| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Tu su v poslednom case same stretka.
|
|
|
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Jasne, mam to doma. Do Pm som ti poslal na mna cislo. Ked pojdes naspat zavolaj a odovzdam ti to. :-)
This message was posted from a K700i |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
Kua ludia som sa prave hral s mda3. Normalne som s nim nadseny. klavesnicu mierne vylepsili a je to uz super. Laka ma ze to ma aj wifi a klavka je popici. Kua ale musim byj silny a pockat aspon do marca :-) na 9300 a 3230, a potom sa rozhodnut :-)
This message was posted from a Nokia |
|
Cs:s je dobra hra, len musis mat aj dobry komp, inac si to moc nezahras a samozrejme rychly net.
|
|
@aquila Vsak ho zober a potom ho predas. MDA III je masina. PDA a telefon v jednom. Sa vykasli na N9300. Toto je super.
|
Som back... az taky rychly net nepotrebujes.. Cs:Source "zerie" menej ako CS 1.6
|
|
Inac je to tak. CS:S mi isiel lepsie ako CS 1.6, aj ked bohvieco to nebolo cez gprs a potom tam dali ten patch a ten este nemam.
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
oki ak nebudem v cas. tiesni tak ti brnknem.
This message was posted from a WAP device |
@Branimir: OK
@Elrond.. este vymyslam o stretku v BB (bowling, motokary atd..) Kto sa prida?
@Aquila: Kasli na MDA3. Pockaj si na SDA!! Ja si pockam
|
|
Jo. Bowling a motokary. Hned by som isiel, len skoda, ze tu musim trcat. Tu mame akesi ruske kolky. Neviete, co to je? Mne sa zda, ze ako bowling, len gula nema diery a je mansia a kolky su inak rozlozene. A tusim je to tazsie. Bowling sa lepsie hra.
|
El: To su asi klasicke kolky... kratsia draha, mensie gule bez dier, zhadzujes vsetky... Bowl je vacsia sranda.. ale hlavne motokary!! Minule sme tam boli ked sme mali adminparty, kazdy uz riadne opojeny alkoholom.. som sa divil, ze nas pustili..
|
|
Motokary mam ja velmi rad. Tiez sme isli uz s alkoholom, ale to je ine. Do auta by som nesadol, ale tuto ides asi 40, max 60 a nic ti nehrozi.
|
Do auta ani ja by som nesadol ozraty... noo.. motokary.. ano, da sa.. neviem ale ci ti nic nehrozi, ak to opries do "mantinelu"
|
|
No u nas su pneumatiky, ale do mantinelu asi daco hej. Podla toho, kolko by si isiel.
|
Jj.. aj u nas su pneu... ale tesne nalepene na mantinel
Musim ist off, prislo otravne decko od susedov.. asi ma jjj...ne..
Branimir, cinkni.. cafte zatial

[ This Message was edited by: A-79 on 2004-12-04 13:06 ] |
|
|