Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
Szia, megkaptam a képeket! Nekem nagyon tetszik a szobŕd! Tök jň a falad szěne! S annak ellenére hogy nem szeretem a pňsztereket, a dieid nagyon tetszenek! Nem azok a megszokottak, nekem nagy tetszik! Mien digitŕlis camerŕd van?
This message was posted from a T610 |
|
Tec9 Joined: Dec 21, 2003 Posts: 263 From: UK / Hungary PM |
nem tudom milyen kamera, de nagyon szar
|
Pedig jň képek! Honnan a jň autňs pňszterek?
autó újsággal kaptam
|
Azt gondoltam! Mi jňt csinŕlsz?
most el ment a nővéremék és most ültem le a számitóhoz, te mit csináltál ma?
|
Elkezdtem csinŕlni egy theme-t, délutŕn meg pszicholňgiŕt tanultam, még most is azt tanulom! Még 2 oldalam van! 40 mčg csak 2! Hŕny megapixeles a kamerŕd?
2.1 megapixel, hogy néz ki eddig a theme-d?
|
Az alap a shadow kép (küldtem ma neked mailben)! Szerintem még ma este be fogom fejezni és akkor rögtön el is küldöm neked! Bŕr nem olyan profi mint a tied szoktak lenni! Rossz szokŕsaid?
mindent utálok és nem szoktam mosolyogni sokat. te?
|
Szokŕs nem szokŕs, de örült sůlyfeleslegem van, ez csak a mértéktelenségem miatt, ěgy most örült fogyňkůrŕn vagyok, sokszor sokat beszélek, de gondolom ezt čszrevetted! Hogyan črted hogy mindent ůtŕlsz? Nem mosolyogsz sokat :-), van valami különös oka?
nem tudom mért de nem szoktam mosolyogni csak ha valami nevetséges. Mindent utálok nem tudom mért csak utálom. mindig mondom, 'jaj de utálom ...........' megin el kezted nagyon esni a hó, február 29én esik a hó.
|
Akarom mondani nem mosolyogsz sokat :-( <--! Most ismétlem a pszichňt! :-( ! Épp a sixth sense megy a tv-ben! Jň tulajdonsŕgaid, amit jňnak talŕlsz magadban?
tudok két nyelvet, nem vagyok olyan hülye mint mindenki más itt angliába, gyorsan tudok mindent csinálni hogya akarok. Te?
|
Jňl tudok alkalmazkodni! Ha azt nézzük én is beszélek 4 nyelvet, nem perfekt egyiket jobban, mŕsikat kevésbé... Szerintem jň barŕt vagyok, ha csak tudok segětökész!
|