Author |
Slovak forum (archive) |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Kurna,potrebujem net!
This message was posted from a Nokia |
|
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Snurka, takze akoby si mal vela vody, rybicky, ale akvarium nikde... To nastve...
Andy, skus cez mobile.esato, to by Ti malo bez problemov slapat, neraz som tu takto s malou 6230tkou, a v pohode, co potom Ty s vacsim displejom...
|
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Kua,ten mudr co nat tu hovori daco k teme,ma niaky mt,ale za pana nemozem zistit co to je!Uz mu 2x volali.Kua,xcem byt sudny lekar!
This message was posted from a Nokia |
Andy1979 Joined: Nov 29, 2004 Posts: 0 From: Slovakia, Hlohovec PM |
Nic. No ale sak ondiat na to. Nie je to dolezite. Dakujem vsetkym za vysvetlenie. Idem si dat asi prsia. Kuracie.  |
Najlepsie je dat si u nejakej baby pecene kuriatko, a moznno da potom aj vylizat pekac... Ale ani take prsia by neboli zle...
Quo, ved sa ho po hodine surovo opytaj...!
|
Jo,jo. Tak to je fajn kombinacia. Dat si u holky pecene kuriatko,potom ochutnat jej prsia,vylizat pekac a nakoniec si podat tu jej buchtu.Hmmm. Si to tak dam asi u drahej,ale az o 2 dni,ak mi tie kurvy tuto daju dovolenku. Quo,potom daj vediet,ked zistis,co to tam ma ten manik za fona. Som zvedavy aj ja veru. Ked si ziskal tvoj zaujem,len tak daka supa to zrejme nebude. |
Quo, uz si sa rozhodol, co beries v akcii?
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ja akurvat dojedam super big mac memu... a nechcep pocut nic o tom ze to nie je zdrave, ja viem ale mi to chuti :)
This message was posted from a WAP device |
Brani len si daj, o takych dobrych bryndzovych haluskach sa Ti este par dni moze len snivat...
|
Prsia mala male,tak som si dal velku pizzu. ?Brani,ale to fakt nebolo zdrave. ?Ale ved to ani moja pizza. Heh.?Arrow,uz si tu?
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
to mas pravdu. v bryndzakoch je najdolezitejsia slaninka. uz viem co si objednam na piatok vecer:)
Dobry postreh. To s tou slaninkou. Fakt dobry. Podobne detaily si vsimne len skutocny gurman.
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
Branko dvolezite su aj bylinky..susene...zelene :)
caute sa zatial. musim ist makat
Susene zelene bylinky. To mi daco pripomina. Dalsi gurman.
|
|