| Author |
Slovak forum (archive) |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
sorac dam ti este vediet, len mi povedz ako planujes ist domov ? autom ? lietadlom ? vlakom ? busom ci ako planujes ist smer SK ? aby sme zoptimalizovali stretko cez vieden asi nepojdes co ?
lebo vazne rozmyslam nad tym spv c500 za tych 159 libier |
|
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Quote:
| On 2004-11-14 19:42:11, Atlis wrote: Coudy - nie. Skus ale poslat PM Vlammetje, ona by Ti mohla helfnut.
This message was posted from a K700i
|
|
a mame pokoj...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Tabletky?Naco? Motorku nexcem! Nemusim mat najnovsie delo ale mt,kt mi bude vyhovovat aspon na 95%. Zatial mam zaujem o k7,6230.E398 som uz vylucil,taktiez S65. Takze NOKIA alebo SE?Boh vie..
This message was posted from a Nokia |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Tabletky sa netykali Teba.
This message was posted from a K700i |
neni problem...
prichadzam 24.11. liedadlom do ba a s tadial este neviem... ale neni problem sa dohodneme a sa stretneme.... bubaky mozes dat aj do ruky,naco platit polatky.. a le dufam ze ma neoser potom...
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Sa troxenc pohadajte.Inac co tu spominal aquilla o Z 600 je pravda,preto nebola v ponuke operatorov u nas,teda rozhodne nie je vhodna pre orange.Vynimka ale potvrdzuje pravidlo,len atlisa stale nechapem mam 2 ks T 610 a P 900 a ani jeden nefunguje tak ako by uplne mal,su to len malickosti ale su .Co poznam ludi co si kupili na moje rady maju problemy tiez najma s pre headset.Jeden ma chcel dokanca bit,ze co som mu to poradil. O uz nechcu ani pocut viac.
Na druhej strane som zaryty a iny mobil ja nexcem lebo o tychto uz viem toho dost.
Sa majte.
a do toho
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Sorky,dik.Ale skor nie.Viacej dovodov... Ale ponuky si vazim!
|
No jo boto, mozno ja zijem niekde inde, ale ludia okolo mna SE len chvalia. Af, jej segra, jej svagor maju T610/630 a su uplne bezchybne. Ja som mal Z a teraz K a detto. Moji kolegovia menia nocky za se a len chvalia, kua tak tomu nerozumiem.
|
quo - vsak teraz by ti mala koncit zmluva nie ? one zober 6230, to je spravna volba. ma edge, mmc & mp3
2 sorac: poplatky v ramci eu nejsu problem, ale samozrejme nerobi mi to problem ani vycashovat
kua je to asi 230 euro v prepocte. co neni voobec zle.
kua kua, vaaazne neviem. aj ked najviac ma stve ze vazne neviem ci ten SPV c500 nebude aj v ponuke orange, lebo potom by som si nadaval ze som enpockal, lebo mi konci o chvilku zmluva |
ja si myslim aqui ze ak aj bude v akcii tak nebude pre nas ale pre bussines zakazniov a nahodou aj keby boa pre nas taksi myslim ze za tuto cenu to este bude mozne predat..
ja mam ten isty problem ale s tym ze mne uz akcia konci dnes a ked pridem beriem urcite 6230 opet a tuto moju predam...
Tak,mne konci zmluva v ET v septembri,ale v januari(alebo decembri-uvidime) beriem z Orange. Ved este uvidime. PS: mne na 100% fungovali obi2 310 aj 610. Akurat /// T65 som reklamoval 4x a T20e 3x. Vzdy mi dali new mt.
|
mne praveze jeden znamy z orange hovoril ze ma spv byt aj pre end userov. preto vaham. no nic uvidim |
Myslite,ze je SPV v Slovakia Orange az take realne?
neviem aqui som dost skepticky co sa orangu tyka ale iezby..mne to aj tak nepomoze,budem tu..takze ja beriem 6230 a ten spv upujem tu.. teda este dnes vecer uvidim..
|
Quo vsetko je mozne. ;-)
|
|