| Author |
SErbian forum- Srpski forum |
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Iz LO sam ja Maki, a jebiga ja nisam do sad nasao nikoga sa BT telefonom, a preko IC porta nemozes da posaljes nista ako IC nije ukljucen na oba mob, valjda je isti slucaj i sa BT
This message was posted from a T300 |
|
|
dusanl Joined: Aug 27, 2004 Posts: 0 PM |
Zna li ko gde ima da se skine Might & Magic i Block Breaker Deluxe od gameloft-a za t610.
Hi everybody. Hi doctor Nick. |
Vipera ammodytes Joined: Sep 22, 2004 Posts: > 500 From: Serbia PM |
Probaj na http://seclub.org preko wapa
This message was posted from a T610 |
dusanl Joined: Aug 27, 2004 Posts: 0 PM |
Probao sam i nema. Ima li jos neki dobar sajt za javu pored seclub.org i t610wap.com? |
maki101 Joined: Feb 12, 2004 Posts: 207 From: SErbia PM, WWW
|
Salio sam se za "redjack", posto telefoni moraju da imaju i vizuelni kontakt bilo bi smesno setati sa telefonom u ruci i traziti istu takvu budalu :-) Nego jer znate da u japanu vec par godina imaju takve naprave specijalno za to
This message was posted from a Nokia |
Darko1290 Joined: Aug 29, 2004 Posts: 11 From: Belgrade, Serbia. PM |
Ja sam na faxu, na predavanju u amfiteatru nasao nekoliko njih sa ukljucenim BT i svima poslao poruku: Kolega javite mi se na pauzi. Naravno da je vecina njih otisla do profesorke i ova je na pocetku drugog dela rekla: Kolege evo da vas obavestim da ja nikom nisam slala SMS poruke da mi dodje na pauzi, evo vidite da sam ugasila telefon... To mi je bio prvi bluejack, a sta se dalje zbivalo nekom drugom prilikom... :-)
This message was posted from a K700i |
Neznam to su 2 najbolja sajta!
|
Ljudi sta se radi?
Jer ste videli ovu novu Blokiu,
cini mi se da ih prave sve ruznije i ruznije, nekad mi se barem dizajn svidjao. |
djole89 Joined: Jul 26, 2004 Posts: 428 PM |
Nokia smrdi, zdiba, zaudara ili kako vec ocete... SE FOR LIFE!
This message was posted from a K700i |
Nisam na wapu sam a na html light necu zato sto mu dosta treba da ucita!
|
@sasha, sigurno si je video, 6670,
jos pre par dana je predstavljena,
ista fora kao 7610 samo drugo pakovanje, jos gore  |
Nisam jos video 6670 tako da neznam kakav joj je izgled! A DJORDJE ako nokia smrdi zaudara... Onda smrdis, zaudaras i ti jer si prije neki dan imao 7610, a nokia toliko smrdi da se ti do danas nisi oslobodio tog neprijatnog mirisa. Malo se salimo! Vidim mobtel uvodi 062 mrezu, a comtrade napravio prvi srpski lap-top! A ti nas Djordje ne obavestavas, pa gde radis ti?
|
Znaci i ja se osecam A i ti malo Vojo
Djordje jer ti radis i Comtradeu? Koje poslove obavljas?
A nije lose za ove laptopove cuo sam da ce biti 20% jeftiniji od ostalih sa slicnim karakteristikama. |
SaD sam je video na esato newsu isto sranje samo sa normalnom tastaturom barem mi se tako ucinilo! NOKIA SMRDI NA LOSE I TO NIJE SVE...:-D
Nemam razloga da mrzim nokiu, vise mrzim mobtel nego nokiu, mobtel mi je pokrao kredit a nokia mi nije ni kriva ni duzna. Neznam MAKI to DJORDJE tako kaze, ja sam samo preneo sta je on napisao!
|
|