,rano o pate vstavam,nak vela roboty alebo nestiham asi z kazdeho volaco,bruuu  |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
...caute, banda... uz zasa vsetci spite,co?
...kurnik sopa, o5 na mna nieco lezie ked tu len leje a leje a leje...a este do toho fuka vetrisko  |
Bre ranko. B2 mam jeden program screen capture a tam sa da nastavit snimanie o 10 sekund. Spustis, prepnes do iGO a cvaaak ten program mas aj ty tam asi. Neviem ci to je sucastou systemu alebo to pribudlo s resco photo explorerom... |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
jj B, mam ho aj ja, len som nevedel ze to takto funguje.
|
Njn, este sa toho musis vela ucit obeeed !
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Boha to je december. U nas je 16 st. C . Alebo ze by sme sa posuvali k subtropom. Tuto zimu asi ani sneh nebude padat.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
szovak,nem@vim jak vy ale ja idzem lehnut a palit slunce k dunaju.idze i atti i zoli.
vememe takovy roztahuvace zidle
a to si lehneme a budzeme cumet na magyarorzsagh.
pri tom mi attila a zolo budu vyklad tou ich lovencinu jak by nam bylo dobre v magyarorzsaghbahnu.
ufam ze ma neosere nake vodne ptactvo,jak onehdy attilu.jeste ten den utekal do pozsony do hospitalu na oddeleni tropickych nemoci ci nema bird flu
ctyr procentni sejku
ozvi se mi bejku
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Jj, je krasne, zima skoncila, jar zacala ale to je dobre, Gabo, tiez lovak, mi ma prist opravit rozvod na radiatory, na jednom mieste to tece... Takze stale nekurim
Quote:
|
On 2006-12-08 01:11:05, mimula wrote:
...caute, banda... uz zasa vsetci spite,co?
...kurnik sopa, o5 na mna nieco lezie ked tu len leje a leje a leje...a este do toho fuka vetrisko
|
|
zvonek dva krat cingnul,prerusil mi spani
na chodbe baba na kosteti
tezko drzi chcani
v prdely ma zapichnutou netopiri kost
spinu za nechtama ,dobra je dost
vecirek az do rana
do kavy smetana
ve spolecnosti vrahu
budu bastit ragu
vecirek az do rana