| Author |
SErbian forum- Srpski forum |
djole89 Joined: Jul 26, 2004 Posts: 428 PM |
Ja ne znam sto svi misle da je k700 uzasno bagovit zato sto svaka budala kojoj se restartuje jednom telefon,napravi topic o tome.Ja iako imam stari firmware,jako, jako retko mi se pojavljuju bagovi.Telefon radi besprekorno i cini mi se da sto je stariji,to je bolji,jer dok je bio nov cesce se restartovao,a sada 1 mesecno se restartuje...Mislim da je 6600 bezvezan telefon sa bezveznim ekranom...Za S65-icu i 6230 se slazem sa Vojom.Mesta ima sasvim dovoljno.Sta sve nemam na telefonu,a jos 20MB slobodno.
This message was posted from a K700i |
|
|
kobatz Joined: Aug 25, 2003 Posts: 13 From: Belgrade,Serbia(Slavija) PM |
ma jok nije meni problem sa restartovnjem stim mogu da zivim
nego najvishe baterija..ps.kad sam bio do neke prodavnice mobilnih u gradu...tamo kazu da vishe ne prodaju k700 zbog preko 15 reklamacija koji su imali na njega!!!!zamisli...
zar nije to malo chudno?
pitam se u chemu je bio problem....hmmm
ps djole jesi video da mozesh sada i sam da updatujesh k700 sa DSS-25(oko 1000 din)
i software-om koji mozesh sam da downlodujesh...?
[ This Message was edited by: kobatz on 2004-09-21 10:27 ] |
Pa dobio sam ja DSS-25 uz P900, ali komp mi ne prepoznaje k700, samo pise connecting... i nista se ne desava, dok P900 prepoznaje bez problema. Pricao sam ja o online upgrade-u ovde. Baterija je jedina moja zamerka, ali zbog tih reklamacija cuo sam pricu da je grupa nekih likova kupila masu kodiranih k7 i da su ih zajebali kad su ih dekodirali, a pola Srbije je od njih nabavilo telefone.
kobatz Joined: Aug 25, 2003 Posts: 13 From: Belgrade,Serbia(Slavija) PM |
ma znam ali kako ja da znam da je bash taj k700 koji cu da uzmem dobar to jest pravi ???(izgleda nikako)
a i ne bih niposhto uzimao vodafone i stariji firm...
jedino da mi cale donese iz dubai-a... |
Darko1290 Joined: Aug 29, 2004 Posts: 11 From: Belgrade, Serbia. PM |
Gde je DSS 1000din? Kako neko moze da poredi Blokiu i SE? Kuda ide ovaj svet...  |
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
U propast DARKO!
This message was posted from a T300 |
Sreca, sreca, radost...
Sreca, UZIVANCIJAAAA.... Hehehehe... Jel gledao neko Gospodar Prstenaca? To je ono: Bobo? Znam zasto oces samocu... E, Darko, nisam te pitao da li se tebi razlabavio onaj poklopac za pokrivanje kontakta za punjenje baterije itd. Moj se skroz viri (kao sisa ) na mestu gde se gura nokat da se otvori. Jel se tebi to desilo, ili ti je jos uvek ravno? _________________ Everthing is possible, just some things aren't..... 
[ This Message was edited by: djordje1yu on 2004-09-21 13:05 ] |
Nije valjda da si vec razvalio k700
Za divno cudo stoji cvrsto na mestu iako ga otvaram bar 20-30 puta na dan. A mislio sam da ce se odmah razvaliti, na srecu nije... |
E jebiga, meni jeste, ali nije otpao, samo izgleda da se oklembesio u sarkama, pa stalno na jednom mestu nece da se priljubi uz kontakte... Poslacu slike da vidis kako izgleda... A sto se tice QuickShare nalepnice? Meni je otpala drugi put, i nemam nameru da je opet lepim, jer sam se navikao bez nje!
Au bre pa sta ti radis? Ja nemam quick share vec vodafone nalepnicu. Izgleda da su je bolje zalepili...
|
Sorry covece, zaboravio sam..... Da, Vodafone tolko zamesa prste kad upropasti telefon, da ne moze da ne ostane nijedan trag da je on bio tu..... To je bar dobra strana toga.......
[addsig] |
E ljudi, ovo nije normalno kolko su slovaci preplavili ovaj forum. Imaju preko 5 topica na njihovom jeziku!!!! Treba nesto da se preduzme.........
[addsig] |
Bolje Slovaci, nego englezi, nemci...
|
|