| Author |
Slovak forum (archive) |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
osobne nemam nic proti muzom pod papucou,neviem preco sorac tak flamuje je mi sympaticky
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
no cellphone... |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Quote:
|
On 2004-11-14 14:18:33, boto43 wrote:
osobne nemam nic proti muzom pod papucou,neviem preco sorac tak flamuje je mi sympaticky
|
|
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
oltcitko,co si to chcel send@nut nic nevidime
sorry vecka vidim
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-11-14 13:26 ] |
boto zalozime klub podpapucnikov???
sa lucim som bol donuteny ist na navstevu...
sii ja lejter..
Ja nie mna musi zena posluchat
Zenu ak zbijes to ako by si rolu pohnojil.
Zene mozez vzdy vlepit ona uz bude vediet za co to je.
To nie su moje predsavzatia ale ludova tvorba.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
takto to nejak u vas doma vyzera ?
http://www.zlyprezident.sk/ |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
2 olcit: upgrade je aj na starsie toshiby (tie sa dali upgradnut dokonca ako prve), delly. jedine HP streckuje
2 atlis: smartphone sa chyta kedykolvek napis mi co nedokaze priemerny smartphone oproti kombinacii mobil & PDA ? okrem toho by som V800 urcite nebral, je drahsia a zvlada toho daleko menej ako 6630.
okrem toho mpx220 v amerike stiahli z predaja lebo je extremne buggy. a naco PDA k smarphonu ? vsak smartphone dokaze to iste ako PDA.
jedina vyhoda PDA je vacsi display, sonst smartphone. skrakta naco teregat 2 zariadenia ?
aj ked ja momentalne zvazujem ze asi pockam dlhsie na smartphone. 6230 mi nadmieru vyhovuje, ma vsetko co potrebujem => kvalitny velky adresar, prepracovane PIM (kalendar, poznamky, todos), radio, mp3, rychle data a hlavne funguje bez akehokolvek problemu. pri PDA som sa s tym furt kaslal, teda tweakoval a hladal furt nejake vychytavko, co mi zabrao vzdy nehorazne vela casu kdezto PDA mi po celom tom tweakovani sem tam zhavarovalo  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
kde ste zas vsetci zmizli ?

[ This Message was edited by: Branimir on 2004-11-14 14:24 ] |
|
@aquila - a co bt na 6230?
ide o komfort, ktory ponuka displej pda a dodatocna rozsiritelnost ci vykon. To zdaleka ziadny smart neponuka. Preco MPx220? Pripadala mi ako smart s idealnymi rozmermi k pda, inak je zbytocna kombinacia pda a smart phone. Preto aj druhy telefon V800 pretoze ponuka vsetko potrebne na beznu komunikaciu s okolitym svetom a rychle data pre pda...
no cellphone... |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
BT v uplnej pohodicke fachcenka jak gprs tak aj synchronizacia len zapnem BT cez favourites v mobile a hned je sparovany s bookom a jeden tuk na synchronize ikonku a idem
aku chces rozsiritelnost ? po programovej stranke mas vsetko tam aj tam. po hw stranke v principe tiez. snad az na take exotiky ako bar code reader a podobne
vykon, preboha a na co ? divx ti ide aj na smartphonoch, mp3 tiez, tak na co chces extra vykon ? nehovoriac ze to video je ozaj nudzovka na oboch
mpx je vsetko len nie idelany rozmermi. aj V800 aj mpx220 su vecka teda 20 cm v user mode, resp ked chces pouzit display/pisat smsky/mmsky etc, co podla mna straca zmysel. radsej klasicky candy bar.
ad komfort, smartphone ti ponuka ten neprekonatelny komfort ze nemusis nosti 2 zariadenia so sebou, nemusis na 2x synchronizovat, na 2x kupovat podobne aplikacie atd
je to aj vidno na trende ze PDA zivoria resp trh s pda zivori a ide dole, kym chytre telefony resp ich predaj raste trojcifernym cislom
[ This Message was edited by: aquila2 on 2004-11-14 15:22 ] |
|
Rozsiritelnost ako usb hosty, GPS moduly, pamati atd. Vykon napr. na video v rozliseni VGA. A ak kombinujes PDA s normalnym fonom nepotrebujes tiez nic kupovat, mimochodom som za soft nikdy nezaplatil ani halier. Prehladnosti na displeji sa nevyrovna nic. Opakujem. Otazka smartphonov ako plnohodnotne vyuzitelnych zariadeni je este daleko.
This message was posted from a T630 |
Aqui s kadial si to odpisal?  ale zaujimavo hovoris.Zeby som si kupil tu p900? Fak nem@tudom boto co ty na to? Alebo potom 9300 
Btw a de je boto?Asi musi upratat po nedelnom obede. . 
[ This Message was edited by: sorac on 2004-11-14 15:43 ] |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
sorac, asi mas pravdu..chudak boto... |
|
|