Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Mima zase az tak sa lutovat netreba.Sa nemusis ako aupair o seba vobec starat.Vsetko ti daju.To nevidis? Skusila si uz niekedy zit uplne sama? Ja si myslim ze aupair je fun a hlavne sa tam da dobre pomimo zarobit a usetrit,bo ti oni vsetko platia,dan je v tom ze sa im musis 100% prisposobit. . . Prides na to rokmy. . .  |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Ta taktika sa mi vyplatila. Necakam dlho a zatial ma nik neubil (neodvazil sa).
@oltcit Caf. Siet si rozbehol?
|
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Videl som to na EUROSPORTE a u nas u lese.Tu sa deti vozia total vsade. A ja? Mam dost,raz som sa skoro zabil,takze...
This message was posted from a Nokia |
|
@Quo Vsak ty nerobis vobec nic. Vsetko prezenies a potom si ani srandy neuzijes.
|
El ja by som ta vyhodil.  ja som uz vynadal aj vlekarom a vyhodil som ich ked sa predbiehali. . .Vsetci mame rovnake prava a rovnako platime. Neznasam ked sa niekto predbieha. . .Na to som alergicky. . .  |
|
Idem off. Cafte
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
el :) plne suhlasim. zatial moj naj adrenalin bola jazda v hlbokom snehu v rakuskych alpach minuly rok. to bolo dost fun :) len som isiel s frajerkou a potom som na nu dole cakal pol hodiny ak ni viac :)
This message was posted from a WAP device |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
el, tak sa maj..
sorac, kto hovoril,ze sa lutujem???
len ma to ustavicne stahovanie zrovna nenadchyna...ale zasa na druhej strane spoznavam nove miesta...vsetko ma svoje plusy a minusy...
ty si vymenoval plusy au-pairciny |
Hej,ja som sportovy antitalent.Akurat pozemny hokej som hral,ale naposledy tak 6rokov dozadu. Kuk TV,sade sa pise o TATRACH-najhorsia kalamita za poslednych 100rokov!Tatry su v prdeli!Ako hovoria v tahu su miliony stromov!!! Kua,toto je uz krute!
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
quo, akurat som dnes o tom citala,ze rychlost vetra bola 170km/h, 60km dlha a 60km siroka oblast lesa je fuc, 3 miliony kubikov stromov vyvratenych=co je rocna tazba...hrozne!
[ This Message was edited by: mimula on 2004-11-22 18:54 ] |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ja som pocul nejake ine cisla ale to je ok :)
Mima 3kubiky to nemohli byt to je za tu nasu vlecku na dvore. . .To muselo byt podstatne viac  |
Hej Mim,a vraj na LOMNICKOM stite az 176km/h. Niektore oblasti Tatier su odrezane od sveta. Kurnik,ludia,dokazeme si poradit takmer so vsetkym a pride vietor,voda,sneh... A sme taky malicky... Uz mam prehravac na to swf-MOZILA FIREFOX
Kubik dreva je 1m x 1m x 1m kocka,cize tri kubiky su tri take kocky. . .To je jeden vecsi strom. . . |
to nemecke nefungovalo ?
|