Author |
Cesko-Slovenske forum |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
Cawte bratia! Vela stasti s novym forom aj ked si myslim ze cechot je tu malo. Mozno by bodla mensia propagacia napr. na mm.cz :)
This message was posted from a WAP device |
|
kremilek Joined: Jan 04, 2005 Posts: 12 From: Czech Republic nyni UK B-ham PM |
Co je s vámi cesi kdepak jste?Musíme dohnat nase bratry(tak za pár let tímhle tempem:-() tak to je dobrej nápad hodit neco na mm.cz,ale já se momentalne na internet nedostanu.
Nasel by se nekdo
Kdo by tam neco napsal?
This message was posted from a T630 |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
no nemusi to byt par rokov. ja som prisiel na esato pred rokom a na uk thread sme stracali 25 tis. posts.
Já doufám ze ne. To byl jenom vtip.
Vy na slovensku máte výhodu v tom ze máte mmko pres wap. Proc to u nŕs nefunguje? Já nevím.:-l
vojta66 Joined: Apr 18, 2003 Posts: > 500 From: Praha, CZ PM |
spis je to o tom, ze Esato je primarne urceno na chat ohledne mobilni komunikace, SonyEricsson zvlaste. Jelikoz kolegove ze Slovenska chatuji o vsem, coz je samozrejme v poradku, tak pocet prispevku v jejich konferenci je uctyhodny. Navic dost lidi vubec netusi, ze Esato existuje, natoz aby na nem hledali forum ve svem rodnem jazyce. |
Ale je to skoda,protoze ne kazdy má pristup k internetu. A hlavne kde se u nŕs muzes p ipojit k wapu bez nutnosti se registrovat nebo být na síti v cechach?maximalne pres roaming,ale to bych potreboval sponzora. Kazdopadne by to chtelo zviditelnit.
Doopravdy se tu nikdo nenajde?
|
ta propagacia by sa urcite zisla. zo slovakov tu tiez skoro nikto nebol kym sa to nepropagovalo na mm.sk
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
snad by jsme mohli brouzdat tady i my pod podminkou,ze budem psat po cesky,pro mne to neni problem pac jsem polovicatej cech a studoval jsem v praze
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
@boto43
Ne neopak, hovorte po Slovensky, lebo ja som sa narodil ako Cechoslovak a zomrem ako Cechoslovak Je treba si precvicovat aj Slovencinu, lebo nechcem dopadnut ako deti v prvej triede ZS v Prahe, ked jim pustili z platne alebo z CD slovensku rozpravku a pak sa ich spytali akou ze to bolo recou a ony povedali vo vetsine: asi po polsky...
[ This Message was edited by: vojta66 on 2005-03-10 08:18 ] |
|
no ale slovenska mladdz sa tiez nema cim chvalit
Díky vŕm za to ze nŕm chcete helpnout. Budeme jenom rádi.
Neco k ty slovenstine.
Kdyz jsem byl malej tak v televizi pousteli vsechny porady tak 50 na 50. Nap .pionierska lastovicka:-D.
A ted?
Je to samej americkéj serial namluvenej cesky
I nektere slovenské filmy jsou predabovány a k tomu jich je málo které vubec pustéj v originálu
Je to skoda protoze me se líbi mluvit po slovensky
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
...aj mne sa velmi paci cestina a tiez nam dabuju vase filmy, hoci nie vsetky...sice teraz nemam prehlad,lebo som doma uz davno nebola... |
slovencina je krasnej jazyk, zvlaste, kdyz s nim mluvi nejaka krasna holka. mam na to, pohrichu, krasne vzpominky z mladi eeeeeeeh
|
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
...mne je jedno,ci pocujem cestinu z ust zeny alebo chlapa - proste sa mi ten vas jazyk velmi paci, zrejme preto, ze su si tak blizke...  |
|