| Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
To je idea snurka,len to asi nepojde tak prepojit. . .  ja ju nekupujem.Dali mi ju zadara na rocny kontrakt na vodafone. . .  |
|
|
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
..cau,snurky,z akej wapice ides?... |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
haj hai :) ...z wapice mnamky 8)
This message was posted from a WAP device |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Cafte. Tak jodovy mam za sebou a za 15-20min idem na obed. Dnes uz mam vsetky procedury za sebou. Ten spolubyvajuci je ok. Aj pocitace ho zaujimaju, chce si dat v Bernolakove inet, len nechce platit za telefon aez mobil je ako krajne ruesenie. A zial mikrovlnku nemoze mat, lebo mu zavadza budova. Poradte hosi. Inac ani k netu ma skoro nepusti. Teda pusti, len stale keca a keca. Aspon sa mam s kym porozpravat. Je sice starsi ako ten predtym, ale za ten den som sa s nim viac porozpraval ako s Janom za tyzden aj nieco.
|
sorky,to si si nemohol vybrat nieco lepsie,ako brandovanu puke na ktorej je dobre len edge a klavka roll :-?
|
@snurka Caf. Je to die hard nokia fan, tak s nim uz nic nespravis. Aj tento ma Nokiu 3410 a prehovaram ho na . Zatial sa mi dari. Do soboty mu uspesne vymyjem hlavu. Nokiu si kupil len preto, ze ju ma kazdy.
|
snurka ved prave som chcel edge bt a klavku... mna disp netrapi... som zadara mohol mat aj motku raz3 ale to nestem...
aby som mohol pisat a pisat.. pockam kym dojde a potom ak to pojde ok tak ani pda nekupim a ak nie tam kupim nieco dobre a tento nokiacik strelim..
el caf.. zato si tu nebol.. boto si myslel ze sa neneho zduvas..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Sopracik, mozes mi dat do PM tel number na Teba? Zavolam..
|
Quote:
|
On 2004-12-08 11:44:00, Elrond wrote:
@snurka Caf. Je to die hard nokia fan, tak s nim uz nic nespravis. Aj tento ma Nokiu 3410 a prehovaram ho na . Zatial sa mi dari. Do soboty mu uspesne vymyjem hlavu. Nokiu si kupil len preto, ze ju ma kazdy.
|
|
chudak dedo..
sa ledva naucil na nokii tukat a ty ho ides na niecom inom ucit.. pre takych ludi to uz nie je lake sa naucit na inom systeme tukat.. a iny sposob ovladania.. toho dedka lutujem.. nie kvoli zmene z nokii ale zmena systemu.. nech si aj zavet napise pred kupou ineho fonu..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
To vis sorky. Vcera som mal vela prucedur, potom som isiel s babami na kone, potom sa zohriat v kaviarni, dalej fitness, vecera, zabava a potom som kecal s Milanom az do pol jednej. Proste cely den som bol zaneprazdneny.
|
|
On potrebuje velky displej a to mu nokia neumoznuje. Zas dedo to neni. Je to muz v strednom veku.
|
El lol dobre robis,ale sorky ma s tym ovladanim pravdu. @sorryman Ty si nacisto osprostel,ak pises pravdu..mat zadara 6820,alebo v3 a vybrat puke roll :-? roll ..za kolko tu puke strelis? a na razr by si uz kupca mal....mna :)
|
Zas ho nepodcenujte. Idem na obed. Cafte
|
za puke mozes mat kolko,100 libier? za razr 300?
Snurka,ale ja to nechcem predavat.Kupujem bo chcem ten fon kvoli pouzivaniu klavky a bt. . . Len ak sa mi nebude pacit tak to strelim co nepredpokladam. . . 
a predavat ho nebudem tu. . .Na sk a vzdy ho do 14dni mozem vratit. . .
acko uz to mas v pm. . . 
[ This Message was edited by: sorac on 2004-12-08 11:01 ] |
|
|