| Author |
Slovak forum (archive) |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
2 atlisko: nie nejde kupovat blokovanu verziu ide kupovat spv c500 za 160 libier v ramci "prima" sady orange.co.uk, kapisto ?
2 sorac: este sa ho preventivne optytaj ci tam je menna registracia a ze ci to je ozaj pay as you go a ze ci dostane operator tvoje infos 
[ This Message was edited by: aquila2 on 2004-11-14 18:29 ] |
|
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Ok, tak googluj
This message was posted from a K700i |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
je to na spv??? aby som si ho stiahol...
inac som robil na mac a mne sa to nejako nelubi.. asi budem verny len winshit..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Som si 4hodiny listoval v CD z Mobilit,a tak uvazujem...6230 je fuckticky cool mt,akurat ten display...Uz sa neviem dockat,kedy sa zbavim tejto nocky
This message was posted from a Nokia |
|
Vokna 2003 podporuju temy ako SE a daju sa stahovat bud za mirny poplatek alebo free
|
jo to je skin na wm2003se
inak nez si to unlocknes tak ti radim potom urobit update. na stranke orange je novy FW pre spc v500. ma to asi 23 mega
ja sa v poslednej dobe docela o tento telefonik zaujimam, mozno vymenim pred vianocami aj ja
inak sorac, do kedy si v UK ? resp kedy budes na SK ? lebo ma napadlo ze by si mohol mozno hned aj pre mna jeden doniest ) $$$ by som ti dal bud euro alebo skk, ako by si chcel popr previedol na ucet v UK. sak uz sme business robili takze doveryhodny som ) |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
to spv ma dotykovy display?
This message was posted from a WAP device |
|
Branko - nie, ma taky ako tvoja motka.
|
atlis: len SE sa nechyta na temy pre wm. tam je maximalna customizacia, rozlozenie ovladacich rpovkov, co sa ma kde zobrazovat a nie len background a par drobnisti ako farba pisma a farba listy. vid ten gif
2 quo: mno vsak medzi normalnymi telefonmi lepsi zatial neni ziadny a ten display neni az taky hrozny. kvalita je taka ista ako iny aktivny, len je mensi. urcite neurobis zle ked ho kupis. budes mat mobil co vydrzi aj moralne aspon 2 roky. kym taka k700i je zastarala uz teraz  |
Coudyman Joined: Oct 17, 2004 Posts: 2 From: USA, Slovakia, take your pick. PM |
Atlis, este jeden dotaz.Robil si aj IM cez Z600 ak hej cjo si pouzival?
I don't give a ****.... |
|
Quo - lepsi fon je V8 ale to je jedno, a co sa tyka tem bolo to prirovnanie. Neberes na to tabletky?
mne verit??? haha 
odchadzam buduci utorok.takze ak to chces tak to musi byt rychlovka.. ak chces tak to mozem kuit aj dnes..
tu v uk sa pay as you go neregistruju na mena.. ale maju chytak ze ak sa zaregistrujes daju ti zadara kredit.. 
takze ak ju chces daj mi este dnes vediet..
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Neviem neviem... Cakam na skoncenie zmluvy a... Zatial sa mi to vykristalizovalo na K7 a 6230. Ale ani ta 6230 nie je najnovsia! SE mi vzdy najviac vyhovovalo,tak neviem...
This message was posted from a Nokia |
a neda pokoj.. 
quo predam ti moju 6230 ju potrebujem predat..
|
Coudy - nie. Skus ale poslat PM Vlammetje, ona by Ti mohla helfnut.
|
|