Author |
Romanian Forum |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
La asta m-am gandit si eu,dar nu mi se pare normal! |
|
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
lol , stiu dar au gresit ei cand au facut mms! Le-au pus ca atasamente nu in mms!!! Ciudat...cred ca erau cheflii cand au compus mms
|
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
@petrutms:la ce pret iti scoti p900-ele?
This message was posted from a T68i |
Pai a zis ca pe la 600 euro. |
Steve-wilks Joined: Dec 14, 2003 Posts: 87 PM |
Thanks@petrutms do u knw when they are going to start?
This message was posted from a Nokia |
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
Nope!a zis ca p800-ele l-a luat in iunie la 600 de euro.despre p900 nu cred ca s-a destainuit!plus ca p900 il ia in ianuarie!inca nu il are!
This message was posted from a T68i |
Citeste cu atentie thread-ul,si o sa vezi!A zis ca-l ia la 600 euro!
This message was posted from a P800 |
@Steve, no,i don't
@restul, loooool,luati-va la bataie ! Merci Bogdane pt sustinere! Soso ca sa stii P900 il iau la 600 euro,si il primesc pana la mijlocul lui ianuarie daca totul merge bine!
|
Cost suplimentar de ieri pana azi 2.17$
De unde?Habar n-am ca n-am vb.Doar de la date sa fie.Tu petrut?
@judge:daca ar fi sa pot lua banii inapoi de pe camera,cum se face corelarea aia?Am inteles ca ar fi vb. de 10% in plus. |
Bogdane nu am cost suplimentar bagat fara sa stiu eu...dar fii atent! Tu m-ai sunat ieri...si era joi 25! Daca ai Free ca mine minutele nu se pot folosi de sarbatori,am patit-o si eu mai demult...asa ca 8 min si ceva x 27 centi =...Sa nu ma spanzuri...dar ai crezut ca e sambata...Sorry!
Numai la ab de 4 dolari cu optiunile alea sunt valabile minutele si de sarbatori legale...nu si orange free,din pacate!
Si la Cronos zice cat cost ai pe voce si cat pe date!
|
Mersi ca mi-ai adus aminte
Uitasem ca te-am sunat!Nu este nici o problema,doar ca nu stiam de unde este
Abia astept sa plec la munte! |
ok atunci...Eu acum plec la bunici la munte la Gorj,pe langa Polovragi,e zona de munte super si de rev ma duc in cj la iubita si mergem la o cabana!Dar asa mi-e de soooomn....
|
petrut,am un proiect imens!Vreau sa fac pe site o sectiune de upload via wap!!!Am tot cautat si nu am gasit asa ceva.Sper sa reusesc.Pt.inceput vreau sa vad daca merge pe p800,apoi sa fac pt.toti.Ar fi o chestie sa mearga,nu?Am incarcat in telefon pagina care se ocupa de browse,adica cautarea fisierelor si apare pick,apoi tipul attach-ului,imagine,sunet,etc.,iar apoi selectezi fisierul.Deocamdata sunt in stare alfa,sper sa ajung mai repede la faza beta.Iti dai seama ce inseamna asta?Faci poze ca nebunul,si le pui pe net!Sa speram ca va trece de restrictiile orange.
This message was posted from a P800 |
Bogdane ideea e geniala,limitarea de la orange nu ar trebui sa fie o problema.Singura chestie e ca nu stiam ca upload se poate prin wap! Cu un p800 care vede html si apoi faci upload cred ca e posibil....dar...sa ma tii la curent,e f interesanta ideea!Hai sa facem un concurs cu poze maine ca e gratis netu...sa punem pe forum cele mai frumoase poze facute cu tel! Tu le primesti pe mail si le pui pe site,io sunt la munte ! Ce zici?
|
Maine plec din bucuresti,poate reusesc pe drum cu ftp800.Vedem.
Oricum,ar fi beton sa reusesc treaba aia cu uploadul!Via wap insemnand ca folosind apn wap,dar pagina,pt.inceput va fi html,ca daca nu reusesc asa,e clar ca in pagina wap,si pe telefoane wap nu o sa mearga.Daca reusesc,o sa strig in gura mare,ok? |
|