Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@Afrodite Po madarsky neviem, neucili sme sa - nebolo treba. Poznam len jednu madarku a tam ma okolo 50tky a vie po slovensky. Po madarsky sa ma snazili naucit v Novom Meste nad Vahom, kde som bol na vojne a to si asi vies predstavit, co to asi bolo. Ale aj tak som to zabudol a jedine co viem je neptudom madarom, derejde, kuta fas a lou fas, ale uz neviem ktory je ktory fas. A urcite sa to nepise, ako to ja pisem.
@Atlis Prave sa registrujem na webzdarma.cz. Je tam 50MB, FTP pristup, 5MB MySQL a podpora PHP scriptov, takze mozem mat aj forum, ale nic extra. Je to zadara, len musim mat na webe reklamny banner.
@boto43 Madarov asi len tak lahko nedobehneme. Sice sme zacali prvsie, ale je ich viac a pisu viacej ako my. Povedal by som, ze viac chatuju.
|
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
az tak stary nie som mam len 45 rokov.Dedo este nie sompaci sa mi ako sa dvorite tej kocke cez mobil.boha jeho tokoncom 70 rokov nebolo.
This message was posted from a WAP device |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@ Elrond - no je to podstatne lepsie ako 10/20 MB. Budes menit celu domenu? Afrodite never ani slovo. Ked zacnu doma mondokovat tak som completely v prdeli. Poznam len par vyrazov. Ale cosi som uz pochytil, inak ma budu ohovarat. Inak kedy si bol na vojne v novom meste?
@Afrodite - ;-)
This message was posted from a Z600 |
|
@boto43 Neboj nie si tu uplne najstarsi. To boha jeho mi pripomina jedneho kolegu z roboty, ktory ma 37 a furt hovori boha jeho. Je to take jeho kua chlapi
@Atlis Neviem, asi ano ale moc sa mi nechce. Zatial to tak necham a zacnem robit novu verziu s php a tak, ktoru tam supnem. Potom by som potreboval pomoct s php. Bol som v aprili 2001 2 dni, potom 2 mesiace na PSke v Poprade, potom zas 4 mesiace v NMnV a dokoncil som v zime 3 mesiace v Ziline. Raz tam prisiel rano okolo 10tej Slota s ochrankou a tackal sa 1 meter. Bola svanda
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-04-09 19:33 ] |
|
@ Elrond - tak potom daj vediet, urcite sa s tym bude dat nieco robit. S Janom to fakt mohla byt sranda. Shit happens. ;-)
@ boto - ako si prisiel na to ze ju balime boha jeho? Fakt to znie dobre Elrond. Je len dobry osviezujuci element po dlhych mesiacoch ;-) zabava musi byt.
|
@Atlis Ze jo. Aj mna s tym isty cas nakazil, boha jeho. Zmena je zivot. Teraz hovorievam to a niekedy zas kua. Momenalne berem ispiraciu s Uraganu. Tam mavaju dobre hlasky, najma maly Mirkoooo. To si vzdy rad pozriem. Dakujeeeeeeeem
|
|
Kua a basnicka nebude boha jeho? Myslis, ze sa ti uzivi forum na sefans?
|
@Atlis Pravdepodobne nie, ale bol by to sposob ako nechat odkazy, pripomienky a tak. Napriklad ja chodim na forum iba tu na Esato, inde ma to nezaujima, iba este mobilmania, kde sem tam nieco napisem. Este som rozmyslal o chate, ale tych je tiez vela a navyse to zatazuje server. Chat tam aj mam, ale je skryty, len ja viem adresu a navyse mozu chatovat naraz len stryria, tak tam mam len to htm.
|
|
@Elrond - iste chapem. Inak zase mi neslo zobrazit jaednu odpoved tak som na xhtml a vsimol som si jednu zaujimavu vec, a to ze na wml nebezi autorefresh tak ako tu. Sice nie su obr. ale je to podstatne prijemnejsie.
|
@Atlis Vidim, ze si bol aj v Korejskom fore. Inac skusal si uz aj Esato html light? Ja som to skusal cez bratovu Z600 a vsetko do pohody. Jedine, co tam chyba, ze nemas tam take nieco ako New posts. Nevidis, ktore su posledne napisane, ale musis ist trebars do General, Esato Forums a potom to az vidis. Takze dlhe klikanice, boha jeho. Inac ako dlho si si formatoval tu baterku, kolko hodin? Brata to strasne zaujima.
|
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
@Elrond - napisal si to bozsky,rozumela som Ti, ani ja nemam bohvie jak dobru madarcinu...Ale nadavat vies poriadne....
To viem aj ja po anglicky,nic viac sa na mna nenalepilo...
@Atlis - ja som ta kedy doma ohovarala po madarsky?Hm...?:)
@Boto - Hallo,ako sa mame?:)
|
|
Skusal. Toto sa mi zda sviznejsie. Formatoval som tak, ze som baterku nabil na plno a odpojil - vybil do tla a zase nabil - klasika. Nech sa ale neboji, baterka potrebuje minimalne dvadsat nabiti aby bola v plnej forme. Ak bola nejaky cas uskladnena.
|
@Atlis Male basnicka od Mirka:
Svieti slnko
fúka vetrík
od čoho mám mokrý svetrík?
Žeby dáž´dik
lebo rosa ?
Do prdele
obšťal som sa.
Dufam, ze si Ti pacila
@Afrodite A ja ze si nam uz odisla. No viem len tie dve nadavky po madarsky. Ake jazyky este vies? Ja okrem SK a CZ, co je myslim prirodzene este anglicky (musim, ked chodim na Esato) a este nemecky, co som sa ucil 8 rokov.
|
@Elrond - okrem Sk,viem trochu po cesky,madarsky a anglicky len rozumiem,tu som sa ja ucila 8 rokov a nic z nej neviem.No,este nemecky.Canst du mit mir deutsch schrieben, wenn du willst!! Nie neodisla,len som bola robit taxikarku pre sestru...ale uz sa ti plne venujem...  |
@Elrond - A co povies na toto :
Pred svadbou : ceresnicka moja,hrusticka moja,jablcko
moje!
Po svadbe : milacik neser ma,lebo z teba narobim
kompot!!
|
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|