Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Ani sa Ti necudujem. U nas byva vsetko predrazene a ked ides niekde von, tak sa tam oplati kupit nieco co chces. Napriklad sa oplati ist do Rakuska kupit znackove oblecenie. Maju ho tam lacnejsie a aj lepsiu kvalitu.
This message was posted from a T300 |
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Pravda, sice nejak za handrami nebeham, ale mas pravdu. Nelutujem ze som ju kupil, urobil by som to hocikedy. A ak bude prilezitost, tak to urobim znovu s novym telefonom.
This message was posted from a Z600 |
|
Ved ani nemas co. Cital si si MM? V poslednej dobe to tam upada a nie len clankami, ale aj tymi diskusiami tam. Kazdy sa tam len uraza. Kedysi som tam rad chodil, ale teraz je to bieda. Hlavne v diskusie o novej ponuke fonov to tam vrie. Inac nova ponuka ma nejak neuchvatila a vlastne som to aj cakal. Nikdy nebyvaju prevratne zmeny a ked uz mas pausal, tak sa radsej oplati kupit neakciovy fon.
|
|
Vies ludia sù nervòzni, ja som sa tam tiez parkrat pekne rozohnil. Niekto je jednoducho hlùpy. Ale co sa tyka kvality tak je to horsie ako to byvalo. Slovenska mm je vzdy za ceskou, ale pri trorke snahy, by to mohlo byt lepsie.
|
Veru tak. Je len otazne kedy.
|
|
No dovtedy, kym si to tam niekto z ludi z mm neuvedomi. Coz by mali urobit co najskor.
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
No oni si to tazko uvedomia. Miso aj napisal ze nato nema cas, ze 2 clanky za den je dost.
This message was posted from a Nokia |
|
Ale àno dva clànky je skutocne dost, az vela by som povedal, ale pokial to bude nekonstruktìvny brak tak je to màlo. Pokial sa tomu nebudu venovat naplno tak anen a zbohom. Samozrejme ja som nikdy nic take nerobil, takze sa mi lahko rozpràva... Prajem im stastie, to urcite. :-)
:se: for ever
|
No neviem co, ale asi nàm zabili Elronda! :-)
|
O mna sa nemusis bat. Stale zijem, len sa nic nedeje a strasne sa nudim. Ta marodka ma raz naozaj zabije.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-03-31 16:08 ] |
|
Ftom pripade som uplne kludny ;-) nebol si kuknut na mm?
|
Co mas na mysli?
|
|
Vseobecne... Je tam novà recenzia na T630. Ako zdravie?
|
Vidim v tom mierne zlepsenie, recenziu som si zatial necital. Zdravie sa tak skoro nezlepsi. Mam vysunutu platnicku, ktora mi tlaci na nerv a z toho ma boli noha. Uz som tak 2 mesiace, 2 tyzdne som lezal v nemocnici, odhaduju 3 mesiace liecenie ambulacne a rehabilitacne a ked sa mi to nezlepsi, tak pojdem na operaciu do NZ. Tak asi tak
|
|
No nezavidìm Ti. Ja som mal prasknute 4 stavce a pomliazdene platnicky. Predvcerom bol u mna spoluziak zo SS a ma uplne rovnake problemy ako ty. Bol v NZ u lekàra, na ct atd... Ziadna slàva.
|