Author |
Slovak forum (archive) |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
No a ja tu mam co robit teraz sam? Hàà?
Afroditka nehnevkaj sa vies ze to nemyslim vazne. Cmuk
@Elrond daj potom vediet ako si dopadol. ;-)
This message was posted from a Z600 |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@Atlis Nejak sa mi v tom nedari. Vzdy ked to dam ulozit, tak mi vzniknu tie pixeli. Uz ma to . Asi sa na to vykaslem.
|
|
Hm... Takze si to upravoval uz zmensene? Prekresloval si to uz zmensene? V akom formate je ten obrazok? .gif, .jpg? Kompresia sa da nastavit?
|
@Atlis Je to v jpg, kompresia sa neda nastavit, budes sa smiat, upravujem to v Skicari. Este mam Paint Shop Pro, ale s tym neviem velmo robit, len take prkotiny.
|
|
:-D:-D:-D:-D:-D ty si crazy Elrond! Vykasli sa na to. Tak sa Ti to nikdy nepodari. Vzdy to bude rovnake. Boha jeho ale som sa zasmial!
|
Som Ti hovoril, boha jeho. WOW, Slovakia forum ma 500 postov. Take pekne jubilejum, bude sa oslavovat.
|
|
No keby mi nepocitalo kazdy piaty tak aj ja mam 200... Ale hura, uz to zacina byt seriozne forum! ;-)
|
A vies preco nemas tych 200? Inac aj ja som sa raz nad tym kedysi davno rozculoval, ale teraz mi je to uz jedno. Idem pre brata, takze nachvilu zase off.
|
|
No cosi som cital, cosi tusim, ale povedz... Kazdy den ma to nastve ked zistim kolko mi to zase zobralo...
|
Musis pisat len do forov tykajuce sa se a to tvori horna polovica. Slovakia forum take neni a tak sa Ti prispevky napisane sem odratavaju ale divne je, ze Afrodite sa to neodpocitava. Asi ma koneksie ;-). A este sa nezaratavaju garbage threads a fora, co su vymazane alebo presunute do garbage. Inak by som uz mal priblizne nieco cez 1000.
This message was posted from a T300 |
|
Zeny... No co uz... V podstate sa mi potvrdilo to co som predpokladal. Mam ale pocit ze to rozlisuje posting z mobilu a netu...
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Hallo chlapi,uz som vam dopiekla takze Vas cakam v pondelok...
@Elrond - Afrodite je bohyna,preto jej pribudaju bodiky... Vies?
A Atlis je oproti nej skriatok... preto mu to berie body
dole.To je logicke nie?
|
|
@Atlis Rozlisuje to, ale nie co sa tyka poctov. @Afrodite no vsak to je jasne. A budem mat aj foto bohyne?
This message was posted from a T300 |
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Ste sa nejak rozpisali. Clovek sa vrati z minigolfu chce si precitat nove prispevky a zisti ze ich 60pribudlo. Komu sa to chce vsetko citat?:-D
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
@Elrond - vsetko bude treba trochu vyckat,mam trochu chory PC,ked sa opravy tak Ti poslem.Kapist?
@Andrew - treba sem chodit priebezne,ale podla mna zo Z600 by s prezeranim nemal byt problem...  |
|