Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Okey. Na fma neni nic take zlozite, len sa uisti, cez co sa pripajas. Standartne je tam kabel, tak si zvol co mas. Tipujem ze bud :b: alebo infra. See ya m8
This message was posted from a T300 |
|
rtr4 Joined: Apr 05, 2004 Posts: 0 PM |
Caute, Neviete nniekto ci nie je novy firmware na T610, ktory by softwarovo upravoval fotky na 640*480 ako je to u T630tke?Nie je to sice vyhra ale kazda nova vec potesi. |
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
@Elrond
no dufam ze si uz domarodil..
..ja sa mam fcelku fajn, robim v cechach v Asi, teda na konci sveta, tu sa uz aj muchy otacaju, ale inac @ je tu fajn. Mam super job, zarobim tu dost penazi, byvam v penzione ktory mi firma plati. Platia mi aj cesty na slovensko (raz za mesiac). Robim tu kalkulanta CNC strojov pre obrabanie odliatkov pre zvacsa automobilovy priemysel. Mame tu najmodernejsiu techniku (16 CNC strojov /á 600 000 EUR ks) a je to vela mladych ludi, super kolektiv. Hovori sa tu na 90% len po nemecky, lebo tu v manazmente su vsetci skoro nemci a je to nemecka firma.
Zatial to teda ide..
A co Ty? Ako sa Ti dari? Ako sa mas?
..ta p800 je super fon, ale je to velka "krava" za vela penazi..
icq mozes mat aj na t610.. su na to softy.
Majte sa tu zatim..
Best regards
 |
|
Stale marodim. Prave cakam na injekciu, cochvila ma zavola. P800 chcem na internet cez mobil GPRS1000. Mam ho totizto aktivovany od 5.1 a chcem to vyuzivat naozaj mobilne a nielen doma s kompom a notbooky su drahe. Aj tak chcem novy fon, tak zabijem 2 muchy 1 ranou ako sa hovori. Caf
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Nefunguje mi predposledny post kua. Uz mas tu P800?
This message was posted from a Z600 |
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Čafte chlapi... Ako sa tu mávate?
- that´s me! |
|
@Afrodite - perfektne a Ty?
@Elrond - fma som rozbehal - jedna fasa kua, bohovicna vec!
|
@Afrodite Mame sa tu dobre a teraz to bude este lepsie . Mas tu poctu tu byt prva Slovenka na Esate a preto si tu velmi vitana . Odkial si sa dozvedela o Esate a o Slovakia forum?
@Atlis To som rad, ze si to rozbehal. Ohladom toho prispevku, co Ti nejde, skus vyskusat xhtml. Mne to tiez nezobrazi vo wml, ale v xhtml vsetko v pohode. Niekedy nieco nejde vo wml a niekedy zas v xhtml. Treba len vyskusat, ci v tom druhom to ide a ked nie, tak zostavaju len dve moznosti a to bud ist na net, alebo sa spytat, co tam bolo napisane. Tu P800 este nemam. Pocitam, ze by som mal byt stastnym majitelom do konca mesiaca, ak mi do toho nic nepride. Velka nevyhoda marodky je, ze usporene peniaze skorej ubudaju ako pribudaju .
|
|
@rtr4 Skus sa pozriet sem. Mozno tam nieco najdes.
|
|
Nudaaaa! Som na kurze... :-(
|
Na akom si kurze? Da sa tam niekoho bluejacknut? :-D ;-)
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
@Elrond
taq sa skoro vyliec..
@Afrodite
Vitam Ta u nas..
 |
|
@jacque Dik, ale mam taky pocit, ze to vyriesi len ta operacia.
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
@Elrond thanks.... Som poctená,budem Vaša bohyňa....Nooo,tak to je tak,že poznám osobne jedneho esaťaka
@Atlis
Možes hadať kto to je.....
|
|
@Afrodite... no vobec neviem o koho sa moze jednat...
Prezrad viac...
@Elrond... clovece neblazni s tou operaciou... oni ta nejak daju dokopy
To fma musim este trosku poskusat, len som skusil testnut ako to bezi... poslanie sms, volanie... hovory atd. Skusim este sync. s Outlookom, prip. priamo s fma.
Co sa tyka kurzu: som na jazykovom kurze v Nitre - jedna fasa - trva do 30.6. :bt:jacknut by sa tam dal akorat jeden typek s S55, ale ten ho ma vypnuty, a podla jeho vyrazu na tvari asi ani nevie co to je :bt:, na dovazok pracuje nieco ako ochrana ustavnych cinitelov, takze po hube za par pismenok sa neoplati... ci co...
Nechce sa mi tam byt - esteze mam pri sebe svoju kocku...
PS: 19.4. mi dojde notebooooooooooooook!!!!!! :ta::ta:
- our way of life... |
|