Author |
Jugoslovenski forum |
BlackAdder III Joined: Feb 29, 2004 Posts: 4 PM |
Hvala, to je odlicna cijena! Ja sam maloprije ovdje nasao u jednoj prodavnici za 40 eura :-( to je malo puno! Moracu ja to nekako kod vas da kupim.
PS ima li plava i crvena ili samo standardna siva?
This message was posted from a T610 |
|
croatia Joined: Aug 06, 2003 Posts: > 500 From: zagreb croatia europe PM |
mislim da ne pise standardna ! to je sivo crna ! to jest srebrno crna!samo je bad sto ne prodaju bas u svakom broju oglasnika evo u broju od prije par dana ima dva oglasa u danasnjem nema to znaci da je prodano e sad treba opet gledat u slijedecem broju ili dalje jer plavi oglasnik izlazi 3 puta tjedno hebiga hehe
[ This Message was edited by: croatia on 2004-03-11 16:30 ] |
Hvala na info! Sada mi jos nije zurba, ali pred ljeto je moram zamjeniti, mislim ne moram, ali 'malo' se pohabala... :-)
Btw jesi li nekada gledao mobitele, mislim na T610, sa crvenom, odnosno plavom maskom i kakvi ti se cine, jesu ljepsi od ovog srebrnog?
stewie Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Croatia PM |
Meni se najvise svidja sivo-crna maska. Imam sivi t68i,jako mi se svidja ta boja. E ljudi danas prepodne sam u subotici. Jel ima nesto interesantno sto treba da vidim? :-)
This message was posted from a T68i |
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
Heh, nema nista interesantno da se vidi. Ustvari, sta te zanima da vidis? :-D
This message was posted from a T300 |
Jedno obavestenje, od juce je na MTS064 pusten u rad cell info. Takodje je proradio CSD, data call. To je onaj stari nacin povezivanja brzinom od 9600 bps.
Sasa1 Joined: Mar 04, 2004 Posts: 57 From: Serbia&Montenegro PM |
Sve sam podesio za cell info ali nece! Pozite
Neradi ni kod mene na mom T300. Takodje neradi kod druga na T200, dok na siemens i nokia telefonima radi provereno. A kada ubacim 063 karticu u moj mob, onda se lepo ispiseime grada. Znaci zakljucio sam da 064 cell info ne radi na SE telefonima. :-(
croatia Joined: Aug 06, 2003 Posts: > 500 From: zagreb croatia europe PM |
black adder ne nisam vidio plavu ili crvenu ili cak prozirnu verziju na zalost samo na slici tako da ne mogu komentirati jer je vidjeti stvar u zivo ipak nesto drugo nego vidjeti je na slici ali ja ionako ako bog da prelazim na k700 koji je nasljednik t610 kao i svake godine sto idem sa t28 na t39,t68,t68i,t610,k700 itd itd samo da bog da zdravlja biti ce svega ! a STO SE TICE CELL INFO TO KOD NAS SLUZI ZA LJUDE KOJI SU NA PRETPLATI ODNOSNO REGISTRIRAJU SE U ONOJ ZONI KVARTU GDJE ZIVE ILI RADE PA IZ TE ZONE IMAJU 50 POSTO JEFTINIJE POZIVE MOGU I IZACI IZ TE ZONE ALI JE BITNO DA RAZGOVOR ZAPOCNU U NJOJ TO RADI NA VIPU I ZOVE SE MOJA VIP.ZONA CRONET TO ZA SADA NEMA A AKO NISI NA PRETPLATI ONDA TI TO SAMO POKAZUJE GDJE SE TRENUTNO NALAZIS OTPRILIKE ILI POKAZE IME KVARTA ILI ULICE GDJE JE NAJBLIZI ODASILJAC VIPA NARAVNO SVE ULICE NISU POKRIVENE ALI U ZG OTPRILIKE SVAKIH 100METARA JE NOVI ODASILJAC TO ZNACI DA TI TO AKO NEMAS KORISTI OD TOGA NA PREPAIDU SAMO TROSI BATERIJU TRAZECI UVIJEK IME ONOG NOVOG ODASILJACA PREMA KOJEM IDES !
[ This Message was edited by: croatia on 2004-03-12 12:24 ] |
U pravu si croatia, ja sam ga ukljucio, cim se pojavilo da vidim kako izgleda, ali sam odmah iskljucio, sta ce mi bez veze ispisivati na ekranu u kom sam dijelu grada kada to znam?! :-)
To je jedino cool za turiste!
Prati li ekipa sport? Ko vam je ovogodisnji favorit u F1, za koji fudbalski klub navijate, kako vidite sanse Sacramenta u ovogodisnjdn play off-u?
Pozdrav narode. Jel zna neko gde moze da se nabave nase melodije (po mogucnosti sabanske) za t68i,u IMY formatu...? Ili bar note za nokiu 3310 - nije problem prekucati. Nesto kao "tebi moja mazo"...
[addsig] |
Imas na sajtu mms serbia
Jel moze adresa sajta...?
[addsig] |
Evo adrese http://www.mms-serbia.com/wap/index.wml MISLIM DA IMA!
|