| Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
caf el.. ten pay as you go je easy karta.. a nie pausal..
aquila ok.. potom ti dam pohrat z mojim.. 
myslim fonom..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@sorac Nejak si ma nepochopil. Ja som len pisal, ze ja som ho na PAYG nevidel, iba na pausal. Nevies citat? Ja viem, ze je to nieco ako prima. Precitaj si to este raz prosim a nebalamut tu ludi.
|
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
elrond: len netreba pozerat len na orange.co.uk su tu aj veci typu ebay.co.uk  |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Hej,nieco podobne. Som sice nabruseny,ale iba na ten sprosty pc! Mam ho 2mesiace a stale je... Naj mt bola T65,ten som mal najradsej a najdrahsi-motka acomply 008.Ale bola za uzasnu cenu.Ako mt nevyhovujuci.LG,Panasonic,Sendo,Philips som nikdy nemal,skoda!
This message was posted from a Nokia |
|
@aquila Mne je to v podstate jedno, lebo mi to na SK aj tak nedorucia. Len som to chcel vidiet na stranke. Nechapem preco nema na SK neni Paypal. V ebayi je tolko moznosti.
|
|
2 elrond: vsak sorac je v UK a za 159 libier to ma vratane next day delivery, takze tam by som nevidel problem.
ebay je super vec mam uz asi 120 tanskacii z tohoa si 80 nakupov a 40 predajov veci cez ebay  |
Ste maniaci,za chvilu cena klesne;-). Arrow je menic mt,jemu ziaden dlho nevydrzi.Ja som skromny,ved uz bolo na case! Na markize je super film.
|
no myslim ze za 9 litrov to clovek u nas nekupi keby co bolo. |
Jasne ze nie,iste ani na pausal za tu cenu.
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ked to daju do akcie na pausal mozu pytat takych 7litrov a mozma i vice
This message was posted from a WAP device |
|
No podla mna to bude na pausal za tych 9000, mozno aj viac si myslim. Ked normalne fony davaju okolo 8000, tak smart daju aj za 12-15. Oni su toho schopni. Vid ked vysla T68i. Nova stala okolo 20 a na pausal bola tusim za 12.
EDIT: A je to len priklad. Nie ze sa tu zacnete zas hadat o znackach.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-11-14 21:35 ] |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
El - no, pokial to bude ako u ostatnych fonov, tak by mohla byt ta SPV okolo 8K, kedze OR bezne dotuje 9K ;-)
This message was posted from a K700i |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
sa pohadajte trochu.
boha som chytil nejaky spyware - asi spiona , stiahol som si program na odhalenie a ked tie viri chcem deletovat tak to mi to pyta download za 40 dolarov som s toho spiona unhappy az |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
aqui ni zle,ale nie si tu dnes dlho???
el pohoda.. si ho asi kupim ale to paypal na sk by mohlo byt..skusim im napisat..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Ak bude,tak bude pre busines. A cena bude vyssia! Priklad P900 v ET-cena cez 20000! Teraz uz mozno klesla. SPV je smart,takze pre nas smrtelnikov... Sen!
|
|