| Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Afro ale teba niee to ja len ela branim. . . Teba by som sa neopovazil ustipnut. . .Sak by ma atlis na organy predal  |
|
|
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
@Afro.. ja sa nedam
Pomoz mi Afro.. co si mam? 7610, SDA, dokonca aj SE S700i prichadza do uvahy, ale to je krava velka.. som z toho na nervy..
|
toto ste uz poculi?
Aka je to poloha na Eurotel?
- Lahnes si na postel a cakas celu noc na sex,
pretoze partnerka je docasne nedostupna...
|
OK, o com sa idem sam so sebou rozpravat? Kde ste vsetci?
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
sip ja som tu
This message was posted from a WAP device |
Aspon niekto.. ale ty cestujes, venuj sa radsej ceste ako mobilu, este buchnes a nebudes potom moct kontrolovat robosov
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Caute. Bol som na magnete, u doktora, na obede a este na jodovom kupeli. Ten kupel je super. Clovek si oddychne a po botovi som si tak oddychol. Taky relax by som Vam zazelal aj botkovi. Aj Mikulasa sme dostali na obede. Teraz o druhej budu deticky. Vstupne je zadara, ale moze sa aj nieco dat. Asi pojdem tie chudatka podporit.
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
sorac,ty sa na mna hnevas?
Je christmas time a chces ma takto odrucit.Az mas v v kutiku tvojho srdca trochu lasky ku mne tak iste povies, boto vrat sa .
Uz nebudem flamovat iba raz za month.Bohu prisaham.
Aj el by si mal ten cit ku mne najst.
Nechcem povedat,ze aj affro,bolo by to trochu
blbe,ze.
Ved ja Vas mam rad dokonca aj toho obstarnuvsieho oltcita.
A vy takto nepekne o mne.
elrond,ze ma mas rad,nemusis nic povedat len prikyvni.
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-12-06 12:37 ] |
|
@botko Ty nepekne o nas. Len skoda, ze chces aj tak robit flame war. Toto sa kamaratom nerobi a ja tu vsetkych povazujem za kamaratov, ale neviem ci aj ty.
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Boto co ti mam na to povedat. . . Vsetci sa tu mame radi. . . Bolo to dnes k niecomu dobre? Pomohlo to iba jednej veci,smutny el bol este smutnejsi. . .To si chcel?
A teraz si sypes popol na hlavu. . .  |
|
@sorac Uz sa k tomu nevracaj. Pojdem podporit tie deticky a potom si pojdem zahrat minigolf. Prvy krat tu vyslo slniecko po neustalej hmle, tak som povedal kamoskam, ci si nepojdu so mnou zahrat. Uz sa na to tesim. Konecne sa zabavim.
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
pocuj sip, ja cestujem ale zatial je sofer kamos. mam note na kolenax a nainstaloval som cs a ... Error! SteamStartup() failed: SteamStartup(0xf,0x12e648) failed with error 200 ... atd co s tym?
This message was posted from a WAP device |
Kua, som nahnevany, kuknite co som mal v kinderku:
aka chujovina
|
|
@Branimir To musis byt pripojeny na net. Tuto chybu som mal aj ja, ked som bol offline. Musis sa pripojit a potom to pojde. Predsa je to len multiplayer hra.
|
Jj, Elrond to dobre popisal, musis byt connectnuty na net.. bohuzial..
|
|
|