Author |
Romanian Forum |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
nu poti! T68i e mai bun
|
|
judge Joined: May 21, 2003 Posts: > 500 From: Romania PM |
@cripox: uite cum stau lucrurile. T68/i e considerat high-end - are Bluetooth, agenda tel mai avansata si Calendar. T300 are in schimb sunete polifonice si jocuri mophun. Totul se rezuma la ceea ce vrei tu de la telefon. Having said that, concluzia e ca nici unul nu e \"mai bun\". De fapt, sunt complementare.
This message was posted from a T310 |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
judge:nu ma uita!!!
Am nevoie de niste sfaturi,neaparat,de la o persoana care este in cunostinta de cauza. |
Sunt ingrozitor de jenat... Ce am uitat sa fac, Bogdan? In apararea mea, ultimele saptamani nu au fost deloc usoare pt mine. Cum va merge cu site-ul? Vreau sa-l vad si eu cand e gata!
Uite un copy si paste:
"Judge am o dilema mare de tot:am o camera foto digitala la service de pe 14.11.2003.Azi este 21.12.2003.Ce drepturi am eu?Ma gandeam sa-mi cer banii inapoi,cu valoarea actualizata.Din ce am citit eu,conform hg 395 (parca)/1995 reparatia nu trebuie sa dureze mai mult de 10 zile.In plus de asta,defectul la ea este senzorul,iar odata umblata in ea...Mi-au si zis ca dupa ce se termina perioada de garantie,sa nu-mi fac mari sperante ca se poate rezolva ceva cu ea in caz ca mai pateste ceva.Deci vreau un raspuns de la cineva in cunostinta de cauza.Pot sa-mi iau banii inapoi,sau nu? "
Site-ul este functional,doar ca se adauga aplicatii inca  |
Vazusem postul si asteptam sa ma lase sa repostez :-D. Nu am legile cu mine acum, insa: din cate imi aduc aminte, daca nu iti repara produsul in 30 de zile trebuie sa iti returneze banii. Nu cred ca iti vor ruturna suma actualizata (desi asa ar trebui). Dupa expirarea perioadei de garantie sunt insa OBLIGATI sa iti repare produsul contra-cost pe toata durata medie de functionare (care e trecuta in certificatul de garantie). Iti dau mai multe detalii cand citesc mai atent legislatia.
Astept cu mare,mare nerabdare.
Oricum ar fi,pana azi sunt si mai mult de 30 zile,oricum ar vrea sa o interpreteze ei.
Aplicatiile cresc de la minut la minut pe site dar am cam obosit
Va veni timpul cand va trebui sa le pun pe alt server,ca la atlastelecom,am doar 15 mb.
[ This Message was edited by: bogdan1978buc on 2003-12-21 13:58 ] |
Bogdane vad ca ai pus ce ti-am trimis pe site,merci.Daca poti sa pui quick office ar fi beton.Acum sunt acasa la o fripturica.In sfarsit am scapat de cj....
|
Pai mai astept aplicatii pe mail.
Sunt cam obosit.Oricum,cred ca o sa iasa o treaba frumoasa din toata chestia asta. |
Frate Petrut,iti scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi:am downloadat in seara asta de pe site-ul meu juma de mega in 2 minute :) Asta inseamna metropolitan!Ma gandesc sa vb. cu un amic de-al meu sa-mi aloce spatiu pe hostu' lui!Oricum o sa iasa ceva misto ;)
This message was posted from a P800 |
bravo tie man...dar asta nu e o noutate .Bafta si somn usor!
|
I'm fuckin' wasted... Long live the fighters!
syscrash Joined: Nov 14, 2003 Posts: 177 From: romania, buzau PM, WWW
|
ce mai faceti?
tot deaste dealde telefoane... sichestii mmm....
webdeveloper - www.ionutzp.evonet.ro |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
@cripox:poti dak fol un p800 sau duminica k e gratis cu web
This message was posted from a T610 |
Bogdane sunt acasa si am o liniuta semnal(asa e la tara) dar internetul merge beton,nu scade deloc transferul,e super chestia asta! Vezi ca ti-am trimis un mail.Nu ai gasit un crack la Vrally??? ca io nu! Mai cauta pe yahoo si msn groups...
|
|