Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Pecienka s ryzou. Zalezalo od kuse pecienky. Nieco som tam nechal radsej. Varia ako kedy. Napriklad dnes na obed som si pochutil nad rybim file so zemiakovou kasou. To bolo prve dobre jedlo, co som tu mal a som tu uz tyzden.
@sorky Dnes uz mam koncetrak davno za sebou. To byva do tretej. Zajtra mam hned rano jodovy kupel a chvilku po nom virivy kupel a potom cely den volno.
|
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Tak to mas stravu ja vysitu, donesem pizzu a pivo? hehe
This message was posted from a Nokia |
|
Pivco tu je. Zlaty bazant 10 za 15 a 12ka za 23. Ale taku pizzu by som si dal. Taky oltcit robi celkom dobru pizzu. mnam
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
takze sa ma sem tam aj dobre...cooo
zajtra ta tyrat nebudu... im zasefty trocha zle porob...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
No ja im zle nechcem robit. Skor mladsim sestrickam v mojom veku dobre spravit. Aj dnes sa okolo mna pri jodovom kupeli tocila taka pekna blondinka.
|
heeeej? A to doma ci ma pizzeriu? A kdeje? Nieje vo ZV na stretku na oltcite? Hehe
|
Robi v jednej restike AB Bistro v Novakoch. Taka utulna restika. (@oltcit Cakam prevod penazi za reklamu)
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
som na letisku. sme sa v amsterdame trochu pozabudli.dufam ze stihame checking :
This message was posted from a WAP device |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
olcit robi v restike...
ale aj v olcite ma polnu kuchynu...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
Aku polnu kuchynu? Zartujes?
|
Sorky a ty sedel u neho v oltcite ked to tak dobre ovladas? Ponukol ta niecim? Parkom? hehe
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Najlepsia ryba je holibuta resp. losos, grilovany ako steak.Z bylinkovym maslom a varenymi zemiakmi mastenymi olivovym olejom k tomu grecky salad.
Chlapec ale rybi neje ten si dava steak na dubakovej omacke.Minule zjedol 300 g,somar jeden.
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-12-03 17:36 ] |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
mlyn v radosovciach je tiez super, u jany v SI to nepoznam. tam poznam len sklipky a raz som bol v tej novej restike u michala.
inak v hodonine je geniaaaalna restika mexicka a vola sa "u pirata" vazne super. odporucam kuracie fajitas a spiplavy kuraciu polievku s kridelkom.
ked budes nabuduce v SE sa ozvi bo ja tam sem tam byvam, este mi tam rodicia byvaju )
lepsi ako branc je "jednota", ale branc je gut, je to tam super lacne. syr, zemiaky, tatarka, polievka, kola vyjde po 100 korun
boto s tym lososom ma nestvi!!
som raz v zivote jedol original lososa, s takou specialnou sauce a to bolo boziiiii. bolo v to v amerike ma pozvali, platili veceru tak som si vybral cena bola docela mastna, nieco okolo 50 usd, ale stalo to za to. teraz by som si to aj sam cvakol, take to bolo dobre  |
Boto salad sa pise s T, a to si jedol u oldcitka v jeho pojazdnej restike?
|
Kua, prestante. Ja som tu odkazany na kupelnu stravu a Vy o takychto lahodkach pisete. Byvam na 5. poschodi. Chcete, aby som si to hodil?
|
|