| Author |
from Greece ? |
kogos Joined: Apr 02, 2002 Posts: 58 From: Athens PM |
Quote:
|
On 2002-05-21 19:13, vegetaleb wrote:
Hello guys of greece!!
Can you told us if the Upgrade is available in your country? (in english plz)
|
|
the update is not available yet in Greece... the only thing that is sure for now is that Vodafone iin Greece will be one of the first providers that will support MMS... i think that the upgrade will be available mid - end June (hopefully)... |
|
|
kogos Joined: Apr 02, 2002 Posts: 58 From: Athens PM |
Quote:
|
On 2002-05-21 19:13, vegetaleb wrote:
Hello guys of greece!!
Can you told us if the Upgrade is available in your country? (in english plz)
|
|
where are u from??? is it available in your country??? do you know in which country is it available??? |
vegetaleb Joined: May 03, 2002 Posts: > 500 From: Lebanon PM |
Like in Lebanon
Hope some day we will have his f***g upgrade
Prince Vegeta,prince of all sayans  Administrator in Dailymobile |
Thief Joined: Jan 11, 2002 Posts: 121 From: Greece PM |
[ This Message was edited by: Thief on 2002-05-21 18:21 ] |
Quote:
|
On 2002-05-21 15:28, n|ck_xp wrote:
Quote:
|
On 2002-05-21 13:39, Thief wrote:
Den leei to P800. Protimo to T68i me tin communicam pou exo tora. Einai kai pio mikro. kai pio elafri. I camera exei tin idia analisi me to P800. Kai ta extra tou P800 opos to Word klp den ta xreiazomai apo ena kinito. Eseis ti lete? Kai oi taxitites tou GPRS kai tou WAP kai genika einai idies.
|
|
Oxi kai den lei re Thief!!!
Apo tin stigmi pou tha bgi tha ine to kalitero kinito tou kosmou...
I taxitita tou GPRS mpori na ine i idia kai oi camera mpori na exi tin idia analisi alla alios tha dis mia foto stin ftoxi pleon 256 xromaton othoni tou T68 kai alios stin othoini tou P800 4096 xromata...
Stin ousia apo ta 12bit 4096 xromata ksekinane oi othones me ta sovara xromata.
Den ksero esis alla ego exo koourasti me ta 256 xromata.
Thalo na balo ena backround tis prokopis kai genete malakia...
Xoris pareksigisi panta etsi.
Ine gamati othoni kai mexri stigmis i kaliteri tis agoras!
Kai gia tin xrisi tis se litourgies tou kinitou ine poli gamo kai exi polla themes...
Alla gia fotografies gia mena distixos den kani...
|
|
Kat'arxin den tha einai kinito tilefono, tha exei dinatotites kinitou tilefonou. Efoson exei SymbianOS den to theoro pleon kinito tilefono kathara. Epipleon, den me endiaferei na vlepo tis eikones stin othoni tou kinitou, to xrisimopoio apla ws viewfinder! Meta tis pernao ston ipologisti kai kano tin douleia mou! Ta backgrounds pou iparxoun me kaliptoun , den tha kathomai na koitao to kinito kai ta xrwmata oli mera! Kai to P800 einai poli megalo... Vevaia an esi xrisimopoieis PDA i kapoio handheld PC tote ok, exeis dikio, alla ego pou den xrisimopoio den mou aresei to P800.
[ This Message was edited by: Thief on 2002-05-21 18:29 ] |
@NickXP Kai episis to P800 tha einai gia epaggelmatiki xrisi! Tha prepei na exeis kai kapoio deftero tilefono na kaneis ti douleia sou! Den ksero gia sena, alla ego pote den tha evgaina me tin kopela mou se bar oute tha pigaina se kana club me ena touvlo opos toP800 sto xeri!! (eksoterika touvlo, oxi esoterika) Diladi anaferetai se epaggelmaties pou tha ekmetallevontai oles tis dinatotites tou. Esi ta xreiazesai ola afta??
Th|eF |
john74 Joined: Dec 21, 2001 Posts: > 500 From: GREECE/AUSTRALIA PM, WWW
|
Quote:
|
On 2002-05-21 17:20, Stormlord wrote:
po proligou diabasa to topic me ton ben! poli gelio malaka john tou tin eipes agria!
|
| Ayto to topic me ton Ben ean den to kleidonane tha eihe spasei ola ta records edo mesa,kaname 107 posts se 4 hours!!!!!
|
|
Quote:
|
On 2002-05-21 17:22, Stormlord wrote:
malaka. teleia. john enoousa
|
| to katalava,elega kai ego!!!!!!
|
|
molis ekane tin anavathmisei toy MCA-10 se MCA-10 View na sas po ti diafora,loipon mporeis na vlepeis ti fotografia sti othoni meta afoy tin eheis travixei (ohi san viewfinder omos ) kai to kalo einai oti douleyei kai me to T68m horis to MMS upgrade tora travas kai ean thes to apothikeyeis mono se mia thesi to opoio einai to 11 thesi sta backgrounds!!!!
|
|
@Stormlord vlepo oti eheis valei prosfora sto Fleamarket gia to 7650??? |
stat Joined: May 14, 2002 Posts: 2 PM |
pedia alitheyei pws iparxei ble t68i???exei erthei ellada? |
Stormlord Joined: Apr 21, 2002 Posts: 45 From: Greece/Xania PM |
nai exo balei mou fainetai kalh eykairia an to parosaythn thn timh.basikaeimai se ayto h to p800 alla den ksero.safos anotero to p800 alla me problhmatizei ta plhktrs pou katebainoun(den tha einai kai idietaira stathera akoma kai otan einai kleista)kai to touchscreen.megalo paidema ayto me to stilo.ante tora na bgazeis to stilo san ton malaka.den kseo.to 7650 mou fainetai pio aplo kai pio oraio.den ksero an to paro eidika an anebei kai allo h timh. exo balei na poulhso kai t68 300 eyro.an to parei kaneis kala tha einai. pou den to blepo kiolas.mou aresei kai pio poly to 7650 san sxhma kai prepei na exei to idio megethos me to p800.mallon pao pros 7650 idietera an thn paro thn dhmoprasia.
Battlecruiser Reporting... |
Stormlord Joined: Apr 21, 2002 Posts: 45 From: Greece/Xania PM |
kaneis mesa?
Battlecruiser Reporting... |
|
Quote:
|
On 2002-05-21 22:10, Stormlord wrote:
kaneis mesa?
|
| kai ego mallon tha paro to 7650,to goustaro poli.perimeno na do poy tha ftasei i timi,meta tha do ean kano prosfora
|
greg2002 Joined: Mar 08, 2002 Posts: 26 From: Greece/Thessaloniki PM |
Quote:
|
On 2002-05-21 19:32, Thief wrote:
@NickXP Kai episis to P800 tha einai gia epaggelmatiki xrisi! Tha prepei na exeis kai kapoio deftero tilefono na kaneis ti douleia sou! Den ksero gia sena, alla ego pote den tha evgaina me tin kopela mou se bar oute tha pigaina se kana club me ena touvlo opos toP800 sto xeri!! (eksoterika touvlo, oxi esoterika) Diladi anaferetai se epaggelmaties pou tha ekmetallevontai oles tis dinatotites tou. Esi ta xreiazesai ola afta??
|
|
Egp prosopika exo varethei ligo ta mikra tilefona. To epomeno apo ti stigmi pou tha exei exromi othoni thelo na einai oso to dinato megaliteri. Kai pali den einai to p800 kanena asximo tilefono. To 7650 einai pio simazemeno kapos se efanisi alla oi dinatotites tou einai sigoura mikroteres. Thelo ena kinito pou na mi to varetho se mia evdomada. To p800 einai prototipo kai o xirismos tou ginete me diaforous tropous, den einai aparetiti i grafida. Tora an vgeno ekso me ti gineka mporo analoga me ti peristasi na perno to analogo kinito. Doksa to theo exoume mazepsei diafora afta ta xronia (8310 ktl). Pantos tha psakso kai to 7650 na do ti dinatotites exei kai tha prakso analoga. Vasika den prepei kaneis mas na kanei viastikes kiniseis gia na mi to metaniosoume. To epomeno kinito na einai to telefteo prin ti nea genia ton 3g kiniton. an vriskete plirofories gia afta ta kinita na tis postarete gia na sigrinoume.  |
|
|