Author |
Finally. Bulgarian thread - Çà âñè÷êè áúëãà ðè! |
stangenov Joined: Oct 25, 2005 Posts: 26 From: Bulgaria, Varna PM |
keranov
Âñè÷êè ñìå ðàçî÷àðîâàíè îò ñîôòóåðíèòå ïðîáëåìè íà ÑÅ. Àìà êàòî ïðàâÿò ãîòèíè òåëåôîíè êàê äà íå ñè âçåìåø ñëåäâàùèÿò ìîäåë :)
K510i user |
|
roumen68 Joined: Jan 24, 2006 Posts: 54 From: Dobrich, Bulgaria PM |
Çäðàâåéòå îòâîâî!
Ñòàí, áëàãîäàðÿ çà ìåìîðèòî îùå âåäíúæ!
Êàêâî ìèñëèòå çà W900i? Äîêîëêîòî çíàì, ðàçëèêèòå ñ W800i ñà ñëåäíèòå:
1. Ïî ãîëÿìà âúòðåøíà ïàìåò.
2. EDGE GPRS.
3. Êîðïóñúò íå å áëîêîâ, à ñå îòâàðÿ/çàòâàðÿ ïî íÿêàêâà ñè ñõåìà.
4. Âòîðà VGA êàìåðà.
5. Ïî-ãîëÿì äèñïëåé.
Íåùî äðóãî? Ñòðóâà ëè ñè ñïîðåä âàñ ÷îâåê äà ñè ñìåíè W800i çà W900i? Åñòåñòâåíî - ñúñ ñåðèîçíî äîïëàùàíå. È âèæäàëè ëè ñòå íàñêîðî öåíèòå íà W900i? Ïîñëåäíî ãî áÿõ âèäÿë ïðåäè 3 ñåäìèöè çà 1300 ëâ.
Åòî è åäíà ñíèìêà, íàïðàâåíà ñ W800i:
Fan of the good old 80's euro disco. |
keranov Joined: Dec 23, 2005 Posts: 22 From: Dobrich, Bulgaria PM |
Íÿêîé çíàå ëè êîãà W810 ùå áúäå ïóñíàò íà ïàçàðà... (è ïî òî÷íî íà ïàçàðà â Áúëãàðèÿ)
Íàäÿâàì ñå ïîíå W810 äà áúäå ïî ñòàáèëåí îò W800/K750
[ This Message was edited by: keranov on 2006-02-06 20:25 ] |
Õåé Ðóìáà ! Òàÿ êàðòà ìè å ñòðàííî ïîçíàòà :))) Äà ñè ÿ ïîëçâàø ñúñ çäðàâå è äðóãèÿò ïúò êàòî äîéäåø êúì Âàðíà ìèíè äà òè äàì çàðÿäíîòî îò îôèñà ..........è áåç òîâà íå ãî ïîçëâàì (ñúùî å ñ ïðåõîäíèê , íî ìè çàðåæäà áàòåðèÿòà 100%)
K510i user |
orfo26 Joined: Mar 24, 2004 Posts: 5 From: Sherman Oaks, CA PM |
@ керанов
Другар, W810 е насочен предимно към американския пазар. Не че няма да излезе и в Европа, но този път може да наложат приоритет върху амриканското издание. Що? Ми аз съм го казвал не веднъж, ама просто тук и двата основни GSM (T-Mobile, Cingular) оператора са пълна скръб работейки само на едно честота, за това тук много от телефоните са трибандови (ама с две американски честоти и една европейска), което не е много удобно в Европа (а пък в България хич). Та на SE им се наложи да пуснат нещо за насам. Не че мойто К750 се представя зле, ама просто като изляза от Калифорния и ми се щеше да имах и 850 MHz.
Та за сега прогнозираната дата е някъде през Март, вероятно към края. Ама ако мислиш, че софтуера ще е по-стабилен от текущите модели ми се ще да те разочаровам. Практиката доказва, че СЕ нямат навика да правят дребни подобрения. Така беше със S700 и S710а. Същото и с други модели.
Абе, аз може би съм късметлия, ама софтуера на К750 не е чак толкова зле. Особенно за обикновенния клиент, който ползва само една част от функциите и не се занимава с дълбоки технологични загадки. А и даже за по-претенциозните от нас SE са предвидили услуга за ъпгрейдване, която е супер лесна и достъпна. Просто намирам отношението им към продукта им за доста отговорно. За мен така се създават доживотни фенове. А не като Motorola, които отказват да комуникират, с който и да е на нивото на обикновенния простосмъртен човек. Директно ви казват да се обърнете към оператора си. Да де, ама как да се обърна към оператора си като телефона съм го купил внос, щото някой гении във маркетинговия ви департамент е решил, че в САЩ не сме достойни да имаме тоя и тоя модел, а и всичко, което искаме от вас е да ни кажете дали можем да си свалим някоя flex версия от вас.
Не, като цяло мисля, че не можем да се оплачем от SE. Добър продукт, добра поддръжка, добро отношение. Това за мен е от огромно значение. |
bbaev Joined: Aug 04, 2005 Posts: 198 From: Sofia, Bulgaria PM |
@TPOXATA
Ïúðâî - äîáðå äîøúë â áúëãàðñêàòà ÷àñò íà íàé-ãîëåìèÿ ôîðóì çà ñîíè åðèêñîí!
Âòîðî - ïîçäðàâëåíèÿ çà õóáàâèÿ ñàéò! Ñàìî, àêî ìè ïîçâîëèø, äà òè íàïðàâÿ åäíî ïðåäëîæåíèå: çà èãðèòå è ïðèëîæåíèÿòà áè áèëî ÷óäåñíî àêî èìà íÿêàêâî, ìàêàð è åëåìåíòàðíî, îïèñàíèå. Çàùî íå è ñíèì÷èöà? (êàêòî òóê: http://maestro.intramail.ru/files/java/index.php?page=1&sort=date ) Çíàì, ïðåäïîëàãàì òîâà áè îòíåëî ìíîãî âðåìå. Âúïðåêè òîâà - áðàâî! äàíî ïðîäúëæàâàø âñå ïîâå÷å íåùà äà êà÷âàø.
Áîáè
Nokia N95 freak |
@orfo26
ßâíî ñè êúñìåòëèÿ, èìàì 4-ìà ïîçíàòè, äâàìà ñ W800 äâàìà ñ K750 è âñè÷êè ñå îïëàêâàò îò íåùî. Òåëåôîíà íå ñå çàðåæäà äî êðàÿ, êàòî êà÷âàò 3 äèñêà ìóçèêà íàêðàÿ èìà ñàìî 3 ïåñíè íà òåëåôîíà (òî òîâà ìàé å íîðìàëíî çà R1035) äæîéñòèêà ñå ïîâðåæäà ïîíÿêîãà, äîðè è ñ úïãðåéä íà FW ìîæåø äà îñòðàíèø 1 ïðîáëåì, âåäíàãà èäâà äðóã. À àç íå èñêàì áúãàâ òåëåôîí, èñêàì äà ìîãà äà ãî èçöåäÿ îòâñÿêúäå, äà ïîëçâàì âñè÷êî êîåòî ìè ïðåäîñòàâÿ è áåç äà ñå èçíåðâÿì çà íÿêîè (ìàêàð è ïîíÿêîãà äðåáíè) áúãîâå |
ßâíî ñúì êúñìåòëèÿ ñ äâåòå ìè Ê750öè , ïúðâèÿò ïðåäè äà ãî îòêðàäíàò íÿìàøå íèêàêâè ãðèæè , âòîðèÿò è òîé äà ÷óêíà íà äúðâî íå ìè ïðàâè íèêàêâè ïðîáëåìè (õåì è íà äâàòà ñúì ñ Áà ìåíþ îò êîåòî âñè÷êè ñå îïëàêâàò)
K510i user |
@keranov
Разбирам те напълно какво имаш предвид. Явно че аз просто имам късмет с моя телефон (най-накрая нещо в тоя живот да е както трябва ). Аз лично имах доста повече проблеми с моя К700. Имаше си собствено мнение нашия и въобще мен не ме бръснеше за пет пари. С К750 обаче успяхме да си паснем един на друг. Научихме си болните места, и смея да заявя, че някой ден тоя телефон ще ми липсва (ей, все едно че съм се оженил за него).
Ако трябва да съм честен, в личния си опит, за най-стабилен намирам софтуера S40 на Nokia. Имах една 6230, която работеше като пушка. Ама пък беше някак скучна, пък и с нищо не превъзхождаше К750 като характеристики.
Иначе за К750 какво мога да кажа? Не знам откъде да почна. Харесва ми от начина, по който ми седи в ръката (компактен и солиден дизайн, много удобен) до капачето на камерата, което само по себе си освен функционално е и доста стилно. Софтуера макар и леко нестабилен е наистина прекрасен - логичен, свеж, и сравнително атрактивен. Ми не знам, аз лично намирам тоя телефон за явление сам по себе си. Откакто Т610 се подвизаваше по световните пазари преди няколко години едва ли има друг телефон, който да е получил такава известност като К750 (е може би Motorola RAZR, която обаче всички знаем е доста тъп телефон сам по себе си). Даже и тук в САЩ, където телефона не се продава официално хора често ме питат дали това е истински К750 и дали могат да си поиграят с него. Мисля, че това само по себе си говори за култовия статут, в който се издига този модел. |
Pepi Joined: Feb 02, 2005 Posts: 418 From: Bulgaria PM |
abe hora nali nqkoi tuk se zanimavat s mobilna tehnika ta iskam samo da popitam v BG vyzmojno li e da se nameri displei za SGH-D600? |
Vlad0 Joined: Dec 08, 2005 Posts: 0 PM |
Orfo ïðè òåá íå ñàìî òåëåôîíà àìè è ìíîãî íåùà ñà òè íàðåä ùîì ñè â Êàëèôîðíèÿ  |
TPOXATA Joined: Feb 05, 2006 Posts: 0 From: Shoumen,Bulgaria PM, WWW
|
Някой може ли да каже кои са последните версии на софтуера за К500,К700,К750,W800 и т.н. ,на тези по-често срещаните сонита.Рових в sonyericsson.com ама там нищо не намерих по този въпрос.Вие ако знаете ще е хубаво  |
@Vlado
Ще ми се да се съглася с теб, но мисля че не е така. Живота в по-голямата си част е такъв какъвто си го направиш. И тук постигането на това, поне за мен, се оказа по-трудно. Не че е лошо, съвсем не. Но Лос Анджелес е много различен от това, което показват по филмите. Иначе кво да ти кажа? Работя в Т-Мobile и от ден на ден тая компания почва да прилича на комунистическата партия в България. То са разни събрания, промиване на мозъци, разни такива простотии. До гуша ми е дошло. Пък и самите американци са далеч от брилянтни в главата. А, и хубави жени няма, мойта е българка. Бе, не е за мъже. За мен лично най-голямото предимство е, че можеш да караш мотор цяла година без да се притесняваш за сняг, дъжд или поледица. |
Íÿêîé ùå ìè êàæå ëè êàê äà ñè êà÷à ïðîãðàìè íà W800 ? Íà ïðåäèøíèÿ ñè Ê500 ãî ïðàâèõ ñ Phone Manager-a, íî ñåãà íå èñêà äà ìè ãî îòâàðÿ, èìàì äîñòúï ñàìî äî êàðòàòà íà òåëåôîíà, ïðåç Windows Explorer (Removable Storage). Any Help ? Èíñòàëèðàõ âñè÷êè äðàéâúðè îò äèñêà íî íå èñêà äà òðúãíå. |
@keranov
Батка, две неща пробвай като за начало. Първо пробвай без карта. Ако това не стане, се замисли за инсталиране на Service Pack 2 за Windows. |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|