Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@ Afrodite Ich schreibte nicht Deutsch shon Ewigkeit. Was willst du, das ich dier schreibe? Manchmal ich taushe mir die worde mit English. Mein erstes Wort, dass ich gelernte war Hilfe, als ich die Schlumpfe sah, und sie immer wenn in die Not war Hilfe schreien.
|
|
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
@Elrond - Das wundert mich,dass du so gut Deutsch spriechts.Ich habe so lange nicht gesprochen,darum ist das fur mich bischen schwer...
A uz dost,lebo ma tu vyzenu do nemeckeho fora....  |
|
@Afrodite Neboj sa. Nikdo ta tu do ziadneho nemeckeho fora nepozenie, lebo tusim ani neexistuje . Ale vazne, my si ta nedame. Aj ty vies dobre nemecky. Este ta stale boli brusko?
|
@Elrond - to je mile,dakujem. Nehovorila som po nemecky ani nepameta, asi 1 rok. Uz nie, dnes mi je vynimocne skvele... rano ma sice vyhnali z postelky... ale teraz je to uz super.
Uz som si myslela, ze si utiekol, citala som si predchadzaju prispevky, tak trochu som sa na nich smiala...
A ty ako sa citis?Nechystas nic na dnesny vecer?Myslim dakde sa zabavit?  |
|
@Afrodite Nikam som neodisiel, len si stahujem jeden program a spomalilo mi to net. Este mi to ma stahovat 25min, takze asi tak. Zabavit sa nejdem, marodim a s tymi bolestami by som si to ani neuzil, to mi ver. Som rad, ze aspon Tebe je lepsie. A ty co? Ides niekam von, ked si uz zaviezla sestru. Ake stare prispevky si si citala?
|
@Elrond - aj ja dnes ostavam nasucho,bez zabavi.Nikam nejdem,ani sa mi nechce.Uz lezim v posteli a rozmyslam ako fajne mi dnes bolo.Je mi luto,ze mas tie bolesti,snad ta aspon trochu rozveseluju moje pismenka.Idem spinkat,tak dobru nocku a do zajtra dovidenia...@ALL - krasne sny wospolok...
This message was posted from a Nokia |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@Elrond&Afrodite - no pekne ste si tu poficali meine liebe freunde ci jak sa to pise a basnicke crevo mate tiez riadne boha jeho. Ja viem aj po flamsky: fick dich ins knee (vobec neviem ci je to tak spravne) je to fasa sproste hehe. Takze dobru noc!
This message was posted from a Z600 |
|
Dobru noc aj vam mili moji ludkovia.
This message was posted from a T300 |
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Dobru nocku a sladke snicky vsetkym.
|
Dobre rano xichty! Let's have a party!
@Elrond&Andrew - aky mate firmware na Z600?
@Atlis - dobre rano xichte!Uz si sa zobudil? @Elrond - ty si tak neskoro siel spat? A co si vystrajal? @ Andrew - krasny den... A sup z postele...
This message was posted from a Nokia |
|
Dobre rano a pekny dnik vsetkym. @Afrodite Nic som nevystrajal. Ja tak chodievam spat, ked nemusim nikam rano ist.
This message was posted from a T300 |
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Dobre ranko vsetkym.
@atlis verziu firmware mam r5c001
@afrodite 9 postele sa mi nechce ist prec. Mne je v nej tak dobre :-D
@Elrond - aaa,takze takto.... Ja som zaliezla pomerne skoro do postele... aj sa mi fajne spalo... (Pouzijem Vas vyzer) Boha jeho, za chvilku tu je oblievacka Musim dakde utiect,ale vas chlapou je vela,neverim,ze sa mi to podari.... Takze idem malovat vajcia.... |
|
No ja by som aj spal, keby ma niekto rano nezobudil. Ze Afrodite?
|