Author |
Jugoslovenski forum |
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Dobar si ja nemam para ni za koji bolji mob
This message was posted from a T300 |
|
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
Ivane, a sta si kupio? Inace, jesi polozio vozacki? :-)
stewie Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Croatia PM |
Ima se - moze se.
Salim se,keva je dobila kredit pa smo resili da menjamo limuzinu. Ja nemam prebijene pare :-)
Stari auto koji jos imam je Kadet "kocka" a kupio sam Corsu,98.godiste, 1.0 kubika... Jako mi se svidja ovaj auto. Sto se tice vozackog sad tek treba da krenem na casove. Oduzilo se nesto... :-(
This message was posted from a T68i |
goJA Joined: Mar 17, 2004 Posts: 1 From: Serbia PM |
Cestitam za auto! Blago tebi! A ja jos uvek slabo kontam kako da povezem teo sa kompom! Skinuo sam mobile phone monitor, ali on ne radi nista posebno meni konkretno treba da prebacim slike sa moba na komp koji program da upotrebim? T68i preko IrDA sa kamerice comunicam na komp?!
This message was posted from a WAP device |
@goJA Pa nije ti potreban nijedan program, sve sto ti je potrebno vec je implementirano u windows-u. Ako IrDA funkcionise, onda samo na T68i izaberes sliku i send via IR. Komp ce da prepozna mob kao nearby computer i primice sliku iz njega.
Sta sam ja nacuo, jel to pocela naplata za mms na Mobtel 063? Ako jeste, kolija je cena?
Skroz moguce. Pre pet minuta gledam kredit - 4 dinara. Poslao sam jednu poruku od sinoc a sinoc sam imao 40 dinara. Sranje...
Evo bio sam na wap.mobtel.co.yu i pise da je od danas tj. 25-tog Marta pocelo tarifiranje mms-a za prepaid korisnike po ceni od 18,25 din bez poreza. Za postpaid korisnike i dalje traje promo period. Jedino nekontam, zar se mms nebi trebao tarifirati po velicini u kb?
Da,bio sam i ja. Poslao sam 2 mms-a,ne jedan. Trebali su da posalju sms-om informaciju. Magarci.
croatia Joined: Aug 06, 2003 Posts: > 500 From: zagreb croatia europe PM |
dobro dosli u klub onih koji placaju mms hehe !!!! kod nas je 3,65 kn sto je jednako oko pola eura ! |
BlackAdder III Joined: Feb 29, 2004 Posts: 4 PM |
Dosta je i bilo :-( Bez lazne skromnosti, za ovih oko 4 mjeseca mislim da sam poslao oko 500 mms-ova, a mozda i vise, kazem odprilike :-) Bilo je to lijepo vrijeme, slikanja svega zivog :-) i slanja istog :-D Trebamo slaviti sto je ovoliko trajalo, a ne da placemo sto je zavrsilo... Sta ja to pricam gluposti, mogli su nam pustiti jos koji mjesec, ako ista bar ljeto da prodje :-D :-x :-D :-) @croatia kod nas je mms nesto oko 0.35-0.40 eura! Pozdrav i uzivajte u slanju mms-ova, od sad, pa na dalje i u buduce
This message was posted from a T610 |
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Cena mms-a je 21.9dinara sa porezom a nije toliko ni strasno sto su poceli da naplacuju mms, a uskoro bi i telekom mogao da pocne sa naplacivanjem mms-a, sve dok je gprs besplatan dobro je, gprs je gprs
carera Joined: Mar 06, 2004 Posts: 2 PM |
|
carera Joined: Mar 06, 2004 Posts: 2 PM |
Dali neko od vas zna koji wap browser ima k700? |
milohas Joined: Mar 25, 2004 Posts: 0 From: scg PM |
pozdav svima, ja sam novi clan ...pravi partizanski nastup ... dobro posto smo zavrsili sa upoznavanjem drugovi i drugarice da predjemo na problem naime... posle pretrage postova, u kojima nisam nasao pravi odgovor, zeleo bih da pitam sledece: zasto preko 064 mreze ne mogu da proverim email? gprs,wap i mms rade bez problema ali email nikako...pop3, smtp i ostale parametre sam podesavao po nekoliko puta i nista... na kraju, posle svega, sam preko wap-a skinuo i "instalirao" trial verziju EmailViewer-a. posle samo 2-3 minuta osnovnih podsavnja (koja su potpuno ista kao i za osnovni T610 email client u telefonu) stvar je bez greske proradila!! da li neko mozda zna o cemu se radi? trial verzija EmailViewer-a svakako nije trajno resenje. ako neko od vas ima odgovor ili uputstvo za podesavanje neka se javi jer ja sigurno nisam jedini sa ovim problemom.. hvala unapred i izvinite ako sam nekog smorio ovim malo duzim postom  |
|