| Author |
Slovak forum (archive) |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
neviem ako je to u nas,ale sem mozes dostat pokutu do vysky 500£ za bicyklovanie na chodniku...ale to je tiez teoria,kedze som uz par cyklistov takto videla na chodnikoch...
veru, brani, opatrnosti nie je nikdy nazvys... |
|
|
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Davaj pozor,ja som tiez raz tukal,este do SE,riadne zamysleny,zrazu huka vlak-isiel som do tesca cez skratku-kolajnice.Nastastie som na piskot zastal-vlak 30m odomna. Ten den som mal dost,do tesca som dosiel cely roztraseny!! Takze bacha!
This message was posted from a Nokia |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
quo: display je pohoda, tie fotky z recenzii to moc dobre nereflektuju to neni screenshot, ale fotene fotakom :-/
sak skoc do nejakeho orange obchodu a mas to.
inak ludkovia pozrite co mam popicacky dual sim adapter
 |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
na kolajniciach by som radsej netukal. mimg ktovie kolko je pokuta ked chodec ide po ceste pre bicykle. nikdy neviem ktore i je makke v tom slove :)
This message was posted from a WAP device |
Aq,viem,ale aj ostatne su fotene fotakom.6230 tu ma hrozm disp! Akurat citam recenz mt co si zajtra berie kamos-CX65.Ta tu ma pekne foto disp
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
aquila a kde si to zohnal... aj ja to chcem... kolko a kde?? chcem to...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
quo ak budes hladat tak na mm nejdes tabulku kde su porovnane disp medzi k700 a nokia a este nieco asi motka a v podstate zobrazi uplne to iste.. a mozem ti povedat kedze mam 6230 tak je to uplne pohoda.. ved na pictures mas komp.. a zobre si realnu vydrz baterky porovnanie k700 a 6230?? je to kvoli disp..
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
uz som na hotely aj nakup uy mam za sebou, 6 plechoviek Heinekenu a cosi pod zub a idem sa nudit :( tak nie ze sa odtialto vyparite. to tak dopadne ked clovek nevie co kupuje. vyzeralo to ako majon. salat a je to kuracie maso s ananasom v nejakej zltej majonezovej kasi. no co zjest sa to musi :)
This message was posted from a WAP device |
Brani,mas to bez chyb. Aq,zahranicna kupa,ze. Staci pozriet ceske casaky-tam je hromada super doplnkov do mt.A tu vSR? Malo,a aj to je drahe!
|
stalo ma to 0,05 libry + 3,99 libri postovne z honk kongu )
je to klasicky dual sim. treba vystrihnut chipy zo simky (je na to predloha) a su aj recovery simky
a prepinas klasicky, ted bud prespnes fo fony codec alebo zapnes a vypnes
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBay[....]ory=67966&item=6338691050&rd=1 |
Komp mam,kua,dnes som ho tam nezaviezol,v noci vychladol a dnes bezi,za hodinku sa sam zresetne a zas s nim nebude reci,takze... Ale,super je,ked date mt niekomu pozriet a on hika,aky je to krasny disp.;-). A batka? Ani 1mt mi nevydrzi cely den.
a toto je zase pre olcita.. je to ta klavka co som hovoril a ze si ju asi aj ja kupim k spv..
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBay[....]ERC_VI_RSCC_Pr4_PcY_BIN_Stores
aquila dikes.. ide sa drazit..
|
sorac hentu klavku nekupuj, kup si radsej palm infra keyboard, alebo think outside keyboard. |
aqui a ako to bezi?? pouzivas to?? vyzera to delove.. mne kamos urobil klonovanu kartu a za mesiac prestala ist.. bol to dobry napad ale zial nevysiel..
[ This Message was edited by: sorac on 2004-11-15 18:39 ] |
|
bezi to okey, len neviem preco na 6230 nefacha stary znamy trik *#3370# na prepinie kodeku co som pouzival na 6510 aj 6310i aj 3310 ja som vsade mal dual sim ) |
|
|