Author |
Jugoslovenski forum |
PAVILJONAC Joined: Jul 23, 2003 Posts: 136 From: Sweden PM |
Pa skoro sve. Za mms nisam siguran
This message was posted from a T610 |
|
omdot Joined: Sep 01, 2003 Posts: 74 From: Germany PM |
Dobro vecer, srbadijo. Hvaljen Isus, sokadijo. A muslimana, koliko Vas ima: merhaba Vam svima!
Heheh... evo ja uletija ode kod Vas i ca vidin?
Prvo pitanje: di su ukradene igrice?
Drugo: kako dekodirati?
Trece: Kolika cijena "na crno"?
Nema ca, nasi su nasi, ma da zivili u sto drzava, uvik isti, uvik zanimljivi.
A kako mi se cini ja san prvi Dalmatinac. Pozdravljan sve bivse zemljake a i one koji su jos uvik.
om.
Non manducari potest tot mandare est necesse quod (yes, this is latin) |
croatia Joined: Aug 06, 2003 Posts: > 500 From: zagreb croatia europe PM |
dalmos pozdrav iz zagreba !! kakve igrice?? za t610?? imas ih nesto na wapu napravi pretragu ovdije na forumu ili na googleu sa mobilnog weba !! nekih je bilo ali ih vise nema !! |
omdot Joined: Sep 01, 2003 Posts: 74 From: Germany PM |
Ma ne... ne trazim ja igrice, vec je to bilo prvo pitanje u ovom threadu ca san procita.
om.
Non manducari potest tot mandare est necesse quod (yes, this is latin) |
ok shvatio nema frke uzivaj! |
PAVILJONAC Joined: Jul 23, 2003 Posts: 136 From: Sweden PM |
ajmo narode sto zapostavljate
|
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
Ako neko hoce da ima domace polifone na mobilnom može da ih skine sa http://www.midilovers.cjb.net/ . Normalno pre nego što ubacite midi u telefon možete ga obraditi da se jace cuje i skratiti ga sa programom psmplay. Ko ce slušati melodiju od 3min i tek onda se javiti na poziv.
Da li je neko radio update t300->t310 i kako t300 radi sa novim softverom? Postujte fotke sa mobilnih.
[ This Message was edited by: gojnik064 on 2003-11-25 21:54 ] |
gojnik fala za site !!!! imas nesto i na www.mobisux.com pozdrav |
Guardian OfThe Blind Joined: Dec 07, 2003 Posts: 5 From: Belgrade, Yugoslavia PM, WWW
|
da, ne trebaju mi melodije ali mi je korisna informacija za taj psmplay, upravo ga skidam. Evo i ja cu da pocnem sa stereotipnim pitanjem, moram posto me najvise muci. Kupio sam p800 preko oglasa i tek kod kuce shvatio da je u stvari u pitanju p802 sa hong kong kineskim i 3mb manjka interne memorije i ko zna koliko starim softverom. Naravno zelim to da promenim - da li je neko imao slicna iskustva i kako ih je resio? Znam da je u comtradeu 30-40 evra upgrade ali mi je to mnogo da dam posle ovih 400 za mob. Drugo pitanje: icq na UIQ na 064 tj sa zatvorenim svim portovima osim 20,21,80. Koristim im+ preko porta 20 cini mi se 1.31 ali mi se cesto bagira. Druge nisam uspeo da poteram, najvise bih voleo agile messenger ali on ide preko svog master servera i nece nista osim porta 110, ili ipak moze? I trece, da li postoji srpski/hrvatski za p800?
Hvala unapred i pozdrav svima!
ps zasto mi se ne pojavi ispod poruke ono this was posted from a p800? 
[ This Message was edited by: Guardian OfThe Blind on 2003-12-07 13:25 ] |
stewie Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Croatia PM |
odakle si postovao poruku...?
sa telefona...? |
Guardian OfThe Blind Joined: Dec 07, 2003 Posts: 5 From: Belgrade, Yugoslavia PM, WWW
|
da, ali sam koristio light html forum, mozda prepoznaje samo preko wapa, evo upravo pokusavam i to...
This message was posted from a P800 |
raven4588 Joined: Nov 02, 2003 Posts: 29 From: Serbia PM |
Svaka cast srbende. Iskreno, nisam ocekivao da na Esatu ima ovoliko Srba ( i bivsih jugoslovena ).
E sad. Imam jedno pitanje. Gde u beogradu moze da se uradi upgrade firmware-a? Ili eventualno, da li to mogu sam da uradim? ( Imam R1L, hteo bih R3C )
raven4588 Joined: Nov 02, 2003 Posts: 29 From: Serbia PM |
A ako nekom treba neka odredjena mophun igrica PM me your e-mail adresu i igricu koja vam treba. Ako neko ima Dope Wars ( TREBA MI FULL VERZIJA, NE BETA ) ili neki songpack za Karaophun+ bio bih zahvalan. Replie or PM
|
Mozes da updateujes soft u comtrade-u ali moras da platis 30ak evra i plus ne garantuju za ishod. Ako si kupio kod njih mozes za dzabe i zamenice ti tel ako nesto krene naopako. Sam ne mozes bez specijalne opreme za ciju cenu bi mogao da kupis nov mob. Trece resesnje je ako znas nekoga ko ima opremu i zeli da ti ucini uslugu za malu nadoknadu. Ako ima takvog neka se slobodno javi ;p
This message was posted from a WAP device |
stewie Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Croatia PM |
gde ste likovi...?
prijatno sam iznenadjen sto sam toliko ima...
inace ja posedujem t68i i super sam zadovoljan sa njim...
kakva su vasa iskustva...?
predpostavljam da vecina vas poseduje t610...? |
|