| Author |
Slovak forum (archive) |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Ahojte, brakin poslal som Ti fotku, mas?
MDA III, je super ale je to krava... Radsej Treo 650, aj ked nema WiFi, da sa tam supnut SDIO karta...
no cellphone... |
|
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
U nas su vzdialene, lebo to funguje iba cez leto a pokym je este teplo, lebo to byva vedla TESCA na "parkovisku". Takze hrozi iba buranie do TESCA alebo z opacnej strany do NAYu.
OK. Maj sa a uzi si vikend.
|
|
Najlepsi je aj tak ten SDA. Maly, pekny, lahky a smartphone. Nema chybu. Vlastne ma, ale ktory nie?
|
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
Sda mozem dlabat, to radsej 3230. Mme by sa lubil mda compact s klavkou a wifi.
Treo 650 je na pikacu. Nema multitasking. Napikacu file system. 1kB file ti zabere 512kB. Palm to dorval podobne ako u t5. Teraz rozdava karty. To je tak ked niekto na pikacu navrhne FS.
Motokary su super, tu vo viedni je 3km okruh. Hrozna fun. Je tam cast aj v hale a su tam 2 poschodia. To je docela narez
This message was posted from a Nokia |
|
3km? To uz hej. Aj v Brne je okruh vonku so silnymi motokarami. To by uz bola ina svanda. A mozes si to aj objednat a prist na vlastnych autach, ale to by som sa uz bal. Mozno s nejakym sportiacikom hej, ale s 1.2 by som si moc neuzil. Ale sice aspon by som si posantil.
|
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Aquila: preco dlabat na SDA? Podla mna je vyslovene ok. Vsak Elrond?  Skusam HTML light verziu esato, je vcelku prehladnejsia ako wapova  |
|
Jasneeee. Uz ani spavat nemozem odvtedy. Vidis, co si mi spravil? A ak sa nebude dat zohnat...
|
|
Sda neni spatne. Co ma velke plus je perfektna synchronizacia s otlakom. Mne sa ale viac paci spv. A su pomale oproti 6230, som prave skusal origos sda od t-mobile. A menu je take divne, ziadny grid. Ale len polozky pod sebou. Vyhoda je ale v today screene, ktory je v xml, teda je prisposobitelne.
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
motokary mozem....
uz nechcem ziadny iny smart ako nokia...
|
|
Mne sa spv zas nelubi a zevraj sda je rychlejsie oproti spv a ma nieco navyse. Napriklad ma viac RAM.
@sorac Tak to Ti blahozelam k uspesnemu uplnemu vymytiu mozgu od Nokii. 
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-12-04 13:47 ] |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
tak uz chvalabohu nakupene, uz sedim v Strazi nad zv a cakam na nieco fajne. sip o taku hodku mozno aj viac mas este cas?
This message was posted from a WAP device |
Branimir, jasne.. moze byt... daj vediet, ked sa budes priblizovat..
Aquila: to menu v SDA sa mi celkom paci, nie kazdy pouziva grid menu  |
|
Elrond, sda a spv su na chlp totozne co sa hw tyka. Maju len iny obal. No ak je sda rychlejsie tak potes pan buh, lebo bolo na moj vkus pomale. Aj mda3 bolo rychlejsie.
Aquila: rychlost sda ti poviem po 15.12.  Osobne ani neocakavam, ze by to mohlo byt rychlejsie od 6230 pretoze na tu sa moc zariadeni nechyta.
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
este som spravil aj dobry skutok. som zobral dvoch stoparov do brezna. som myslel ked som brzdil ze su to nejake kocky a to boli dvaja xalaniska s dlhymi vlasmi kua :) sip este raz D
This message was posted from a WAP device |
|
|