Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Sak hadam zmluva nepusti. A pokial platia tak co  |
|
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Seva Pistikovci,pisem vam s PEDIATRICKEJ KONFERENCIE-GALANDOVE DNI,Martin. Robim tu chodiaci mikrofon-prednaska,nasledne diskusia-a vsetci ty doktorkovia v hladisku sa pytaju prednasajuceho.Maju tu super projektor.Super,aspon ze nie som v skole.Sorky,tak ako?Kde je lepsie?UK/SR?No coment! Majte sa! O F F
This message was posted from a Nokia |
preludka Joined: Aug 14, 2004 Posts: 0 From: Slovakia PM |
...zas to s tym pisanim neprehanajte... |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
...caves, preludka...
...to vies, to sa tu zrejme robi kvoli slabsim citarom,zeby sme ich neumordovali k smrti s tolkymi postami.. |
...boTka....to by si i fakt kupil?...iste len pre moje modre oci... |
...no...ale dnes sa fakt vsetci snazia setrit...
...ale musim uz off...idem a neviem kedy pridem...ahoj mimulka...
[ This Message was edited by: preludka on 2004-11-25 16:38 ] |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Mne uz s tych madarov prca v hlave.V juni sme nieco robili v Zlatych Klasoch co je po madarskych Nagy Magyar,teda Velky Madar.Ja s tymi hungarmi furt mondokoval az som celu stavbu napisal na Velky Madar.Kurva . A dnes sa ma moja milovana sestra daniarka pytala ze :ty mongole kde je ten V.Madar,uz to 3 hod hladame zo Zuzanou na mape a nemozeme to najst,nebol to nahodou V.Meder.Az potom ma napadlo,ze to budu Zlate Klasy.Tak mi oznamili,ze sme zrobili jednu stavbu na fekete(cierno),a ze ma za to zavru asi teda.Hned mi zacalo skakat srdce a tlak mam 140/95 torr.Vecka prepisujem ten Velky Madar na Zlate Klasy
jaj preludnica slubit neni dat , za modre oci neviem ake ich mas a vsak by sme sa dohodli
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-11-25 17:12 ] |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Kurnik, teraz davaju nejak vsetci od akcie ruky prec... Takze sumasumarum mame co? Sorky, Ja, Afrodite, Oltcit a mozno v sobotu pride Hawker? No pekne decka pekne... Snura? Zef? Boto? Elrond ma dovod... Ostatni? Serete na nas...
no cellphone... |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
Atlis ja som povedal uz pred troma tyzdnami,ze nepridem...po skusenostiach z Nr...takze ma nespominaj pls
This message was posted from a WAP device |
|
Je mi to luto...
no cellphone... |
...atlis, ani ja prist nemozem...neskoro som pozvanie dostala...takze by som to nestihla naplanovat - t.j., mna sa to obvinenie netyka |
|
Ja nic proti, ale... Velmi som sa spoliehal na to, ze pojdeme s Af k Sorkymu autom a po ceste vezmeme bud Arrova79, alebo teraz Elronda, bohuzial, auto je v keli a opravene bude az v sobotu, takze sa musime trtkosit do New Mine vlakom alebo busom (Hai sa neozval ci hore ide a ak ide, ci ide autom), Arrow asi nejde, Elrond sa musi liecit... Takze cesta dvoch ludi do NB a spat, v sobotu zase naspat do ZV uz dufam autom, to vsetko s neistym zazitkom, ale povedali sme, ze prideme a tak aj bude... Niektori sem aj prestali chodit aby nemuseli prist mam taky pocit... Ach jo... Keby ste mali vsetci 15 a rodicia vas nechcu pustit na noc z domu...
no cellphone... |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
yes!
konecne som dokoncil jeden projektik akurvat vcas uz len vystavit patricnu fakturecku )
aj vy mate vzdy takyd obry pocit ked sa nieco ukonci a uz len kuknete na vypis z uctu ?  |
..atlis, takych ludi,co nielen slubuju,ale aj robia si vazim...good on you to be like that.. |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
aquila jj... uz len par pocitov je lepsich :)
This message was posted from a WAP device |
|