Author |
Slovak forum (archive) |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@Andrew - bohuzial nemam teraz cd pri sebe, takze nie... ale v pondelok to skusim... Ide mi skor o to aby som mohol vyuzivat jeden program na viacero ucelov... no uvidime... ale urcite dakujem...
@Elrond - stiahnem a testnem, dik...
@Afrodite - Pridavam sa k Elrondovi, nepolieval som kocky okrem sestier a mamy asi 3 roky... uz som z toho vyrastol a viem dobre ze tento sviatok neznasaju a ja rad... tak im nebudem predsa robit napriek...  |
|
|
@Elrond - ThemeCreator looks gooooooooooooooooooood!!! No uz len cas a jde se na vìc! Dzenkujem barzo!  |
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Chlapi, chlapi, tak podla Vas tu zeny mozu zvadnut, no dakujem... Dufam, ze ma aspon pismenkami vysibete.... Urobte mi radost... Hej? Napiste mi vinsovacku ak viete daku.... |
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
@afrodita
Sibi ryby mastne ryby, kus kolacka od korbacka a kosicka vajicka. :-D A co mi za to das? ;-)
This message was posted from a Z600 |
|
@Andrew - Svihne Ti po vajci, az bude malovane. :-D
@Afrodite - si tu normalne rozbehla fasa kulturnu akciu! Hehehe
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@Afrodite Ja Ti zavinsujem az v Pondelok, ked to bude aktualne. Kde su vlastne tie Kosuty? Niekde pri Galante, lebo ked dam vyhladat spoj, tak mi naprv ukaze bus do Galanty, potom do NZ a az nakoniec do PE.
@Atlis Uz si aj vytvoril nejaku tu temu? Ak ano, tak dufam, ze nezabudnes na SEfanS a poposielas. Budes slavny. A nezabudni Afrodite poriadne vysibat a hodit do vane, alebo potoka .
|
|
@Elrond - zatial som si to len prebehol, vyzera, ze to nebude nic komlikovane, moznosti su tri mrte. Vyrob na SEfans nejake zmysluplne logo a ja Ti vyrobim temu. :-D Afrodite bohuzial nevysibem ani neolejem-uvidime sa az vecer, ale hadam mi da... Po vajci...ach... :-D ;-)
PS: Napadlo Ta nieco, s cim bz si potreboval helfnut na webe?
@Andrew - si poklad,dakujem.....neboj Atlis tara,boji sa, ze dostane po vajci (vajciach) ,ale taka kruta zas niesom.Tebe by som dala konacik, aby si mi rychlo odrapotal este dalsiu vinsovacku....
@Elrond - ano je to okr.Galanta...presnejsie 4km od Galanty.Oki,tak cakam nedockavo na pondelok ako pekne mi budes vinsovat,alebo sa chystas ku mne s autobusom?:wink:
A odkial si ty?Ked to nieje tajomstvo?
@Atlis - len tym dam po vajciach,kto mi nepovinsuje,takze sa snaz vymysliet,peknucku vinsovacku aj ty... Cakaaaam.... |
|
Zmysluplne logo zatial nemam. Mam iba take na zelenom pozadi a je vyzera to asi takto: FANS. Ale ja som myslel aj ine temy. Temu by som si aj ja dokazal vytvorit, ved s tym mam uz nejake skusenosti.
|
|
Jasne bol to joke! Ale nad tym logom pouvazuj. Je to predsa len polovicne prevzata vec. Temy budem robit urcite. Musim tromfnut Vlammetje... ;-) len potrebujem cas. Ako zdravie?
|
@Afrodite Je to tam napisane. Som z PE (Partizanske) a tajomstvo to neni. Uz som to tu raz napisal na Slovakia forum. Vidim, ze ty s Atlisom viete po madarsky. Ucili ste sa to, alebo si madarskej narodnosti?
@Atlis Zaujimalo by ma, kolko Ti vydrzi baterka na Z600 a ci si ju formatoval a ked ano tak ako dlho a kolko-krat?
|
@Elrond - ja viem po madarsky a Atlis sa snazi, mozem povedat, ze mu to ide bozsky....
Ty vies po madarsky? Ak nie, som dobra ucitelka... |
|
K tej madarcine - citaj dalej na h-fore. K Z600 - baterku som formatoval - pat cyklov. V belgicku, ked som ju pouzival len na par sms mi vydrzala nadhernych 6-7 dni, tu asi den aj pol az dva. Ale to ju nevypinam na noc a surfujem. Dost vela. Fakt. Normalnym pouzivanim su 4 dni uplne pohodovym vysledkom. Nemozem sa stazovat. Skutocne vydrzi obrovsku zataz. Neda sa to porovnat s mojimi predch. telefonmi.
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
no uz je to lepsie je vas viac.Trochu pridajte aby ste dobehli aspon madarov.Aj by som sa pridal ale mam syna asi vo vasom veku.
This message was posted from a WAP device |
|
@boto43 - nerob si z toho tazku hlavu. Aj mi raz budeme stari a usomrani dedkovia ;-) Neber ma vazne, videl som Ta na us fore, tam su starsi ludia? A mozno keby si nam pomohol...
|