| Author |
Slovak forum (archive) |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
SOM NA 18 MESIACOV A CHYBA MI ASI ESTE 12 KUA, TAKZE O ROK ... BUDU LEPSIE MOBILY, KTOVIE AKE ..
http://www.zlyprezident.sk/ |
|
|
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Branko,ale musis zacat s new cislom-lebo,je to len pre new zakaznikov! Dikes,ale motku nexcem. Cakam na koniec 2roc obdobia-co je uz za dverami-a zoberiem daky mt. Aquila,a ako je na tom-kvalitativne mp3 zvonenie?Dokaze prehrat akukolvek mp3-napr Pec nam spadla-celu aj s textom?
This message was posted from a Nokia |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
quo, reproduktor je do pohody
ja ked niekedy idem kuknut priatelku a nezoberem notebook tak pustim bud mp3jky alebo radio z repraciku neni to sice hifi, ale da sa zvonenia ale pouzivam midi, lebo mp3 si vzdy myslim ze to hraje nejake radio alebo tak, mid viem ze je to telefon ) pri mp3 mi to zneje ako keby to slo z radia, teda kvalita je velmi dobra, ale ja si na to nezvyknem  |
Mt zozenies akykolvek,ale rok hovory a sms zadara..? Kamos 4x zreklam s55,zrusili mu dodatok a zajtra berie new mt. Takze,mt niako zrus a mas to.Keby je to alcatel 311,do minuty ti ho zamrznem! Na s55 reklamoval klavesku a 2x mrzn soft.A ma new mt!
Aquila,si ma potesil! A display? Viem,ze je to klas nokia,ale aj tak,porovnaj.Napr na tejto3100 je kvalitnejsi a lepsi disp ako na lepsej 3200. Na6230 ma nestve ani tak velkost,ako rozlisenie
|
hm ta kyla cole nevyzera spatne kozenky ma vazne eno nuno |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
som to tu musel trochu ozivit ... furt len o tych mobiloch sa bavite ..
http://www.zlyprezident.sk/ |
|
quo: display je daleko daleko lepsi ako na 3100, 3100 ma 4tisic farieb a pasivny. 6230 ma 65 tisic farieb a aktivny. kvalita je taka ista ako k700i a je lepsia ako maju motorola V300/500 (je vindo aj na na slnku). len je mensi, ale je zase dobre vyuzity |
pojde mi aktivovat OW aj ked som tu ? cez inet napr.
[ This Message was edited by: Branimir on 2004-11-15 17:57 ] |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
well, pravdu mas branko...
ja vas tu len tak pozorujem a veru sa mi nechcelo zasahovat do tych vasich technickych rozhovorov... |
Aquila,viem aky je rozdiel medzi 4000 a 65000 farbami a aktivnym,pasivnym disp!;-)
xcel som porovnat z niakym 65tis.Tu v recenziach su obr disp,ale 6230 tu v porovn s inymi vizera hrozne!
ahoj mimula, dusicka, co ta sem zavialo?
This message was posted from a WAP device |
Hai kraska
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
mna nic nezavialo...cely den som teoreticky na esate,ale kedze tu rozoberate technicke veci,tak som vas nechcela vyrusovat...
caves quo... |
IHate this country. prsi a ako tak cumim do mobila, skoro ma zrazil cyklista. si clovek mysli ze ked je na chodniku, nic sa mu nemoze stat. jedine ze by ten chodnik bola cesta pre cyklistov :)
This message was posted from a WAP device |
|
|