Author |
Slovak forum (archive) |
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
@Atlis - neklam uz si bol davno hore,ked som ti volala.A povedz,nebolo prijemne pocut tak skoro rano moj hlasok?  |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@Afrodite Tak chod no Nemecka (ja ta nevyhanam ), lebo tam ziadne oblievanie nemaju. Chodia tam cela rodina do lesa, kde rodicia poschovavaju sladkosti a deti ich potom hladaju. Ked som sa to dozvedel, tak som im trocha zavidel, boha jeho. Kamoska, ta chodieva o takomto case sa zasit aj s celou rodinnou na chatu, ale aj tak jej to nepomoze, bo tam ju obleju otec s bratom.
|
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
@Elrond - tak im zavidim, v Rakusku je to podobne,len tam chodia polievat... Takze ani tam uz nejdem... Viem zbalim svestky a zaleziem do pivnece cely den alebo nikoho nepustim,nech zvadnem
A potom kazdy vravi : Veselu Velku noc. Co je na nej vesele?  |
|
@Afrodite Ked som bol mladsi, tak prachy, prachy a prachy . Bola to taka praca a ako chlapci sme sa pretekali, kdo kde bol a kolko "Zhrabol". Cim viac, tym lepsie.
|
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
@afrodite Pre chlapcov je to vesele tyrat baby a este im aj po vajci daju;-)
This message was posted from a Z600 |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Materialisticko-sadisticky zalozene burzuisticke deti. Vraj prachy a tyranie! Fuj! Hanba! Kazite ducha kulturno-nabozenskej tradicie! Boha jeho dobre som to napisal nie? Najlepsie bolo ked sme vymlatili a vyoblievali baby, dali nam za to prachy a este sme sa aj nadrbali. Tak tomu hovorim sviatok. Bohuzial puberta uz je prec... ;-) alebo...
|
@Atlis Dobre si to napisal, boha jeho. Zial ja som uz z toho vonku. A ani som nepotreboval ziadne liecenie v nejakom ustave, aby som sa dostal z tej hnusej sadistickej krizy, ktoru preziva kazdy chlapec, lebo jeho vzor ho to uci, aby tyral nevinne baby a este aby si za to pytal aj peniaze a sladkosti. No fuj.
|
|
Amen. Ja uz to mam tiez za sebou. Aj ked niekedy mam pocit, ze baby nadavaju, ale ked ich niekto neoleje tak nadavaju dvakrat tak. Mne sa fakticky nechce behat a nahanat bezbranne devy. Radsej sa dobre najem. :-D
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
Hi SK Thread Roomers  |
|
Pravda. Pekne zostat doma, kde mas kopu dobrot a ked chces, tak sa najes. Uz ked si to len predstavim, tak sa mi zbiehaju slinky . Mnam.
|
|
Hello m8, nice from you visiting us. ;-) How is life in Hungary goin'?
@ Atlis - I live in SCG, not in Hungary
What`s up with you... there...  |
|
Hi roobi. Whats up mate?
@Atlis Spravil som prvu temu na Z600. Mohol by si si ju prosim Ta stiahnut a povedat mi ako vyzera. Brat neni doma a tak neviem. Stiahnes ju na http://www.sefans.szm.com/downloads/themes/T610/Ferrari.thm Dik a musis brat do uvahy velke a male pismena.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-04-10 12:41 ] |
|
Sorry man, I think I've seen you in Hungarian thread, so I thought you're hungarian...
@ Atlis - In fact I`m a hungariand, so my vernacular is Hungarian, I just live here
And what`s going there... in SK?  |
|