Author |
Romanian Forum |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
ceva interesant de scris...
semnat condica de prezenta
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!
I tried sniffing Coke once, but the ice cubes got stuck in my nose ! |
|
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Tema de gandire: cum naibii fac sa transfer niste fisiere prin wi-fi de pe p990 pe n560 si viceversa?
Eu intru aproape zilnic, dar deh, munca, munca si iar munca. Trebuie sa crestem numarul tinerilor pe aici, sa avem ce citi, ca noi ne-am maturizat  |
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
Hai ca va zic io una.
Mi-am comandat un Jabra BT620s stereo bluetooth headset.
Cand vine, daca vine, va zic cum e sa ai un P990i si o casca in care asculti muzica wireless .
Hai napoi. |
kapitak Joined: Jan 16, 2007 Posts: 0 PM |
Mai baieti, voi cum stati cu app.urile pt UIQ3? ...of, din sutele de app care le.am folosit pe UIQ2 nu merge nimic pe UIQ3 si unele erau super! |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Comsi comsa. |
antichrist Joined: Sep 26, 2006 Posts: > 500 PM |
imi poate explica si mie careva cum pot folosi tomtom pe un m600? trebuie sa cumpar softul, instalez bla bla bla si trebuie sal conectez la un receiver GPS,nu?
odata cumparat softul si un receiver GPS, mai sunt ceva taxe? harti pt austria, germania, trebuie cumparate separat?
vreau sa plec in germania si am nevoie de un GPS |
antichrist Joined: Sep 26, 2006 Posts: > 500 PM |
au murit toti romanii de pe esato? |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
asa se pare... nimeni nu mai are timp de scris aici, eu unul nu am... si cam stim tot ce trebuie legat de SE. Deci nu tre nici o taxa , nika. Iei gps prin bt, il legi, ai softu dai run si gata. nu te costa nimic in plus.
|
timp..poate poate mai ne facem...dar nu prea mai gasim intrebari de pus. si de rasp..tot timpul se gaseste cineva inainte sa o faca |
ThuG_cs Joined: Nov 21, 2006 Posts: 0 PM |
Ma poate ajuta shi pe mine cineva???
Am un SE K750i shi am fost la un chef.. faceam poze shi am scapat din greseala telefonu`... acuma cand activez camera mi se vede o pata neagra... si pozele iasa cu acea pata... oare e ceva pe lentla sau trebe schimbata camera????
 |
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
Fie e o pata pe obiectiv fie pe senzor.
S-ar putea sa se fi dislocat obiectivu si sa fi intrat ceva praf pe dinauntru. |
Thor|XtremPC Joined: Dec 26, 2006 Posts: 0 PM |
Salut, sunt nou in domeniu, dar si nou pe acest forum! Ma bucur ca am gasit o comunitate de romani, acum am cu cine schimba impresii si cui sa cer sfaturi. Sper ca ma veti primi si pe mine in radurile voastre si ptr acest lucru, va multumesc anticipat! Acum am sa incep cu o intrebare, cati dintre voi au SE 950w si ce parere aveti despre el? Momentan, cam atat, voi reveni cu intrebari mai tarziu. Bafta maxima! Cu respect, Thor!
[ This Message was edited by: Thor|XtremPC on 2007-01-28 15:19 ] |
welcome. nu am asa ceva .
din ciclu: nu am, nu mi se poate intampla )
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!
I tried sniffing Coke once, but the ice cubes got stuck in my nose ! |
Thor|XtremPC Joined: Dec 26, 2006 Posts: 0 PM |
Salut, este chiar asa de slab sau care-i problema cu el? Incep sa ma ingrijorez. Multumesc anticipat pt raspunsuri! Bafta maxima! Cu respect, Thor! |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
e scump. d-aia nu are lumea. dar face toti banii. excelent sunet, e subtire, usor, 4 giga mem... io l-as lua oricand daca nu mi-ar trebui camera si wi-fi ca la p990. so... o sa revin la p990 soon.
|
|