Author |
Jugoslovenski forum |
PAVILJONAC Joined: Jul 23, 2003 Posts: 136 From: Sweden PM |
najcesca greska kod sonyericssona je jostik. posle nekog vremena jostik slabije radi u odredjenom smeru. pre neki dan sedim na terasi sa zapaljenom cigarom i gledam u moj t610 i pomislim jest lep ovaj telefon a i tanak. ali sam malo razocaran u gornji deo telefona to jest los je kvalitet. jer sam primetio gde je sklopljen gore na vrhu pored dugmeta za iskljucivanje, pocinje da se ljusti na ivicama. mislim da je to neka vrsta zastitnog laka na plastici. kod nas barem za sad sam video da t610 ima da se nadje najjeftinije za 280 eura. |
|
croatia Joined: Aug 06, 2003 Posts: > 500 From: zagreb croatia europe PM |
paviljonac jel ti to mene ne vidis ili ignoriras?? dobar slovenski wap site za izmedju ostalih i ex yugoslavia(balkanske) polyphone melodije za mobitele adresa wap.mobisux.com prije wapanja te iste melodije mozete vidjeti i na www.mobisux.com pozdrav |
lazarini Joined: May 08, 2002 Posts: > 500 PM, WWW
|
Da radi se o kvalitetnom html i wap sajtu obavezno priporucujem ogled :-)
This message was posted from a T610 |
ne croatia naprotiv vidim ja tebe i ne ignorisem te. nova verzija sa hrvatskim i srpskim jezikom je korisna za one ljude koje zive u jugi posto ja ne koristim ni jedan jezik osim svedskog jer je najprostije na njemu i na engleskom. ostali su komplikovani za shvatanje jednog korisnika ne komplikovani vec lose definisani. to je barem moje misljenje. ja jos uvek nisam usavrsio verziju software koga imam na t610 jel me mrzi. ionako cu da menjam telefon za koji mesec. z1010 |
paviljonac ok roger,nisam znao da si u svedskoj,da z 1010.................kakvi ce tek biti nakon njega hehe |
cuo sam i citao o novom t630 znaci ne o t620 jer svi smo ga videli vec o t630 to zvuci veoma interesantno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
da kamera sa 1 mega vjerovatno 1,2 mega..... samo da bude imao memory stick trebam memorije vise od vode haha |
DEimos Joined: Oct 01, 2003 Posts: 1 PM |
Pozdrav svima!
Zanima me za koliko mogu da prodam T68i sa kamerom??? A koliko se krcu cene za 610 na nasem trzistu? |
worf placene mopunice potrazi kod geribaldija na njegovom wap situ link t610 games pa lajt games ima i qsoccer ali me nije impresionirao titrava slika predugo ucitavanje i glupe komande !!!!!! t610 u hrvatskoj na crno oko 290 eura u ducanu oko 100 do 150 eura skuplji !!!!!! za t68i nisam tocno siguran ali sam cuo da je isao na vip pretplati jedan dan za jednu kunu ugovor 12 mjeseci,aha evo t68i na crno oko 160 eura novi rabljeni nesto jeftinije |
DEimos Joined: Oct 01, 2003 Posts: 1 PM |
E kako da namestim mms na t68i? Poslao sam sa mobtelovog sajta instalaciju ali kad posaljem poruku kaze mi da wap nije dobro podesen a probao sam i preko manuala ali opet isto. E i dokle je gprs besplatan u srbiji?
This message was posted from a T68i |
Ja sam cuo a i tako sam i informisan da u srbiji jos uvek nema ili ne radi mms. Gprs je do skoro ukljucen tako da mms i gprs nisu ista stvar. Gprs je brzina na wapu kao i jedinstven nacin prikjucka. Zamislite obican modem pa onda adsl e gprs je nesto u fazonu kao adsl. E sad ima i edge ali to je neka druga tema
This message was posted from a T610 |
jao paviljonac krivo mms ide preko gprsa tj. postoji gprs u sluzbi wapa to je taj o kome pises ali postoji i gprs u sluzbi mmsa opet tj. gprs sluzi za prijenos podataka ..... ti sa t68 zatrazi postavke za wap i mms kod sluzbe za korisnike mms ne ide preko wapa nego gprsa trbaju ti ih poslat over the air i kad i dobijes sms porukom moras ih samo spremiti u mobitl na yes to je za onu postavku koju ti posalju prvu nju spremas na kao novo i drugu postavku spremi na kao novo a ne zamijeniti jer ces pobrisat onu prvo primljenu ako ti nemogu poslat over the air putem moraces nazvati sa drugog mobitela sluzbu za korisnike te rucno unositi nije ni tako tesko,prije nego sto to naprevis pobrisi sve postavke koje vec imas u mobitelu ako ne rade inakon primanja tj.upisivanja postavki za wap i mms a moze i za gprs ugasi i ponovno upali mobitel i to je to ! ajd zivjeli !!!!! |
ljudi bes me zanima gde drzite svoj telefon dok spavate????????? |
paviljonac necu ti rec! da ti kazem i ti bi znao!! hehehe  |
Herman Joined: Oct 17, 2003 Posts: 2 PM |
Vozdra!
Zna li neko sta se od usluga koje omogucuje T-610 moze koristiti u Bosni? |
|