| Author |
Slovak forum (archive) |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Atlis,hadam neziarlis...
This message was posted from a Nokia |
|
|
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
nic sorac, rozhodol som sa ze ten fon neberem... nemozem sa nechat zlakat kua
som si povedal ze musim aspon pol roka vydrzat s telefonom od 98 som mal 12 telefonov z nich mi najdlsie vydrzala 3310 (asi 1,5 roka s prestavkami a potom 6310i vyse roka |
Aquila,spravny pristup! Mne najdlhsie vydrzala 610-8mes,potom t65-7mes,t20e 7mes.Najmenej s55-8dni
|
u mna vydrzal s55 asi tak 5 dni hrozny ksindl mobil to bol a tak som sa nan vtedy tesil. dokonca aj priatelke som ho kupil ale ta ma s nim hnala tiez kupila si nakoniec 3510i  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ja som takto po 7 dnoch predal sony j70 tusim sa to volalo. orange to mal v akcii. ale aky toto bol smejd.... vratil som sa k svojej T20e. . . potom som mal chvilu rezervnu 5110. a teraz tuto pomalu motorolu.
This message was posted from a WAP device |
|
jezkove oci, motorola tie som mal 2 na tie som zabudol, tak 14 fonov dokopy ) ale tie motorky som mal vzdy len kvoli pobytu v ju es ej a ze ziadne dalsie tribandy neboli .. |
Sorry chalani ale: do boha aj s tym mojim dojebanym pc! Kua,kua,kua! Pozriem daky film,potom 2 a pc mi zrestartuje a znova zapne! A teraz?Zas sa zrest a ani za boha zapnut!Kurva!A ta firma odkial ho mam?Vzdy tam poslem fotra a tak-uz bude 3x v oprave,mam vymeneny disk a nikde o tom ani ciarka!Do faka!
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Cafte hosani. No bud som slepy, ale ja ziadny SPV C500 na PAYG nevidim. Je tam iba na pausal.
|
Do faka,stale je mrtvy ani za boha zapnut.Kua nejdem do skoly a idem im tam zdvihut mandle!Kua!No nenasralo by vas to?! Ja som mal uz cez 20roznych mt-zacinal som E628,N-3110......SEt610,N-3100,tak to vizera ze to ide dole vodou
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
quo a to uz nie je nejaka navykova choroba? nhfco ako gamblerstvo? markiza o tom natoci reportaz :)
Co je gamblerstvo-to ze mam stale zdochnuty pc a v zarucnom o tom nie je ani zmienky,ze mam vymeneny disk a nikde ani ciarka,a chytam s toho infarkt,alebo to ze som mal cez 20mt-tusim 24.Kua,mam nervy jak masovy vrah! @Peto,neboj,film Ti dojde co nevidiet.
|
@Quo Aky film?
|
Ja viem,mal Ti uz dojst davno! Lezi na internatnej policke. Este k nemu daco pribalim.
quo tych 24 mt som myslel, sorry . si riadne nabruseny :)
|
Uz som aj zabudol aky film to mal byt. Tusim nejaka mafianska komedia sa mi zda.
|
|
|