Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
To som rad. Takze teraz robis domace prace za soraca a domacu ty? Su to vykoristovatelia.
@branimir Ide to. Prave som sa pozeral na ceny lyziarskeho vleku a zicanie lyziarskej vyzbroji na 1 den. 350 listok a tiez okolo 300 za carwingove lyze. Mozno pojdem niekedy. Pocitam, ze ma to bude stat do 1000 korun, ked zaratam benzin, pitie a nieco pod zub.
|
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
a kde si to pozeral? v tatrach su teraz zlavy?
This message was posted from a WAP device |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
no, som au-pairka,takze ano...zivot je tazky.. |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Seva kluci a dama. Tak,pc mam zase doma,vymeneny zdroj,kabliky... Sa mi paci-vzdy,ked tam dojdem a je tam aj 20zakaznikov,ten kamos necha vsetko tak a venuje sa mojmu pc,az dokedy ho neda dokopy!Dufam,ze to teraz pobezi. Holandan je uz ok?A sono az stvrtok?Nuz u nas niekedy exnes a az potom sa staraju
This message was posted from a Nokia |
|
@branimir Na Remate. Mam to takych 30-45min cesty. Maju aj stranku www.remata.sk
@mima Takze zivot au-pairky je kruty. Nuz, co narobis, ked si chces zarobit. Musis spravit, co Ti prikazu.
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
vidis quo aj tu je to tak. El sak ty nevies lyzovat :)
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
si kupte lyze ale nie zjazdovky ale polobezky z hranami a stupacie viazanie a
s tymi pasmi na stupanie ma to vyslo do 10 l aj s vibramami na lyzovanie.
A nemusim stat pri vleku cross country je cross country
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
el, ako au-pairka si urcite nezarobis..tu ide o znalost anglictiny... |
Uz som sa zlakol,ze xcete lyziarovat v Tatrax! Tam ani nexodte,este vam daju drevo zvazat.A aj tak,v celej SR je zakazane xodit do lesa,okrem pracovnikov,co nekukate tv?
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
nazdarek ! Akurat som tu mal plodnu diskusit s oblastnou riaditelkou a jej sefom z Erotelu a dali cervika do hlavy, 20+20 prechod z easy bez akcie,k tomu karta Partner s Data Standart a CF karta GC85 do Looxa a som za vodou :D
treba ist tam kde sa necaka. verim ti ze ten pocit musi byt ok ale ja sa chodim lyzovat aby som sa zabavil a nie znicil. nie kazdi moze akn ty po lyzovacke 3 dni rekonvalescentovat :) uf dlhe slovo
|
@Braninir A kto Ti povedal, ze sa neviem lyzovat? Ja som len pisal, ze nemam lyze, nie ze sa neviem lyzovat. Praveze so vsetkych sportov viem najlepsue sa lyzovat. Este si nevidel moje radenia sa na vlek. Pred koncom to vzdy rozbehnem, namierim co najblizsie k vleku a tvarim sa, ze sa moc neviem lyzovat. No a ti v rade oci vyvaluju od strachu, zacnu sa uhynat a ja meter pred nimi zacnem brzdit a v momente zastavim medzi nimi. Potom uz len brblaju, ale maju smolu. Lyzovanie je zabava.
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
O com to oltcitko toci
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Data STANDARD-590+dph-700MB free,data NONSTOP -990sk-max 1500mb-v pripade,ze tuto taxu prevysis,upozornia ta,ak aj nabuduce presv tuto hranicu,budes po 1000mb platit za kazdy mb ako po prekroceni standardu. Doplat a ber nonstop,budes viac free,teda dokial neprekrocis...
hehe aka taktika. quo a kde si videl lyzovat sa v lese? sice moze to byt adrenalin, medzi stromami. ja nekukam tv ale viem kde sa lyzuje hehe :)
|