Author |
Slovak forum (archive) |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
@El este nebol cas kuknut ani na to dvd,len rano som ztunil motku a isiel do prace.Ja som bol kedysi taky blazon ze s jednorocnou dcerou na chrbte na bezkach som isiel na Krahuliach dole zjazdovkou :D
This message was posted from a WAP device |
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
sorac a ja som sa to snazil tak jemne povedat a ty ju takto likvidujes. a siroke to bolo len 3 km
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
@El este nebol cas kuknut ani na to dvd,len rano som ztunil motku a isiel do prace.Ja som bol kedysi taky blazon ze s jednorocnou dcerou na chrbte na bezkach som isiel na Krahuliach dole zjazdovkou :D
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
chyba opravena sorac...mala som to tu napisane v anglictine a volajak som len preletela ocami cez to...ked som o tom pisala earlier,tak to bolo spravne...si myslim |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Brani,nemal som to kde stiahnut.Tento prehravac mi dal ten chalan,ked sa pohrabal v pc.Dal mi aj niaky MANGA film.
This message was posted from a Nokia |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Mima sorac,to nemalo byt likvidovanie,to malo byt upresnenie pojmov  |
napisala som si tie udaje totizto v anglictine,lebo som o tom hovorila jamesovi - chcel vediet udaje, a ze co sa stalo,tak kvoli tomu ta mistake...moja vina, moja vina, moja prevelka vina.... |
Vychcana zapcha v londyne uz ideme tretiu hodinu co normalne trva dve  |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
A nie je to jedno? Tatry su znicene! Proste katastrofa
This message was posted from a Nokia |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
kuwa na stare kolena som asi chytil kiahne :x
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
fijok ty si ich nemal ked si bol mlady? :)
avoj Fijok...chudatko...hadam to prezijes... |
Fijok este je mlady kiahne o tom svedcia  |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
No ja som napriklad nemal este kiahne a ani mums, co zevrak kazdeho chyti. Dufam, ze mna nie. klop klop
|
akurat som pozeral taky test ze ci ta fama co bezi medzi ludmi ze mobil moze sposobit vybuch na cerpacke je realna. nie je :) staticka elektrina je svina
|