Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Previous  123 ... 222324 ... 107810791080  Next
Author Slovak forum V.2
Branimir
P1
From: Piestany, Bratislava - Slovaki
PM
Posted: 2006-11-28 22:43
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
curwa zeby som si dal aj RI? tyzden otestujem a uvidim. zatial som vybral ten wifi net, neobmedzene data ma lakaju
inak B2 ta cena je zeby som mal vybraty darcek pod stromcek?
http://www.zlyprezident.sk/
Branimir
P1
PM
Posted: 2006-11-28 22:57
hlavne + tej wifi je ze tam nie je viazanost. inak ze fici na 2,4GHz alebo na 5 GHz.. v com je rozdiel? to musim kupit daky wifi modem ci mi staci wifi karta? priznavam bez mucenia, som v tom lama

a kde je citko? docestoval zdravi?
oltcit
M600 black
From: Somewhere in the UK
PM
Posted: 2006-11-28 23:04
nazdaaar,ozivam sa,aby ste nemysleli,ze je po mne ......
tak poporiadku,vyrazili sme v nedelu o 9,30 este so spolujazdcom,cesta good,akurat v Belgicku som musel hladat s TT6 otvorenu pumpu,s\igo ma to nebavilo ,potom mi prdol kamen do predneho skla,tak mam prasknute:xx a dnes pre zmenu som utopil"brcka" vbehol som rychlo do takel polmetrovej mlaky a nasalo mi vodu az do valcov,samo ostal som stat v tej mlake,voda bola az pod nohami,no radost strach ze som odfajcil motor az do doby,ked som sa dal vytiahnut z vody,vytiahol vstriky,vyfukove a sacie potrubia a pomalicky pretacal motor,az som ako tak odstranil vodu zo spalovacieho potrubia,potom som ho pretocil starterom bez nafty a potom aj s naftou a chytilo hned sa zem zatriasla,ako mi kamen odpadol zo srdca... pokracovanie priste.....
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2006-11-28 23:07
nazdaaar,ozivam sa,aby ste nemysleli,ze je po mne ......
tak poporiadku,vyrazili sme v nedelu o 9,30 este so spolujazdcom,cesta good,akurat v Belgicku som musel hladat s TT6 otvorenu pumpu,s\igo ma to nebavilo ,potom mi prdol kamen do predneho skla,tak mam prasknute:xx a dnes pre zmenu som utopil"brcka" vbehol som rychlo do takel polmetrovej mlaky a nasalo mi vodu az do valcov,samo ostal som stat v tej mlake,voda bola az pod nohami,no radost strach ze som odfajcil motor az do doby,ked som sa dal vytiahnut z vody,vytiahol vstriky,vyfukove a sacie potrubia a pomalicky pretacal motor,az som ako tak odstranil vodu zo spalovacieho potrubia,potom som ho pretocil starterom bez nafty a potom aj s naftou a chytilo hned sa zem zatriasla,ako mi kamen odpadol zo srdca... pokracovanie priste.....
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2006-11-28 23:08
imho, je to licencne pasmo alebo frekvencia ktora je volna pre wifi, o 2.4 bol asi pred 2. rokmi spor, toto pasmo chcela zhabat vlada pre svoje interne zalezitosti

... hadam sa nemylim,
RI zober, a odskusaj, sak zbadas
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2006-11-28 23:12
B1 to wifi chces k booku alebo k PC ?

EDIT:

citko nazdaaaar, a to v belgicku neodvodnuju?
posleme tam bota, at nakope kanale

btw: to si siel brckom ? a ja ze dakou TIR-kou :-D
UUUUU

[ This Message was edited by: brakin on 2006-11-28 22:16 ]
Branimir
P1
PM
Posted: 2006-11-28 23:17
Aj aj a aj k looxovi ne? Neviem kam tou otazkou mieris
citko fajn pribeh, taky cestopis a este nam povedz kde si nasiel polmetrovu vodu, si brodil Temzu ?
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2006-11-28 23:27
Quote:

Branimir wrote:
to musim kupit daky wifi modem ci mi staci wifi karta? priznavam bez mucenia, som v tom lama

... sem mierim, potrebujes antenu,
a ak to chces do PC a aj do booka tak podla moznosti dake domace AP, resp daky router, samo PC wifi kartu a v booku hadam wifi mas, ak nie, tak PCMCIA

ale urcite sa najde aj ina moznost
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2006-11-28 23:46
Quote:

On 2006-11-27 09:32:00, brakin wrote:
Citko fsecko najlepsie k meninam

dakujem pekne

edit: ale aka temza,rano poprsalo a bol som moc rychly,to sanie musim presunut vyssie,alebo dat dopredu vlnolam,joj chlopi taky som rad ze to brcko rozdychalo,lebo inac by ma jeblo v tejto fanglii,aj kamarati pomohli,musel som olej vymenit,filter......vari som uz vycerpal pridel smoly,potrebujem poriadny fotak,nech to mozem pofotit nebude nudza o pribehy idem spat,dobru,rano musim makat,dnes som len prerabal a nezarabal bru

[ This Message was edited by: oltcit on 2006-11-28 22:53 ]
Elrond
V800
From: Slovakia
PM, WWW
Posted: 2006-11-28 23:59
@b1 kup si router s wifinou, na strechu das antenu s APckom, z AP pojde kabel do routra, z routra do PC a mozno aj do nb, to zalezi na tebe a loox bude pouzivat wifinu z routra.

ja osobne mam na streche 15dB antenu, z nej ide kabel do AP, z AP do routra s wifi, z routra ide LAN kabel do PC a dalsi do nb. wifinu v routri pouzivam ked chcem ist na net z pda alebo ked akurat bezi nb na baterku a nechcem aby mi zavadzali zbytocne kable. akonahle nabijam, tak chodim radsej cez LAN, ide to tak rychlejsie.

vitak citko. zaujimavu cestu si mal.
Branimir
P1
PM
Posted: 2006-11-29 00:13
Quote:

On 2006-11-28 23:59:05, Elrond wrote:
@b1 kup si router s wifinou, na strechu das antenu s APckom, z AP pojde kabel do routra, z routra do PC a mozno aj do nb, to zalezi na tebe a loox bude pouzivat wifinu z routra.

ja osobne mam na streche 15dB antenu, z nej ide kabel do AP, z AP do routra s wifi, z routra ide LAN kabel do PC a dalsi do nb. wifinu v routri pouzivam ked chcem ist na net z pda alebo ked akurat bezi nb na baterku a nechcem aby mi zavadzali zbytocne kable. akonahle nabijam, tak chodim radsej cez LAN, ide to tak rychlejsie.

vitak citko. zaujimavu cestu si mal.

dik el za vycerpavajucu odpoved, ale kedze som lama mam este doplnujuce otazky... Prva, co by ma to vsetko stalo? Dalsie az po tejto citko, s tvojimi sedinami takto bezhlavo do kaluze vletiet ... inak voda v oleji, to znam... Som mazal emulziou 200km, autu to neskodi, zda sa
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2006-11-29 00:14
tak ako elboss napisal,ja mam akurat dva routr z coho jeden ma externu "plechovku"antenu a ide v klientskom mode ako AP a druhy sluzi na distribuciu signalu,ale uz ozaj bru....
What does not kill me, makes me strengthen
Branimir
P1
PM
Posted: 2006-11-29 00:22
Curwa tak jeden router nestaci priznajte sa chlapi ze ste boli clenmi radioamaterskeho kruzku a strecha na vasom baraku vyzera ako kamzik?
Elrond
V800
From: Slovakia
PM, WWW
Posted: 2006-11-29 00:25
vsetko dokopy aj s kabelazou asi 4500-5000. zalezi na zariadeniach a kabelazi. moze to byt aj viac

dobru citko

radioamater nie, ale na vojne som bol spojarom.

[ This Message was edited by: Elrond on 2006-11-29 09:47 ]
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2006-11-29 08:14
Quote:

Elrond wrote
radioameter nie, ale na vojne som bol spojarom.

takze radio amater
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 222324 ... 107810791080  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic