Author |
Slovak forum (archive) |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Nie je nic jednoduchsie ako kùpit novy... Co tak K700 - ma by tak koncom jùna... :-D
This message was posted from a Z600 |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Ja viem, ale ked ja stale rozmyslam o tej P800. Tento mesiac som si ju chcel kupit. Mama ma ist do Blavy, takze by som s nou isiel a kupil by som si ho uz konecne a potom na vianoce (u nas asi az po) pravdepodobne S700.
|
|
Jààààj S700... Kràsa. No ja uz nejako vydrzìm s tymto mojim hambacom a pockam na nu tiez, ak nebude nieco ine. Strasne si brusim zuby na 3G - hlavne rychle data...
|
To aj sa uz neviem dockat. Keby ma tak vybrali za betatestera od zimy, tak by som bol nesmierne stastny, no ale mozem len snivat. Preco az od roku 2006 to nechapem . Ja to chcem teraz .
Skoda, ze si len na wape a nemozos vidiet obrazky vyfotene s S700. Su pekne a to ked este vyladia software, tak budeme po nej vsetci slintat a ja, ty a aj moj bracho slintame uz teraz . Fakt musis ich vidiet, alebo si ich uz videl?
|
|
No bohuzial nevidel, nastastie ma kocka net tak si ich kuknem u nej, ale to az potom co preinstalujem na jej kompe Win98 na XP, pretoze mi tam nechceli bezat nejake stranky - vratane Esato, myt610.net apod. (*.dll chyby, problemy so scriptami... klasika), no a o par dni mi dufam konecne dojde ten notebook, takze asi jedu na icm1000, najviac ma stve, ze akurat u nas robia mikrovlnku za 350 za mesiac, ale ja som viac mimo domu ako doma, takze by to bola zbytocna investicia... :-( S700 chcem, chcem, chcem!
|
Aj u nas uz konecne zacinaju prevadzkovat mikrovlnku od 499,-Sk, takze som zacal rozmyslat o zruseni ICM a zriadeni 256kbit spojenia cez mikrovlnku za 1599,-Sk, ale co ma odraduje je nemobilnost (dalo by sa to vyriesit) a viazanost na 12 mesiacov, co neviem pochopit preco to dali. Nuz co zacinaju a asi sa chceju poistit. Len som zvedavy aku pokutu by dali pri pripadnom skorom odhlaseni (co by som asi urobil, keby uz konecne prislo aj do nasho mesta ADSL).
|
|
No ved tà nemobilnost! Kedysi by mi to nevadilo, ale teraz beham hore-dole po Slovensku aj Euròpe takze je to pre mna podstatna vec. Ozeliem aj trochu rychlosti ale mobilita je prvorada. Preto sa neviem dockat skutocne rychlych dat.
|
Mne by ta nemobilnost az tak moc nevadila. Stale si mozem nechat ICM1000 a predsa len bude WAP2, takze to by mohlo nieco vyriesit. Mne hlavne vadi ta viazanost a to, ze neni garantovana ziadna rychlost. Myslim, ze tych 256kbit by som ani nedosiahol, tak preto by som si ho zvolil, lebo pri tych 64kbit by to bolo asi srovnatelne s Dial Up a ICM1000.
|
|
No na tych 256 k sa urcite nedostanes, linka sa bude delit a rychlost pojde rapidne dole. Aj ked bude to urcite rychlejsie ako icm. Je mi normalne smutno za megovou sietou v belgicku - to bola radost pracovat. :-(
|
1Mbit by bolo fajn, ale ked chcem stiahnut velky subor, tak poviem kamosovi, co chodi na VS a tam maju 1Gbit optiku a napriklad 700MB ma do 5 minut podla serveru a zatazenosti siete. Hovoril, ze predtym mali 5Mbit a ze je to pomale. Co chce? Keby som mal taku doma, tak by som skakal od radosti.
|
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
Caffte hosi, dlho som sa neukazal, ako sa mate?
ja som teraz este v praci.. v Cechach.. az v Aši )
Co mate noveho?
Ako sa mas Elrond?
 |
|
No ako vidis tlachame tu o beznych veciach. Podnikas na E55? ;-) @Elrond - no ja som bol s dsl ùplne spokojny. Kamarat maju na skole tiez gigovu siet cez optiku, takze si tiez necham sem tam nieco stiahnut... Ale to je siet z rise snov. Doma by mi stacilo mega boooohate :-)
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Slovaci vy ste tu len dvaja.Dnes Vas obstastnim,skusam to cez mobil.esato.com,t.j.z notebooku na pda cez bt.Tak zlozite som tu este nebol.Zbohom |
|
Este ze si elektrinu nevyràbas na bicykli. Dvaja sme tu preto, pretoze na nas ostatnì kaslu alebo nas nevedia najst... Hm
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Nikto na vás nekasle, na Slovensku na jednoducho nie sú udia, o by mali as hra sa s phonmi a pozna k tomu nejaký jazyk. Ale to je starý problém Slovenský. udia majú existen né problémy a nie as a peniaze na wap.
This message was posted from a T610 |
|