| Author |
Slovak forum (archive) |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
pani tie vase posledne hlasky nemali chybu :) hehe smola riadna :) sadni za komp a objednaj dalsiu :)
This message was posted from a WAP device |
|
|
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
no nejako sa mi to nepodarilo ani s grafitom spojit
uvidim, skusim to este nejako urobit a potom by som objednal dalsi. je to vcelku super vecicka, len som si to neuzil ani jeden den kua :-/ |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
pohoda, vies kolko horsich veci sa ti mohlo namiesto tohto stat?
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
Vidim ze 30 tis snm presvihol. Gratulujem
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Dopry vecer,jak sa tu pekne bavkate ja pojdem za chvilu domov a uz mam robotu,som si jednym blbym programom vymazal ikonky z IE ale synchronizaciou to dostanem dufam naspat,a ked nie tak len preinstalovat SPBH
What does not kill me, makes me strengthen  |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Kua,pc je zase odstavene!!!Kua,kua! Cim to moze byt?Pozriem 2filmy,potom idem spiect dvd a v polke naskoci niaka hlaska KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR. Pc zrestartuje,znova naskoci.Po chvili sa to zopakuje a pc sa uz nespusti! Zas musim cakat do zajtra,aby islo.Kua,zeby maticna?Kto sa v tom vizna?
This message was posted from a Nokia |
cau ing. ako?
Veru,ing,ako?
inak na wape ten clanok o novej orange akcii nie je. ci ho stiahli aj z netu?
Akoze nie?Ved teraz som tam pisal
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
ja vas vsetkych caf... ako sa mate.. dnes sa mi v hokeji darilo.. 5golov, skoda ze to bol trening a nie zapas..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
to aquila .. som prave vyhral bid na ten dual sim adapter za 0.01gbp akurat ze shiping atd je polozka.. ale sa musim smiat.
takto lacno som este nenakupil..
caf sorac. este mi porad nieco o e bay. mozem sa zaregistrovat aj na uk ebay a veci si dat poslat do nl? overuju nejak adresu? kedy za to zaplatis?
sak uz to preberame..
to si komu napisal?
|
|