Author |
Slovak forum (archive) |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
>Snurocka, dobry napad, ale pokial zozeniem Risa,.. sice, to mam asi zajedno
>Andy, skus prebehnut mobilmaniu.cz, tam to bolo pisane.. ten benchmark je od f. Futuremark. SX1 mi hodil 507 bodov..
|
|
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Andy ja mam aj 6310 uz viac ako 3 roky a stale drzi 2 dni. Mal som 6100 vydrzala ma max 2 dni, dal som ju frajerke a jej drzi 4-5 dni. Ale ona zavola 2x za den a nic viac. Zalezi ako ten fon namahas. A display s velkym rozlisenim zere moc.
This message was posted from a Nokia |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Sformatuj Andy,sformatuj.Ja to tak vzdy robim-ci LiPol,ci LiIon.Vzdy formatujem.Istota je istota!
Andy1979 Joined: Nov 29, 2004 Posts: 0 From: Slovakia, Hlohovec PM |
Ale ked ja sa s nou xcem bavkaaaat. Ale uz viem ako to urobim. Dam novu batery sem a nex sa formatuje. A batery odtialto dam do novej 6630ky a je to vyriesene. Ej,ci som len sikulka.
|
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Ani mne ziaden mt nevydrzi viac ako den.Najdlhsie mi vydrzala 6210 a T65-zhruba dva dni.Ale ostatne tak max 20hod.610 mi vydrzala tak 16h,dal som ju sestre,tej drzi 2dni aj kusok.A to napise min 60sms/den! Ako Brakin napisal,zalezi aj od namahania mt.Ale,naformatuj ju,vydrzi dlhsie!
>Andy a preco sa s nou nebudes zabavat "napichnuty na siet"? Hmm? )
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Quote:
|
On 2004-12-01 11:37:00, sorac wrote:
cafTe,...
troska odychu pred burkov... idem na pizzu pred t m ako mi dovezu nabytok...
som kupil kuchynu,stol,stolicky,postel,skrynu,obyvacku,satnik do chodby a zrkadlo do kupelni a este nejake somariny...
a tobje a i vsetko..este mama kupi paplony,koberce atd aby To bolo vhodne na byvanie a ja som uz kontaktoval dve cestovky sa oni mi budu dohadzovat turistov prachatych ako je boto.. boto neprides na dovcu??/? urobim ti akciovuhcenu...
mimca vas vsetkych pozdravuje,vraj nemoze chodit tak casto na net ako pred tym takze len cezo mna...
|
| pigu dojdem ale do britanii,tam udelej akciovu cenu v tom vagone, job ja tvoj svet , a zisti mi kde si tam mozem spravit - obnovt
skusky test of english like foreign language ,setko zaplatim
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Acko,to by som bol viazany. Potrebujem pohyb. No ale kde moze byt mongol co to ma priviest? Asi ide cez Ukrainu. Kua.
|
>Andy, cez UPS? to je do 16.00hod Co ides urobit s 6600?
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Quote:
|
On 2004-12-01 12:33:37, A-79 wrote:
>Cafte All:
>Andy, z rychlosti tej 6630 ti bude asi az spatne.. videl si vysledny benchmarkov?
>Soraca surne potrebujem....
|
|
som tu co potrebujes/??
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Neviem,ci UPS. Pred rokom mi 6600ku priniesol kurier Slovenskej posty,tak okolo 12tej hod. No ale zas musim brat do uvahy ze z Povazskej Bystrice je to do Hlohovca blizsie ako na Divin. 6600ku odpredavam kamosovi.U neho sa zbavujem nepotrebnyx veci. Hehe. Pred rokom som mu dal 7650ku,a teraz tuto. Spolahlivy obchodny partner. Hehe.
|
>Soracik, mohol by si mi poslat na maila tvoju recenziu na SPV C500? Riso je dva dni prec, nema to zosebou... moj mail je arrow79@inmail.sk.. ak nahodou nevies
>Andy.. hmm.. OK.. vsak kua sa hadam pochvalis..
>All.. stretko v sobotu vo ZV??
|
Aj ja kcem ist na stretko.Aj jaaaa!?Kua,len ma frajerka nepusti. Aaach jaj. FNUK.
|
>Andy.. vsak prid s frajerkou kua.. no nie? :idea:
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Quote:
|
On 2004-12-01 13:26:34, boto43 wrote:
Quote:
|
On 2004-12-01 11:37:00, sorac wrote:
cafTe,...
troska odychu pred burkov... idem na pizzu pred t m ako mi dovezu nabytok...
som kupil kuchynu,stol,stolicky,postel,skrynu,obyvacku,satnik do chodby a zrkadlo do kupelni a este nejake somariny...
a tobje a i vsetko..este mama kupi paplony,koberce atd aby To bolo vhodne na byvanie a ja som uz kontaktoval dve cestovky sa oni mi budu dohadzovat turistov prachatych ako je boto.. boto neprides na dovcu??/? urobim ti akciovuhcenu...
mimca vas vsetkych pozdravuje,vraj nemoze chodit tak casto na net ako pred tym takze len cezo mna...
|
| pigu dojdem ale do britanii,tam udelej akciovu cenu v tom vagone, job ja tvoj svet , a zisti mi kde si tam mozem spravit - obnovt
skusky test of english like foreign language ,setko zaplatim
|
|
este porozmyslam....
acko mam ju v uk na kompe...
staci zzjtra vecer???
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|