Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Neviem v akom poradi. . Ale bola pekna. . .A veeelmi zhovorciva. . . este jej zavolam. . .Boto mozem?  |
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
AKA BOLA LYZOVACKA SORAC ?
http://www.zlyprezident.sk/ |
Lyzovacka bola super.Teraz sedim v aute a idem zaspat.Som riadne unaveny. . .Ale tesi ma ze som zbalil botovu zuzu nebolo s nou vela roboty. . .Skor sa ponukala. . . boto zrejme nestojis za vela. . .  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
A figu, Zuzana je aj s dcerou u jej rodicov pred hodinou tam isla.Ona veru zhovorciva prilis nie je. to tell you truth
povedz farbu vlasov
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-11-28 16:39 ] |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
to mas potom dobre. pri ukecanej zenskej sa ani telka neda pozerat :) sorky kolko bolo snehu? bol umely? kolko ludi?
This message was posted from a WAP device |
No zhovorciva nie je k tym co nepozna ale doma ju pocuvat to nie je vitazstvo a dcera je taka ista dont drink and drive
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-11-28 16:45 ] |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Ukecane baby ja rad!Bez ohladu na vek!Ale take co na seba xcu silou mocou uputat total neznasam.A este neznasam(ukamenujte ma) ked zena fajci(myslim cigarety)-osobne dovody
This message was posted from a Nokia |
ja tiez nefajcim cidarety mam k tomu odpor. asi preto ze rodicia su fajciari :(
No tak moja Zuza to nebola,lebo prave dosla zo Sale a doniesla cely zelovoc hrozno,mandarinky,pomarance, jablka/mame aj vlastene/,ze vraj mali v Kauflande akciu -jablka 2,9O SK,pomarance okolo 10 SK,hrozno za 19,90 tak toho nakupila,ze 2 tyzdne budeme musiet jest len ovocie. Alebo to vyhodime ako vzdy.Na to je teda expertka nakupovat to vie aj minile ze uz nebudeme chodit do Auparku ale do Viedne do nejakeho Shoping centra alebo co to prskala.Ze vraj je to tam lacnejsie o 10 per.
Inac nie ze by som si myslel ze by sa od mladsieho nenechala,ale to len tak cvicne ona je furt zvedava.
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-11-28 17:33 ] |
Boto nech spravi mandarinkovy kompo a jablka treba okrajat a nastruhat a dat do mrazaku. potom moze piect jablkovu strudlu :)
Ale sak mame 200 kg vlastnych jablk,neviem naco to kupuje.Je chamtiva je to podnikatelka,ked vidi ze je nieco lacnejsie musi to kupit.
V tom je cela sranda, ale nebudem jej na to nic hovorit, ju to holku cibri v obchode
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
No,ved treba setrit! ;-)
This message was posted from a Nokia |
Kde by ona strudlu vedela spravit , ACH ,
jej este dodnes pecie jej mama
neviem kysnute cesto , uz sa to ani nenauci
prejeta kocka mina
kteru prejel nakladak
alik syn stareho azare
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-11-28 17:55 ] |
to uz su tie moderne zeny podnikatelky, uz nevedia taku paradnu jablkovo makovu strudlu spravit ... na polomke robia paradnu strudlu. sami si robia listkove cesto a s domacim maslom take paradne mastne to je. mnam :)
cafte...
som uz doma... idem sa osprsit chvilku sem ppopisem a potom dohnat deficit spanku...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|