| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Nikdy nebude nic dokonale, lebo by si nic nekupil dlho a firmy by neboli rady.
|
|
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
sorac tak nejak to blbo vyslo. som myslel ze budem v ba a budem si uzivat, ale musim cez vikend zariadovat chalupu, do silvestra musi byt ready. vybrali sme krb, kupil periny madrace.kupili sme svetla a garnize... zajtra ma caka montaz ... chalupa je blizko Talov ... blizka lyzovacka , sa uz tesim
This message was posted from a WAP device |
|
@Branimir Si zriadujete vlastnu chatu?
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
branimir mas to ako moja dovca...
sa nepretrhni....
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
Vy mavate cudne dovolenky. Mate cudnu predstavu pracovat cez dovolenku.
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
sorky to nedovolim. zajtra na poobede padam do ba. do NL idem az v pondelok rano a autom. ak ma niekto auto route kuknite mi kolko km je z Ba do Groningenu. ale je to dost. budeme cestovat cely den. super je ze ideme s kolegom z roboty, ktory je zaroven aj moj super good kamos tak ra na tu cestu aj tesim. mame nove toledo TDi takze tiez celkom ok. pobeham v nemecku nejake obchody s elektronikov a urobim si radost. v metre maju ps2 za 6500 aj s nejakym fotbalom. dobra cena?
|
Celkom dobra cena. Uz len kvoli GTA:San Andreas by som ju kupil. Skodaze to neni s nou. Toledo je fajn. Lacna limuzina s nizkou spotrebou.
|
El posledny mesiac som nemal ani den volna, da sa na to zvyknut, len blbe je ze potom clovek nevie lenosit :) robim si prdel. proste to tak vyslo ze musim robit aj ked by som sa radsej zotavoval z opice :) to toledo je fakt ok auto. su ale dost poruchove. mame vo firme 3 a furt sa tam daco curvy. ale iba prkotiny
co sa tyka hier.. kupujem zasadne second hand.. teraz ked som siel domov som kupil 10hierpe synovca a kamosa a anijedna eladrahsia ako 0liber co je 550sk. a vsetky su origos...
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Brano, tebe to ICQ funguje? Napisal si: Ako ide vecer? ...ja som odpisal a ty nist pouzivas klienta v mobile? alebo ako?
Edit: To vazne "zivite" PS2? Fuj... ruky prec...

[ This Message was edited by: A-79 on 2004-12-04 21:18 ] |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
ja hry nekupujem
.
.
.
.
lebo sa ich ani nehrajem resp kupil som do palmu nejake hry ako krizovky, worms, warfare (nieco ako C&C), bejeweled, pajdax |
sip. na icq pouzivam wap tjat.com ci ako to je. tu odpoved som od teba nedostal. od ostatnych mi chodi vsetko, neviem kde je problem
|
Warfare mam aj ja. Hral si to uz po sieti?
|
ja hry nehram vobec.. to bolo len pre krsna a pre kamosa.. mna hry nebavia..viem aj inac zabit cas..
ja by som ps2 kupil kvoly tomu ze na hotely to napojim na telku a mozem s kamosom drtit nfs undergrounds :)
|
|