Author |
Romanian Forum |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
ok man,astept noutati! Bafta si distractie placuta in Piatra Neamt ! Tinem legatura cu chestiile astea misto numite p800
|
|
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Sunt suparat!
Am reusit sa uploadez de pe calculator niste fisiere,dar nu unde vroiam eu,ci le-a pus intr-un temporar,ma rog,e bine si asa.Deci le pus undeva.In schimb de pe telefon imi urca 0.2 k,sta putin si zice error in gateway.Cred ca este o alta restrictie orange.Nu stiu,sa ma intresez daca se poate face ceva in wml,sau xhtml (wap 2.0),ca daca se poate,o sa-i iau la bataie pe astia de la orange.Daca gasesc cea mai mica portita,ca s-ar putea face iar ei au pus restrictia ca si cu dimensiunea fisierului,mama mama ce o sa-i ard
Am reusit odata 2,4 k,dar s-a oprit.Madmilk ziceai ca stii sa faci site-uri.Baga niste ajutor aici,daca le ai cu php,html,wml!
[ This Message was edited by: bogdan1978buc on 2003-12-27 16:49 ] |
hehe,ma asteptam la asa ceva! Cred ca e de la Orange...magarii!!! Eu nu prea ma pricep la site-uri...Bafta!
Ai primit mesajul meu legat de ftp800? Ai codul de inreg?Thanks
Update: Bogdane fii atent:La noi Wap Unlimited presupune acces nelimitat gprs prin apn wap!Ca cei cu p800 pot accesa html e alta treaba! Nu zice nicaieri de vreo limitare sau ce servicii nu merg cu apn wap!Acum uite ce zice in Anglia: Wap unlimited pt 4ÂŁ pe luna,acces nelimitat gprs prin apn orangewap(echiv wap la noi) cu mentiunea(imp) ca serviciile pop3 si de tip messenger nu functioneaza,pt asta trebuie internet gprs account!Eu am facut dwl in Anglia prin apn orangewap la un fisier de 2mb...la 1-2 kbs,ceea ce e normal.Le-am zis celor de la date si au dat din colt in colt! Ii putem lua tare pt ca nu specifica limitarile unui serviciu cu val adugata,mai ales pt ca ei nu recunosc aceste limitari! Daca e nevoie ne ducem gramada peste ei
Keep in touch(screen) 
[ This Message was edited by: petrutms on 2003-12-27 17:45 ] |
http://www.atlastelecom.ro/users/p800/upload.php
asta e adresa unde m-am chinuit sa fac upload,una din ele,ca am incercat si la 3x,am zis sa nu fie de la server.Ti-am trimis mail.Unul pe softpedia cu 7650 a luat 298k,cum o fi reusit,nu stiu,cert e ca a incercat si cu vreo 340k,si a dat gateway error.Dupa sarbatori,ii strangem de gat!
This message was posted from a P800
La prima incercare,merge pana la 2.4k,apoi numai pana la 0.2k.Daca te deconectezi si te legi iar,merge la fel,intai 2.4k apoi 0.2k.
O alta buba:am redenumit o poza in .txt,dar nu pot sa citesc poza ca text,ci o arata ca atare,jpeg.
[ This Message was edited by: bogdan1978buc on 2003-12-27 18:57 ] |
Bogdaneeeee,avem video recorder beton cu sunet pt P800! Dar nu e trial deloc,tre cumparat! Philips s-a tinut de cuvant! Acum astept sa vad daca il pirateaza careva!
Acum, am reusit sa fac upload cu 10kbs !!! apoi a a scazut la 2! Prin wap nu am incercat! Unde vedem pozele pe net???
Io astept p900....desi designul imi place mai mult la p800,acum il am fara clapeta si e super cool!
|
Omu' nu-ti pune sperante in site!Asa cum am zis sunt mutumit ca le pune,si nemultumit ca le pune intr-un fisier temporar!!!
Pay attention!
Deocamndata nu stiu cum sa extrag fisierele din temporar,iar ele cu timpul se vor duce.Am zis ca sunt in stare alfa. |
da...sunt curios cum naiba le scoatem de acolo!oricum ideea e beton si o sa reusesti pana la urma!
Se lucreaza la Camcoder Pro ! adica sa fie gratis pt toti,indif de firmware Poate deseara e gata...
|
R520m Joined: Sep 29, 2003 Posts: 8 From: Cluj, Romania PM |
@ Faze, chestii, intrebari si urari @
Incep cu urarile, si-anume s-aveti sarbatori in continuare fericite si un sfarsit de an plin de butoneli placute.
N-aveam ce face si, duminica fiind, am intrat pe forum sa vad ce mai povestiti. Concluzia: sunt stapan pe-un telefon ca nicku', dar in primele zile ale lui ianuarie s'mor io daca nu trec printr-un Euro GSM sa-mi delectez retinele si lentilele cu-n P800 si eventual P900, ca de-atatea upload-uri, instalari, programele, versiuni, accesorii, ecrane color, http-uri pe telefon, eventuale facturi babane m-am saturat pana si eu in sensul ca sunt plin de curiozitate sa vad ce-i aia. Ahtiat dupa tehnologie? Ihim.
Sa vb putin despre GPRS, wap si servicii de cacao de la Orange. Nemaivorbind despre semnalul slab de care dau dovada chiar in centrul Clujului (aicea stau) la orice ora mi se intampla si mie sa mai intru pe wap in timpul saptamanii, dar sa nu ma cotizeze cu nimika. Ex: ieri am fost la munte si era sa-mi rup glezna in zapada pana la genunchi ca io-mi verificam mailu pe yahoo in timp ce coboram o panta abrupta printre jnepenii Apusenilor. Da-ti-o draq tehnologie cat timp sunteti la munte, binoclati-va la natura, nu la aparate! Deci n-am fost cotizat in plus pt date decat in septembrie sau octombrie parca, de-atunci nimik in plus. E drept, am folosit wap si doar asa, de chestie, cam 200k si am folosit si gprs prin computer, dar f. putin, speriat de cei 2$ pe meg.
Stiti cumva daca abonamentul de Craciun de anul trecut (unic de altfel) primeste ceva de Craciunul asta si n-am auzit eu? Slabe sanse, aaai?
Lamuriti-ma: daca vreau net prin computer de la GPRS Orange, cat ma costa lunar? Si pot activa doar pt 2 luni sau e musai pt 12 luni minimum?Ca s-ar putea sa plec din tara peste vro 3-4 luni?
Alta intrebare epopeica: stiu ca nu-i prea bine, dar vreau sa-mi ziceti cat de tare inseamna de fapt ca e forjat acumulatorul nickului meu, daca intru prin el, prin BT pe net cu compuzderul? Sunt folosite: BT-ul in draci si modem-ul telefonului. Intr-o duminica normala, in vro 4 ore trebuie sa-l repun la papa 220V ca incepe sa se-anunte ca-l forjez din plin. E chiar asa de rau dupa cum ma gandesc eu sau de fapt chiar a fost conceput sa duca si consumuri asa de mari ale telefonului? Sau ma va lasa dupa vro 12 duminici de genul balta?
Chiar, astazi va fi ultima duminica cu GPRS gratis, right? Damn...s-au dus dwl-urile mele masive.
Sărbăutori fericite si vacanta placuta tuturor (cat mai e) !!! |
mai bine te intalnesti cu mine si iti arat io P800 ,in curand P900,sunt in cj la facult. Azi e ultima duminica gratis si e normal sa tina putin acumulatorul cand folosesti modem si bluetooth continuu! Sarbatori fericite Gprs de la Orange e un serviciu bunicel,tarifele sunt cam mari totusi! Mie imi renteaza wap unlimited!
God ce rapid e Opera ultima versiune! Parca nu era asa...Bogdane incearca pe html light sa vezi ce dif de viteza e intre Opera si Internet!
[ This Message was edited by: petrutms on 2003-12-28 08:36 ] |
petrutms> o prezentare a aparatului de la un expert e binevenita fata de trei vorbe in doi peri de la cine stie ce angajat prins cu f. multi clienti...plus ca imi da aparatul si ma lasa singur cu el, doar ca restul din shop se uita la mine ca la un perfect hot...deci accept o intalnire, cel mai sigur dupa 1, dupa ce se vor linisti apele.
Stiam ca e normal sa consume, intrebarea era daca nu face prea mult rau ca forjez asa acumulatorul...
GPRS-ul pot sa-l activez doar pt 2 luni? si cat imi ia? are limita de trafic sau cum? nu ma trimite-ti pe site-ul lor, ca e prea complicat si incomplet, sorry, nu-s newbie, dar mai clar e cand imi zice cineva x+y=z, decat "daca x il aduni cu y, te gandesti bine si poate da z, daca vrea Orange-ul + ca depinde si de telefon" -> exemplu aiurea...
Cine stie sa-mi dea site-uri WAP mai mult decat wap, ci si interesante, folositoare sau nostime?
Cheers |
Eu am renuntat la ideea de a recupera fisierele din temporar.Nu sunt Johny Cracker,dar pana la urma o sa fac treaba calumea.Vreau sa aud si parerea celorlalti legat de link-ul cu uploadul.701,l-ai incercat sa vezi daca poti sa explorezi in telefon?
Azi plec din buc.!
If there's somebody that knows php,a little htmle,and a little bit of wml,and tried the link with "/upload.php",please pm me or e-mail me.I need some advice!
Ma oftic ca la mine acasa toul a decurs perfect,le punea in folderul care vroiam eu,pe cand,pe site nu am reusit decat in temporarele alea care nu stiu sa le accesez.Oricum,sper sa iasa ceva  |
ok man,dupa 1 mai vb! Si aia de la Euro Gsm habar nu au de ce poate un P800 sau P900,ma intrebau ei oe mine!!Ii cunosc bine! Din cate stiu eu poti sa activezi pt 2 luni dar ce rost??? e scump! 10$ pt 6 mb pe luna...sau ceva de genul asta ca au mai scazut preturile! Pai io intr-o zi fac pe tel 2-3 mb prin wap si acum am facut 10 deja prin internet! Cred ca stii ca cu p800 poti accesa html prin apn wap!Asa ca...mai bina ia un p800 si baga-te pe unlimited! Pe Bogdan l-am convins...
|
petrutms> Interesanta chestia cu intratul pe http prin wap-ul orange-ului cu P800/900-ul. Intreb si eu ca sa ma aflu in treaba: treaba asta se intampla doar in Romania? E facut special sa intre prin wap si sa vezi http-urile? Nu vi se poate taia craca de provider si sa nu mai vedeti decat wap-urile prin wap? Precum ziceam, intreb si eu, sa ma inteligentzez.
petrutms again> Daca exista posibilitatea sa ma convingi sa-mi trag si eu unul? Hmm, exista, dar e mica. Si nu neaparat banii sunt problema, ci utilitatea. La genul de activitati ce le am de cand am terminat facultatea (manc cozonaci si prajituri, beau gin tonic- asta acum, si-n rest conduc o firma, folosindu-ma de timpul liber pt a zburda prin natura pe jos sau cu MTB-ul proprietate personala) mi-e bun, foarte bun. Dar niciodata nu zic nu, pana nu vad despre ce e vorba. Deci, astept sa ma convingi.
Prajitureala placuta si voo!  |
orice posesor de p800 sau p900 poate accesa prin wap pagini html.Nu se poate taia craca de la provider ca e browser intern al tel.! Numai la Opera pot...si nu mai pot accesa html,prin wap cu Opera.Totusi in anumite tari,retele,merge.Un p800 e util man,poti sa faci ce vrei si acces adevarat la net,nu doar wap.Mai vb cand ne vedem! Mi-ai facut pofta de cozonaci si prajituri...tocmai le-am terminatvdar trebuie facute altele pt rev.! Apropo..am luat niste mini rachete pt rev...daca auzi niste explozii in Marasti sa stii ca io sunt
|
petrutms> pare-se ca azi e ziua telefoanelor, ca de vreo 4-5 ore buzunaresc site-urile Siemens, Nokia si SE. N-am gasit nimic sa-mi capteze atentia in mod deosebit. Referitor la explozii: de rev este f. posibil sa fiu in zona Parcul Fraternitatii, deci exploziile, daca vor fi, ma vor incanta, dar sper sa nu fie ale tale cele puternice, ci ale mele, eu terminand facultatea de chimie. Luni sau marti voi bantui putin lab-urile institutiei dupa ingredientele necesare unor prajituri bubuitoare. Sper sa ramana parcul parc si dupa rev.
Question: pe site-ul SE se zice ca MCA-10 e buna si pt R520m. E greseala de linkuire sau de tiparire, right?Daca nu, cum draq?
Li se inampla si altora urmatoarele:?:dupa un browse de vro ora, dupa vro 20 de megi storsi de pe net mi se restarteaza telu si ma intreaba de PIN sau ingheata bine si nu-l pot dezgheta decat cu cele 10 sec.apasate pe "no". Tine de ///, de soft, de BT sau de alte variabile?
wap unlimited cat costa, caci cu noul chatboard poate voi ajunge la performantele de tastari pe secunda (cu ajutorul scobitorilor - poate-mi voi ascuti unghiile in forma de V pentru o mai buna utilizare a CHA-ului)..era intrebare, deci ? |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|