| Author |
Slovak forum (archive) |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
vidim ze mate dobre tempo len tak dalej. Za chvilu mate 30 tis. :D
This message was posted from a WAP device |
|
|
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
Fijok, akoze mate? sak mame aj s tebou..
inac caves...ako sa dari? |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Fijok robime co sa da. . .  |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Vidim ze plamenny spor z MM sa preniesol aj na Esato.Uz by ste sa na to mohli vykaslat,kazdy Vas chce mat pravdu a nejak Vam unika podstata,ze kazdemu uzivatelovi vyhovuje ina konfigurcia . Tak a teraz sa mozte pustit do mna hehe.
What does not kill me, makes me strengthen  |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
atlis: teda USB host ma vela PDA, az ich mam problem spocitat ... na prstoch jednej ruky hlavne ze T3 ma ten USB host
GPS mozes mat aj na smartphone, s tym neni problem. pamat ? cece vsak ja mam v blbej nokii 512mb mmc kartu, takze o akej pamati tu splietas ?
to ze ty neplatis za soft neznamena ze iny tiez neplatia ja sa bavim o zapadnom svete kde im nerobi problem za soft zaplatit, ak ho vyuziju ale rozmyslia si ci maju zivit 2 zariadenia. budes sa mozno cudovat ale ja som mal na palme z asi 70 apps asi 80% legalne a to aj take veci ako datebk5, DTG, resco viewer, zlauncher, snapper mail, warfare, worms, codediver etc
ohladne vyuzitelnosti si stale nepovedal _v com_ je vyuzitelnost smartphonov mensia co sa tyka vykonu, na co mi je vacsi vykon na smartphone ked sa v lepsom pripade dostanu na 240x320 pixelov ? a vacsina ma maximalne tych 176x208/220.
skratka ako som povedal a to je fakt, vyuzitelnost PDA a smartphonu je totozna s jedinym rozdielom, ci chces sa tahat s dvomi obludkami alebo len jednou. je to vec preferencie aky chces display, nic ine v tom nehra ulohu.
sorac P900 kupis uz okolo 400 euro novu v pohode na ebay. prepalis na p910 a ides
a ako povedal olcit kazdemu vyhovuje nieco ine. ale zda sa drtivej vacsine vyhovuje smartphone ) |
zacinam nad tym p900 dost uvazovat a olcit hovoril ze mi to prepali na p910i tak hadam len nieco s tym urobim...
dikes aqui..
olcit aj by som sa do teba pustil ale ked ta este potrebujem..
inac predavam moju 6230 a bt sluchatko ak niekto chcete.. aj zvlast..
[ This Message was edited by: sorac on 2004-11-14 16:16 ] |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
@sorky ak nespojazdnim EDGE na MOTKE mozno by som vymenil ak pojde to s Looxom aspon tak dobre ako s Motkou,potrebujem nieco male s EDGE a mizernym displejom
What does not kill me, makes me strengthen  |
|
sorac: popr kup na ebay spv c500 unlocknuty
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBay[....]&category=3312&item=6340375243
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ze s mizernym diplayom .. hehe
http://www.zlyprezident.sk/ |
|
olcit, mno na motke EDGE nemas ako rozbehat, kedze tam nemas EDGE  |
lenze ja chcem predat a ni vymenit..
ale sa musis rozhodnut rychlo ba davam inzeraty.. ju chcem supnut a ja stem smart...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
aquila ta spv c500 je odo mna 25 minuta autom..
uz som mu pisal ze ci sa to da aj bez ebay..
si myslis ze ten fon je dobry??? som akysi nerozhodny..
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
co za nu chce?
This message was posted from a WAP device |
kto a za co...
|
2 sorac: je to gut fon, ale pozri si lepsie ebay.co.uk najdes tam teraz co koncia aukcie aj okolo 150-180 libier, co je docela rozdiel. to som ti postol len na ispiraciu.
popripade kup toto
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBay[....]gory=3312&item=6339836392&rd=1
to je "priam" orange.co.uk, neregnes to na meno kartu prevolas a mas levny mobil, len si to musis odblokovat nechat, ale to by som videl posledny problem 
[ This Message was edited by: aquila2 on 2004-11-14 16:45 ] |
|
|