Author |
Romanian Forum |
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
Io am P990 + HBH DS970.
Castile astea in geniale. Suna f.f.f bine.
Si 2 giga de MS Duo si m-am scos.
Nu imi mai trebe W950.
Un pic as dori sa pot da volumu mai tare.
Am inteles ca SE a restrictionat volumu intentionat ca sa nu aiba useru probleme cu urechile (ca dupa aia is dati in judecata etc).
Se poate cumva sa il mesteresc sa il pot da mai tare?
Sunt sigur ca smecheria e ca daca modifici niscaiva fisiere pe tel si ajustrezi niste offseturi acolo se rezolva. Are careva idee pe unde ar trebui mesterit? |
|
kapitak Joined: Jan 16, 2007 Posts: 0 PM |
VOLUMUL SUNETULUI LA P990i ESTE MAI MARE CU ULTIMA VERSIUNE DE SOFT!
...nu mai pot sta cu volumul la maxim pe casti fara grija ca le.as putea deteriora lol |
kapitak Joined: Jan 16, 2007 Posts: 0 PM |
Quote:
|
On 2007-01-23 11:41:23, antichrist wrote:
au murit toti romanii de pe esato?
|
|
Slaba miscare pe aici...
Mda...
Daca mai misca careva dati un semn! |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
SEMN
uite altul:
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!
I tried sniffing Coke once, but the ice cubes got stuck in my nose ! |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
da, am murit toti . hai sa discutam de altceva : de windows vista. eu il am d e 2 zile si merge de rupe. muuult mai bine ca xp. |
horse2006 Joined: Sep 27, 2006 Posts: 33 From: Bucharest, Romania PM |
Quote:
|
On 2007-02-12 09:47:48, petrutms wrote:
da, am murit toti . hai sa discutam de altceva : de windows vista. eu il am d e 2 zile si merge de rupe. muuult mai bine ca xp.
|
|
ce versiune de vista ai? si pe ce sistem e pus? eu am bagat un vista ultimate pe un athlon 3000+ 512ram dar placa video cam scartie ca e de 64
>>>Everybody is stealing, but there is nothing missing. Everybody is selling, but there is nothing to buy.<<< |
pune 1 giga ram. pe 512 merge greu. eu am sempron 2800 1 giga ram si 6600 gt. rulzzzz. rupe. |
john_BC Joined: Feb 13, 2007 Posts: 32 PM |
Salutari ! Imi pare rau ca primul post in forumul romanesc e cu o problema... nu mai pot accesa esato de pe mobil (K600i). de fiecare data imi cere useru si parola, desi intru din bookmark. am problema de vreo 4 zile... numai pe mobil nu si pe comp. stie cineva ce se intampla. multzam  |
vreau sa schimb telef. vreau ceva "desteptphone", cu WLAN, :BT:, eventual si GPS, camera, destul de mic sau macar cu forma misto, si ceva sa fie cat de cat ieftin.
inca aleg intre Moto A780 sau A910, P990, si daca mai pun bani deoparte intre N95 si ultimul aparut care mi se pare foarte tare E90.
dar am auzit ca pe WLAN se duce bateria muuult mai repede. la voi cum merge?
sa aleg P990? cu abo pe 2 ani, blah blah cred ca l-as scote mai ieftin. sau de la baietzi cu vreo 390 E.
si mai am gasit 9500 cu 600 ron sh. dar arata f. bine si il vrea urgent. de aia pretul.
any ideas?
petruts, am ajuns iar in CJ acum vreo 3 sapt, dar am avut multa treab si nu am stat mult. next time
ce mai fac fetele? |
PIANOSSO Joined: May 18, 2004 Posts: 62 PM |
Daca vrei un inteliphone, ce-ar fi sa arunci o privire la ETEN X500 si M700? Singura diferenta intre ele este tastatura si 100$. |
recomand si mio a701. tot respectul, proc de 625 mhz....gps, etc. am vaz la 12 mil second. eu prefer symbian pt simplitate, so p990 anytime. |
paradoxor Joined: Jan 02, 2007 Posts: 32 PM |
o intrebare pentru utilizatorii de p990... cum se poate decoda fara sa`l duc pe la service si sa platesc? (de ex k750 l`am decodat cu un program si cablul de date din kit) |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Quote:
|
On 2007-02-14 21:38:26, john_BC wrote:
Salutari ! Imi pare rau ca primul post in forumul romanesc e cu o problema... nu mai pot accesa esato de pe mobil (K600i). de fiecare data imi cere useru si parola, desi intru din bookmark. am problema de vreo 4 zile... numai pe mobil nu si pe comp. stie cineva ce se intampla. multzam
|
|
Adica poti intra, dar iti cere sa scrii userul si parola de fiecare data, nu? K mie asa mi se intampla de ani de zile (numai cand intru de pe mobil) si nu stie nimeni de ce si care este rezolvarea.
Off topic: de unde imi cumpar un adaptor decasti m600i -> 3,5 mm jack sa am niste casti decente?
[ This Message was edited by: 701 on 2007-02-18 03:12 ] |
PIANOSSO Joined: May 18, 2004 Posts: 62 PM |
Gasesti adaptor pe www.tangshop.com si pe www.blueunplugged.com de unde ajung si in RO |
pianosso, and petrut... toate 3 variante mi se par super marfa. mai ales M700 si Mio. dar ceva preturi mai calumea unde gasesc? o sa mai caut si eu si sa vad ce si cum...
merci. ma uit mai atent la M700 si caut review. pare cel mai frumos si ca desing. din pacate A701 nu pare sa aiba WLAN. deci sunt sanse sa fiu interesat de M700.
cine zicea ca nu mai aflam lucuri noi pe forumul asta? |
|